Retket, Side

Tervetuloa lomalle! Lähde mukaan jollekin jännittävistä retkistämme. Henkilökuntamme on yhdessä paikallisten yhteistyökumppaneidemme kanssa koonnut ja testannut retkiohjelmamme, jota seuraamme huolella. Voimme myös tehdä uudistuksia asiakkaidemme avulla ja siksi teemmekin asiakaskyselyitä, joissa sinä ja muut vieraat voitte jättää kommentteja. Sen ansiosta voimme aina tarjota ajankohtaisia ja kiinnostavia kokemuksia.

On monta hyvää syytä varata retket Tjäreborgilta. Voit olla varma siitä, että kaikki vakuutukset ovat kunnossa ja myös kaikki turvallisuusmääräykset on huomioitu. Sen lisäksi retkien muutoksia ja peruutuksia koskevat ehdot ovat selkeät, ja mikäli ongelmia ilmaantuu tai olet tyytymätön retkeen, tiedät aina kenen puoleen voit kääntyä. Kaiken tämän saat kaupan päälle, kun varaat retket Tjäreborgilta.

Hamam - Turkkilainen sauna Sidessä - Voidaan varata ennen matkaa

Hamam - Turkkilainen sauna Sidessä - Voidaan varata ennen matkaa

Aidossa turkkilaisessa saunassa, Hamamissa, on mukava hemmotella itseään lomalla! Ateriat eivät sisälly hintaan.

Lue lisää Pienennä

Turkkilainen sauna on erilainen ja mukava kokemus, joka säilyy muistoissasi pitkään. Kylpyläperinteellä on juurensa syvällä Turkin historiassa ja hamameista voivat nauttia niin miehet kuin naisetkin. Yleisissä hamameissa voi olla torstaisin ruuhkaista, sillä turkkilaiset miehet haluavat "puhdistautua" ennen perjantain moskeijaan menoa.

Islam painottaa puhtautta ja hamam-kylpylöitä on ollut Turkissa 1500-luvulta alkaen. Niiden rakentaminen aloitettiin oikeastaan jo roomalaisajalla, kun roomalaiset perustivat tai rakensivat uudelleen monet Turkin kaupungeista. Ja jokaisessa kunnon roomalaisessa kaupungissa tuli olla kylpylä. Vähitellen itäroomalainen valtakunta rapistui ja tapa unohdettiin. Kun ottomaanien valtakunta 1500-luvulla alkoi kukoistaa, nousivat kylpylät uudelleen suosioon.

Tänä päivänä kylpevät turkkilaiset miehet ja naiset joissakin hamameissa eri aikoihin, naiset usein aamupäivällä ja miehet illalla. Myös polttareita vietettäessä kokoonnutaan usein hamamiin juhlistamaan naimisiin menevän viimeistä iltaa naimattomana.

Aluksi lihaksia lämmitellään marmorisaunassa ja sen jälkeen keho huuhdellaan lämpimällä vedellä. Tämän jälkeen asettaudutaan marmorialustalle ja koko vartalo hangataan ja pestään. Uskomaton ja ihanan rauhoittava tunne levittäytyy kaikkialle kehoosi. Ja lopuksi koko vartalo hierotaan vielä öljyllä. Nyt ihosi on pehmeä ja joustava, ja olet valmis jatkamaan lomaa aurinkoa ottaen ja uiden. Mutta huomioi kuitenkin, että käsittelyn jälkeen ihosi voi palaa herkemmin.

Huom! Usein pesun ja hieronnan suorittavat turkkilaiset miehet ja kuorinta tehdään todella perusteellisesti. Saat pitää uimapuvun päällä koko käsittelyn ajan. Mikäli et halua koko hierontaa tai hieronta tuntuu epämiellyttävältä, kannattaa asiasta ilmoittaa välittömästi. Tärkeintä on, että kokemus on miellyttävä.

Varaa jo kotimaassa etukäteen: Tämän retken voit varata jo ennen matkaa joko matkan varauksen yhteydessä tai Omien sivujen kautta.

