Matkat – Antalya

Antalyassa, Turkin Rivieran pääkaupungissa, asut tasokkaassa hotellissa lähellä ravintoloita sekä ostos- ja huvittelumahdollisuuksia.
Antalya on yksi Turkin Rivieran suuremmista lomakohteista, jossa on kaikkea mahdollista vilkkaista baarikaduista historiallisiin kulttuurinähtävyyksiin. Antalya kannattaa valita kohteeksi silloin, kun haluat asua hyvin ja viettää aktiivista lomaa. Täällä on paljon ravintoloita, kulttuuria sekä ostos- ja huvittelumahdollisuuksia. Vilkkainta on sataman alueella ja Kaleicin Vanhassakaupungissa, joka sijaitsee muutaman korttelin päässä historiallisten muurien sisäpuolella. Täällä on mm. 1200-luvulta peräisin oleva Yivli Minare -minareetti, ja kapeilla kujilla on paljon pieniä viihtyisiä ravintoloita, baareja ja kahviloita, joissa tarjoillaan sekä turkkilaista kotiruokaa että kansainvälisiä herkkuja. Antalyassa on tasokas yöelämä ja hyvät ostosmahdollisuudet. Suositun Güllük-kadun kaupoissa myydään aitoja merkkivaatteita ja hinnat ovat huomattavasti edullisempia kuin Suomessa.

Hotelleja vaativaan makuun

Tjäreborgilla on Antalyassa ja sen ympäristössä erittäin tasokkaita hotelleja: hieman keskustan ulkopuolella ja rannan tuntumassa sijaitseva luksushotelli Lara Barut Collection sekä ylellinen Hotel Su ovat hyviä valintoja sinulle, joka haluat asua tasokkaasti ja elegantisti. Halutessasi asua lähellä rantaa valittavanasi on useita erilaisia hotelleja.

Rannalle vai uima-altaalle?

Kun haluat vaihtelua Antalyan kaupunkielämään, valittavanasi on kolmea hienoa ranta-aluetta. Memerlin kiviranta on niistä pienin, ja se sijaitsee lähellä keskustaa pienen sataman vieressä. Konyaaltin kivestä ja sorasta koostuva ranta ulottuu kilometrin päähän keskustasta länteen, ja taustalla kohoaa Taurus-vuoristo. Uuden suositun Beach Park -rannan alueella on vilkasta elämää sekä ravintoloita, baareja ja vesipuisto. Paras ja pisin Lara Beachin hiekka- ja soraranta sijaitsee upean Barut Lara -hotellimme edustalla, ja rannalla on hyvät mahdollisuudet harrastaa vesiurheilulajeja. Alueella on myös pieniä ostoskeskuksia, elokuvateattereita ja keilahalleja.
Hyvä tietää
  • Rantahotelleja
  • Lyhyt lentokenttäkuljetus
  • Hyvät ostosmahdollisuudet
  • Ravintoloita ja yöelämää
  • All Inclusive
  • Kaupunki- ja rantaloma samalla matkalla

Muiden mielipiteet kohteesta Antalya

Tee matkahaku – Antalya