Retken hintaan sisältyy:
Bronzing Package”: sauna, kuorinta/peeling, öljyhieronta, vaahtohieronta, kasvonaamio sekä pyyhe. Muita hoitoja lisämaksusta. Lisätietoja voit kysellä Tjäreborgin oppaalta.

Ateriat ja juomat:
Eivät sisälly hintaan

Retken kesto:
Puoli päivää, n. 2-3 tuntia

Opastus:
Englanninkielinen opastus.

Ota mukaan:
Uimapuku

Rafting - koskenlasku  - Voidaan varata jo ennen matkaa

Rafting - koskenlasku - Voidaan varata jo ennen matkaa

Tavanomaisuudesta poikkeava adrenaliiniryöppy - koskenlaskua ammattilaisten johdolla! Tunne on sanoin kuvaamaton laskiessasi 13 km virtaa alaspäin ja adrenaliinin kohistessasi suonissasi. Lounas sisältyy hintaan!

Lue lisää Pienennä

Päivän aluksi sinut noudetaan hotellistasi ja kuljetetaan White River Raftingin tukikohtaan, jossa saat pelastusliivit sekä märkäpuvun, mikäli vesi on kylmää. Turvaohjeet käydään läpi yhdessä ennen liikkeelle lähtöä. Lähdemme laskemaan alas koskea ja matkan varrella on luvassa myös body raftingia sekä lounas.

Ruokailun jälkeen on vuorossa laskun mahtavin osuus – välillä melomme täyttä päätä, välillä on rauhallisempia jaksoja ja sitten taas vähemmän rauhallisia. Lautalla aikaa kuluu 2-2,5 tuntia ja lautalle mahtuu 10-12 ihmistä. Jokaisella lautalla on mukana ammattitaitoinen opas. Kun koskenlasku on ohitse, voit käydä suihkussa, vessassa ja vaihtamassa vaatteet jne.

Paluumatkalla pidetään pieni jaloittelutauko ja sinulla on mahdollisuus ostaa kahvia tai virvokkeita. Myynnissä on myös koskenlaskun aikana otettuja kuvia, sillä omalla kameralla kuvaaminen on vaikeaa ja yleensä kamera kastuu helposti.

Varaa jo kotimaassa etukäteen: Tämän retken voit varata jo ennen matkaa joko matkan varauksen yhteydessä tai Omien sivujen kautta.

Ateriat ja juomat:
Lounas sisältyy hintaan. Juomia on myynnissä paikan päällä.

Retken kesto:
Koko päivän, n. klo 08.00-18.00

Opastus:
Englanninkielinen paikallisopas

Hyvä ottaa mukaan:
Vesipullo, aurinkovoide, pyyhe, uimavarusteet ja mukavat kengät, jotka saavat kastua lauttamatkan aikana. Ota mukaan myös vaihtovaatteet ja kengät. Älä ota mukaan videokameraa, koruja ja runsaasti rahaa, sillä suurimman osan ajasta oleskelemme lautalla/veneessä.

Muuta:
Tämä retki sopii 6-vuotiaille ja sitä vanhemmille, mutta jos olet raskaana, sinulla on sydän- tai selkävaivoja tai jokin muu vakava sairaus, niin et ikävä kyllä voi osallistua retkelle. Jos olet muuten vain epäröivällä kannalla tai sinua jännittää, voit toki osallistua - ja siinä tapauksessa vain valitset isomman veneen, joka on vakaa ja turvallinen.

Escape to Cool

Escape to Cool

Kaunista luontoa, virkistävä uimatauko ja jännittävä vierailu yhdessä maailman syvimmistä tippukiviluolista. Lounas sisältyy hintaan. Sisäänpääsy tippukiviluolaan maksetaan eriksene.

Lue lisää Pienennä

Ajamme läpi uskomattoman upeiden maisemien, korkeiden vuorten ja syvien laaksojen. Kameralle on varmasti käyttöä.

Ensimmäinen vierailukohteemme on Dimcay-luola, joka on yksi maailman syvimmistä tippukiviluolista. Tällaisen luonnonilmiön muokkaantumiseen on mennyt miljoonia vuosia. Luolan ulkopuolella sinulla on mahdollisuus ottaa valokuvia näköalapaikalta, josta avautuu upea näköala vuoristoon ja Alanyaan.

Seuraavaksi ajelemme alaspäin kohti paikallista puutarhaa, jossa teemme pienen kävelykierroksen ja saamme nauttia erilaisista tuoksuista, väreistä ja mauista.

Matka jatkuu ylöspäin pitkin Dimcay-joen vartta ja saamme nähdä mahtavan Dimcay-padon. Pysähdymme suureen ravintolaan, jossa nautimme maittavan grillilounaan (sisältyy retken hintaan). Tarjolla on myös kasvisvaihtoehto. Ruokailun jälkeen sinulla on halutessasi mahdollisuus pulahtaa uimaan joen virkistävään, viileään veteen.

Tällä retkellä pääosassa on fantastisen upea luonto.

Ateriat ja juomat:
Lounas sisältyy hintaan, ruokajuomat maksetaan erikseen

Sisäänpääsymaksut:
Pääsymaksut tiettyihin nähtävyyksiin sisältyvät hintaan (pääsymaksu tippukiviluolaan maksetaan erikseen, n. 13,5 liiraa)

Retken kesto:
Puoli päivää, n. klo 09.00-16.00

Opastus:
Suomenkielinen opastus

Ota mukaan:
Uimavarusteet, pyyhe, aurinkovoide, aurinkolasit, vesipullo, lippalakki ja mukavat kengät

Muuta:
Paljon rappuja ja tasoeroja. Mikäli olet liikuntaesteinen, ota yhteyttä Tjäreborgin oppaaseen ennen retken varaamista.
Tälle retkelle osallistuvat sekä Sidessä että Alanyassa asuvat vieraat, joten retkelle haetaan osallistujia molemmista kohteista. Tämä vaikuttaa kuljetuksen kestoon hotellista retkikohteeseen ja takaisin.
Retken hinta vaihtelee sen mukaan missä lomakohteessa asut.

Pikku Turkki

Pikku Turkki

Turkin lomallasi pääset nauttimaan erilaisista kokemuksista ja elämyksistä. Osa haluaa uida ja nauttia auringosta, osa on kiinnostunut hyvästä ruuasta, mutta todennäköisesti monet ovat myös innostuneita näkemään kuinka arkielämä maaseudulla sujuu. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä kurkistamaan paikalliseen arkielämään Pikku Turkki -retkellämme. Turkkilainen brunssi sisältyy hintaan.

Lue lisää Pienennä

Turkissa on useita eri alueita, joista Manavgat on yksi. Manavgat ei ole vain alueen nimi, vaan se on myös alueen suurin kaupunki. Siellä on asukkaita noin 75 000, joten vilinää ja vilskettä riittää aamusta iltaan. Koska Turkki on muslimimaa, täällä on useita moskeijoita ja minareetteja, ja me pääsemme myös vierailemaan yhdessä alueen mahtavimmista moskeijoista. Külliyemoskeijassa on värikkäitä ja yksityiskohtaisia koristeita, jotka tekevät suuren vaikutuksen moskeijassa kävijöihin. Monet haluavatkin käydä ihailemassa moskeijaa, joten siellä on paljon ihmisiä lähes kaikkina vuorokauden aikoina.

Tutustumme myös pienempään ja rauhallisempaan moskeijaan Sihlarin kylässä. Retkiohjelmassa on lisäksi vierailu tässä paikallisessa kylässä ja tapaamme yhden kylän vanhimmista naisista hänen omassa kodissaan. Meille tarjoillaan paikallisia erikoisuuksia ja saamme katsauksen elämästä Turkin maaseudulla. Mikäli aikataulu antaa myöten, käymme myös antiikinaikaisilla raunioilla Lyrbessä. Rauniot sijaitsevat suurimmaksi osaksi hieman piilossa, pinjapuiden kätköissä.

Päivän aikana käymme ruokailemassa, ja brunssi nautitaan Manavgatjoella. Retkipäivän päätteeksi sinulle jää myös omaa aikaa ja voit tutustua vilkkaan basaarin tunnelmiin ja tarjontaan. Myynnissä on kaikkea mahdollista maan ja taivaan väliltä.

Päivän aikana pääset tutustumaan turkkilaiseen arkielämään, ja jokaiselle on luvassa uusia ja mukavia kokemuksia.

Ateriat ja juomat:
Turkkilainen brunssi sekä tee sisältyvät hintaan. Ruokajuomat maksetaan erikseen.

Retken kesto:
Koko päivän, n. klo 9.00-16.00

Opastus:
Suomenkielinen opastus

Ota mukaan:
Kamera, rahaa ja vesipullo. Moskeijassa vierailtaessa tulee olkapäät ja polvet olla peitettynä. Ota mukaan pitkähihainen pusero sekä pitkät housut tai pitkä hame.

Muuta:
Tiettyinä pyhäpäivinä saattaa olla voimassa rajoituksia, jotka koskevat moskeijoissa vierailua.

Ostoksilla Sidessä - Voidaan varata ennen matkaa

Ostoksilla Sidessä - Voidaan varata ennen matkaa

Lähde tutustumaan Siden parhaimpiin ostosmahdollisuuksiin. Päivitä koko vaatekaappisi sisältö uusiksi, hanki uusia koruja tai osta tuliaisia kotijoukoille. Ateriat eivät sisälly hintaan.

Lue lisää Pienennä

Turkki tunnetaan monipuolisista ja laadukkaista ostosmahdollisuuksistaan.

Kultakorut ovat suosittuja ostoksia. Hyvä laatu yhdistettynä edullisiin hintoihin saattaa houkutella kenet tahansa innostumaan kultaostoksista. Cadaro Jewellery -ketjun liikkeitä on useissa turkkilaisissa suurkaupungeissa, tuotteet ovat korkeatasoisia ja palvelu hyvää

Kun haluat päivittää vaatekaappisi sisällön, niin silloin seuraava pysähdyspaikka sopii sinulle erinomaisesti. Dikman Tekstil -myymälässä voit toteuttaa lähes kaikki toiveesi. Liike on kooltaan 4000 m2, ja siellä on myynnissä kaikkea mahdollista - vaatteita, kenkiä, päällysvaatteita jne. Kaikki eri tunnetut tuotemerkit houkuttelevat ostoksille, sillä hinnat ovat edulliset ja valikoimat monipuoliset.

Vaikka tähän mennessä et olisikaan ollut kiinnostunut koruista ja vaatteista, niin seuraava pysähdyspaikkamme - Nova Mall - saattaa saada sinut innostumaan. Kauppoja on lukematon määrä ja myynnissä kaikkea mahdollista maan ja taivaan väliltä, ja hinnat ovat edulliset. Energian hiipuessa voit käydä helposti tankkaamassa lisäenergiaa, sillä ostoskeskuksessa on paljon kahviloita ja ravintoloita.

Jotta saat lomasti mahdollisimman paljon irti, olemme keskittäneet kaikki ostokset yhdelle päivälle. Näin sinulle jää runsaasti aikaa nauttia kaikesta muusta mukavasta lomapäiviesi aikana.

Varaa jo kotimaassa etukäteen: Tämän retken voit varata jo ennen matkaa joko matkan varauksen yhteydessä tai Omien sivujen kautta.

Ruoka ja juomat:
Eivät sisälly hintaan

Kesto:
Noin klo 15.30-19.00

Opastus:
Suomenkielinen opastus

Ota mukaan:
Kamera, rahaa, vesipullo ja päälle mukavat vaatteet

Manavgatin veneretki ja Basaarit - Voidaan varata ennen matkaa

Manavgatin veneretki ja Basaarit - Voidaan varata ennen matkaa

Jokiristeily, kauniita maisemia ja ostoksilla Manavgatin basaarissa! Lounas sisältyy hintaan, mutta juomat maksetaan erikseen.

Lue lisää Pienennä

Aloitamme päivän vierailemalla Manavgatin markkinoilla. Täällä meillä on omaa aikaa kierrellä kaikessa rauhassa ympäriinsä ja tehdä ostoksia. Tiettyinä aikoina vuodesta on myös mahdollista nähdä Manavgatjoen pieni vesiputous.

Tämän jälkeen matkamme jatkuu joelle ja on aika astua veneeseen ja seilata pitkin jokea. Manavgatjoen vesi on makeaa ja kylmää. Voit itse valita uitko virkistävässä jokivedessä vai suolaisessa ja lämpimässä merivedessä, aivan joen suualueella, johon rantaudumme.

Tällä rentouttavalla retkellä voit ottaa aurinkoa, uida ja tehdä vaikkapa ostoksia.

Retkipäivän ohjelma:
Kuljetus hotellilta Manavgatiin
Pysähdys vesiputouksella Manavgatjoella
Pysähdys Manavgatin basaarissa
Veneretki joella ja merellä (säävaraus)
Lounas veneellä ja uimatauko
Lähtö paluumatkalle rannalta n. klo 15.00

Varaa jo kotimaassa etukäteen: Tämän retken voit varata jo ennen matkaa joko matkan varauksen yhteydessä tai Omien sivujen kautta.

Ateriat ja juomat:
Lounas sisältyy hintaan (juomat maksetaan erikseen).

Hyvä ottaa mukaan:
Aurinkovoide, pyyhe, rahaa ja uimavarusteet

Retken kesto:
Koko päivän, n. 09.00-17.00

Opastus:
Suomenkielinen opastus

Jeeppisafari - Voidaan varata ennen matkaa

Jeeppisafari - Voidaan varata ennen matkaa

Tutustu Turkin kauneuteen nelivetoautojen kyydissä. Tämä jeeppisafari vie sinut syvälle Turkin metsiin, ja koska autoissa ei ole kattoja, pääset uskomattoman lähelle luontoa. Lounas sisältyy hintaan.

Lue lisää Pienennä

Retken alussa kokoontumispaikalla retkeläisille jaetaan jeepit ja kuljettajat. Sitten lähdetään ajelemaan kohti vuoristoa. Matka jatkuu sujuvasti ylös päin, aluksi pitkin leveitä asfaltoituja teitä ja sitten pikku hiljaa syvemmälle luonnon keskelle pitkin kapeampia sorateitä. Riippumatta siitä oletko lähdössä retkelle Sidestä tai Alanyasta, luvassa on vauhdikas ja energinen retkipäivä.

Alanyan Jeeppisafari
Päivän ensimmäinen pysähdyspaikkamme on piilossa metsän keskellä, metsäaukiolla, jossa saamme nauttia kauniista luonnosta. Samalla näemme telttoja sekä työvälineitä, joita paikalliset käyttävät arkipäivän askareissaan.

Sen jälkeen matka jatkuu lähellä olevaan pieneen kylään, jossa meille tarjoillaan teetä vanhassa, turkkilaisessa talossa. Näemme kuinka kyläläiset asuvat ja mitä kaikkea he puuhastelevat tavallisen päivän aikana. Jatkamme matkaa luonnon maisemissa ja pysähdymme siellä täällä, maistelemme välillä luonnon marjoja sekä nautimme auringonpaisteesta ja raikkaista tuulista.

Päivän pääkohde on Oba River, jossa nautimme lounaan. Ruokailun jälkeen sinulla on aikaa tustustua alueeseen, voit kivuta ylös pienelle vesiputoukselle ja käydä uimassa piristävän raikkaassa joessa tai kokeile vaikka kalastusonneasi.

Side Jeeppisafari
Sidestä lähdemme ajelemaan Taurusvuoriston maisemiin ja heti retken aluksi teemme pienen veneajelun läheisellä joella. Sinulla on myös aikaa käydä uimassa ennen lounasta. Matka jatkuu pitkin sorateitä ja pääset tutustumaan luontoon lähietäisyydeltä. Ajelemme läpi pienten kylien, ja näet paikallista elämää ja kuulet lisää perinteistä ja uskonnosta.

Sitten onkin jo aika lähteä paluumatkalle kohti hotelleja. Sitä ennen pysähdymme vielä kerran ihailemaan maisemia, ja sinulla on mahdollisuus napsia upeita panoraamakuvia.

Tällä retkellä pääset seikkailemaan luonnon maisemien keskelle 4x4-jeepeillä.

Varaa jo kotimaassa etukäteen: Tämän retken voit varata jo ennen matkaa joko matkan varauksen yhteydessä tai Omien sivujen kautta.

Ruoka ja juomat:
Lounas sisältyy hintaan - voit valita kanaa tai kalaa ja lisäksi on tarjolla salaattia ja leipää. Ruokajuomat voit ostaa erikseen paikan päällä.

Kesto:
Kokopäiväretki, n. klo 09.30-16.00

Opastus:
Englanninkielinen opastus

Hyvä ottaa mukaan:
Kamera, mukavat vaatteet, aurinkovoidetta ja pikkurahaa.

Lisätietoja:
Tämä retki ei sovi sinulle, jos olet liikuntaesteinen, sinulla on selkävaivoja tai olet raskaana.

Antalya Aquarium - Voidaan varata ennen matkaa

Antalya Aquarium - Voidaan varata ennen matkaa

Koe taianomainen vedenalainen maailma. Lähde mukaamme tutustumaan maapallon kiehtovaan mereen. Ruoka ja juoma ei sisälly hintaan.

Lue lisää Pienennä

Antalya Aquariumissa on satoja erilaisia kaloja, jotka elävät rauhallisesti värikkäiden korallien keskellä. Voit myös nähdä merihevosia, ankeriaita ja haita hyvinkin läheltä.

Pääset lisäksi käymään yhdessä maailman suurimmista vedenalaisista tunneleista, joka on jopa 130 metriä pitkä. Tuntuu kuin olisit mennyt meren pohjaan vaatteet päällä, kun kalat ja hait uiskentelevat ympärilläsi. Kannattaakin ottaa kamera mukaan, jotta voit ikuistaa mieleenpainuvan kokemuksen.

Alueella on myös Snow World, jossa saat heitellä lumipalloja ja kelkkailla varsinaisessa talven ihmemaassa oikean lumen ja pakkasen keskellä. Takkeja ja lumikenkiä voi lainata ennen lumimaahan menoa.

Täällä on lisäksi erillinen terraario monine liskoineen ja käärmeineen. Kannattaa myös käydä 4D-elokuvateatterissa, jossa 4D-tekniikalla toteutettu esitys vie sinut kävelemään maailman kaikkien valtamerten pohjalle!

Alueella on myös monipuolinen valikoima ravintoloita.

Kannattaa hyödyntää tilaisuus vierailla Antalya Aquariumissa ja maailman pisimmässä vedenalaisessa tunnelissa!

Varaa jo kotimaassa etukäteen: Tämän retken voit varata jo ennen matkaa joko matkan varauksen yhteydessä tai Omien sivujen kautta.

Ruoka ja juoma:
Ateriat eivät sisälly hintaan, mutta alueella on hyvä valikoima kahviloita ja ravintoloita.

Hyvä ottaa mukaan:
Kamera ja taskurahaa.

Kesto:
Puoli päivää.

Opastus:
Omatoimiretki.

Muuta:
Sisäänpääsy akvaarioon, Snow Worldiin ja 4D-elokuvateatteriiin sisältyy. Retken hinta vaihtelee sen mukaan missä lomakohteessa asut.

Kaikki retket järjestetään yhteistyössä agenttimme, Astral Tourismin, kanssa.

Offroadia Taurusvuoristossa / Quad Safari - Voidaan varata ennen matkaa

Offroadia Taurusvuoristossa / Quad Safari - Voidaan varata ennen matkaa

Tällä retkellä yhdistyvät vauhti, adrenaliinin kohina ja mahtava luonto samassa paketissa. Koe Taurusvuoriston vaikeakulkuiset soratiet ja luonto uudella tavalla. Ateriat ja juomat eivät sisälly hintaan.

Lue lisää Pienennä

Lähde mukaan ja aja nelipyöräistä mönkijää koskemattomassa luonnossa sekä koe ympäristö aivan uudella tavalla. Quad-mönkijän selässä saat kokea ajamisen iloa ja kokea Taurusvuoriston maisemat kokonaan uudesta näkövinkkelistä. Tällä retkellä pääset paikkoihin, joihin ei tavallisella autolla tai bussilla voi ajaa. Tämä on täydellinen retki koko perheelle. Pätevät paikallisoppaamme antavat lyhyitä tietoiskuja turvallisuudesta, ajamisesta ja matkan varrella näkemistämme kohokohdista.

Voit valita, ajatko mieluummin Quadia vai Buggya. Reitin pituus on n. 20-30 kilometriä ja ajelemme Taurusvuoriston metsissä pitkin teitä, polkuja ja offroadia. Vauhdikas ja mieliinpainuva kokemus, joka varmasti säilyy muistoissasi pitkään vielä loman jälkeenkin. Mielenkiintoinen retki sinulle, joka et pelkää pölyä ja hiekkaa vaatteissa.

Sinulla tulee olla ajokortti, jos haluat ajaa Quadia. Quad Bike -mönkijän kyydissä voi istua enintään kaksi henkeä.

Varaa jo kotimaassa etukäteen: Tämän retken voit varata jo ennen matkaa joko matkan varauksen yhteydessä tai Omien sivujen kautta.

Ruoka ja juoma:
Eivät sisälly hintaan. Ota mukaan vesipullo, sillä matkan varrelta ei voi ostaa mitään.

Kesto:
Puolipäiväretki, n. klo 10.00-15.00.

Opastus:
Englanninkielinen opastus.

Hyvä ottaa mukaan:
Päälle kannattaa laittaa vaatteet, jotka voivat likaantua. Muista ajokortti!

Muuta:
Alaikäraja matkustajalle, joka istuu Quadin kuljettajan kyydissä, on 8 vuotta. Kuljettajan tulee olla vähinään 18-vuotias. Ajokortti tulee olla mukana.

Land of legends - Maaginen maailma

Land of legends - Maaginen maailma

Tervetuloa Land of Legends -huvipuistoon, joka on yksi maailman kiehtovimmista huvipuistoista. Täällä koko perhe voi huvitella jännittävissä laitteissa, ihastella nähtävyyksiä ja laskea mahtavista vesiliukumäistä. Ruoka ja juomat eivät sisälly hintaan.

Lue lisää Pienennä

Vilkas Land of Legends -huvipuisto, joka on kooltaan 800 000 m², koostuu kolmesta eri alueesta. Yhdellä alueella on vauhdikkaita ja hurjempia laitteita ja aktiviteetteja, toisella alueella on vesipuisto, jossa on mielenkiintoisia laitteita, kuten Wave Shock, Typhoon ja 73 vesiliukumäkeä. Lisäksi yhdellä alueella on mahdollista tehdä ostoksia sekä ostaa ruokaa ja juomaa.

Teemapuiston keskellä sijaitsee linna, joka on puiston symboli. Linna toimii myös hotellina. Iltaisin 111 metriä korkea linna valistaan ja sen värikäs suihkulähde on hieman tavallisuudesta poikkeava.

Vielä kerran, tervetuloa ainutlaatuiseen Land of Legends -teemapuistoon kokemaan ainutlaatuisia elämyksiä.

Ruoka ja juomat: Eivät sisälly hintaan, mutta puistossa on mahdollista ostaa ruokaa ja juomaa.

Kesto: Kokopäiväretki, n. klo 07.00-17.30.

Opastus: Omatoimiretki. Puiston omat bussit tulevat hakemaan.

Hyvä ottaa mukaan: Uimapuku ja pyyhe.