• pareille ja aikuisille

Sunprime Dogan Side Beach

Dogan on yksi suosituimmista hotelleistamme, jossa vieraat ovat viihtyneet erittäin hyvin. Hotellista on rannalle ja sitä reunustavalle pitkälle rantakadulle matkaa vain 50 metriä, voit kuunnella aaltojen liplatusta ja ihailla Välimeren maisemia.

Sunprime Dogan Side Beachissä asut pienissä, valoisissa, modernisti suunnitelluissa ja sisustetuissa huoneissa. Kylpytakki, tohvelit ja suuri allaspyyhe ovat luonnollisesti myös käytettävissäsi. Ilmainen WiFi kaikkialla hotellissa. Hotellialueen lähistöllä on myös runsaasti ravintoloita ja hyvät ostosmahdollisuudet.

Rantapromenadin varrella oleva Sunprime Restaurant on hotellin suosittu buffetravintola, ja sieltä avatutuvat kauniit näköalat merelle. Sunprime Lounge & Bar on paikka, jossa voit tilata hyvää syötävää à la carte -listalta, nauttia virkistävän drinkin ja kuunnella elävää musiikkia useampana iltana viikossa. Täällä voit todella rentoutua, sanan varsinaisessa merkityksessä.

Allasalueella on aurinkotuoleja ja -varjoja sekä viihtyisä allasbaari, jossa voit nauttia vilvoittavan juoman tai tilata pientä syötävää. Hotellin Spa-osastolla kannattaa käydä vaikkapa hamamissa ja tarjolla on myös useita erilaisia hierontoja.

Suuri bussi ei pääse hotellille saakka, joten bussin vaihto on Sidessä ja loppumatka taittuu pikkubussilla.

Internet

Ilmainen WiFi kaikkialla hotellissa. Internetyhteyden nopeudet vaihtelevat.

Hotellin omat infosivut

Hotellin omilta MySunprime-infosivuilta löytyvät ajankohtaiset treeni- ja aktiviteettiohjelmat. Sivuilta voit tarkistaa minä viikonpäivinä mahdolliset Inclusive-ateriat tarjoillaan ja voit myös lukea lisätietoja hotellin muusta tarjonnasta ja palveluista. Hotelli saattaa toisinaan ilman ennakkoilmoitusta muuttaa aktiviteettiohjelman sisältöä ja aikoja. Ajankohtaisen ohjelman ja ravintoloiden aukioloajat saat saavuttuasi perille hotelliin. MySunprime-sivuille pääset omalla älypuhelimellasi, tietokoneellasi tai tabletillasi.

Sopivuus liikuntaesteisille

Hotellissa on paljon rappuja ja tasoeroja. Ei hissiä. Hotellissa ei ole liikuntaesteisille sopivia huoneita.

Kausi

Hotelli on avoinna huhti-lokakuussa. Kesäkaudella suurin osa hotellivieraista saapuu Pohjoismaista.

Ympäristö

Lue lisää ympäristötyöstä Sunprime Hotels -hotelleissamme Ympäristötyö-sivuilta.

Muuta

Vastaanotto: Avoinna 24 t/vrk. Sisäänkirjautuminen hotelliin aikaisintaan klo 12.00 ja uloskirjautuminen viimeistään klo 12.00. Pöytävaraukset, valuutanvaihto, spa-osaston varaukset, golfkentät jne.

Rakennuttu: 1996

Kunnostettu: 2012

Huoneita: 96

Kerroksia: 2

Hissi: Ei

Pysäköinti: Ei

Kesäksi 2020 huoneet ja osa yleisistä tiloista kunnostetaan.

Hotellinjohtaja

Korhan Poyraz

 • Ikäraja 16 vuotta
 • Ilmainen WiFi koko hotellissa
 • Kätevät ateriapaketit lisämaksusta
 • Aamiainen sisältyy hintaan
 • Rannalla
 • Lähellä keskustaa
 • Spa, kuntosali ja SATS ELIXIA -liikuntatunteja
 • Rauhallinen allasalue
Katso hinta
Hotellitiedot
 • Lämmitetty uima-allas
  On
 • Lastenallas
  Ei
 • Hissi
  Ei
 • Baari
  2 kpl
 • Ravintola
  2 kpl
 • Minimarket
  Ei
 • Siivous (krt/vk)
  7
 • Paikallinen keskusta
  0 m
 • Keskusta
  1 km
 • Lähin ranta / uintimahdollisuus
  25 m
 • WiFi
  On
 • Vesiliukumäki
  Ei
Asuminen
Sunprime Dogan Side Beachissä asut vain 50 metrin päässä pitkältä rantapromenadilta ja Välimeren aalloista. Sunprime Restaurant on hotellin suosittu buffetravintola, joka sijaitsee rantapromenadin varrella, ja ravintolasta avautuu upeat näkymät merelle päin.

Kesäksi 2020 huoneet ja osa yleisistä tiloista kunnostetaan.

Tästä voit tarkistaa huoneistosi sijainnin.

Classic Room

Modernit ja tyylikkäät kahden hengen huoneet kahdelle hengelle.

Ruoka ja juoma

Sunprime Dogan Side Beachissä on yksi buffetravintola sekä yksi à la carte -ravintola, Sunprime Restaurant. À la carte -ravintolassa valittavanasi on mielenkiintoisia ja hyvinvalmistettuja ruokia, ja tunnelma on rento. Tarjolla on myös laaja valikoimia hyviä viinejä.

Ravintoloiden useista pöydistä on upeat näkymät merelle päin, joten voit ruokaillessasi nauttia fantastisesta auringonlaskusta. Useina iltoina viikossa ravintoloissa voit myös ruokailun tai virkistävän drinkin lomassa kuunnella livemusiikkia. Lisätietoja tarjonnasta voit lukea alapuolelta tai hotellin omilta MySunprime -infosivuilta.

Sunprime Restaurant

Avoinna:
Lounas klo 12.00-16.00
Illallinen klo 19.00-21.30

Siisti pukeutuminen. Ravintola on avoinna myös muille kuin hotellin omille vieraille, ei ikärajaa.

Buffetravintola

Avoinna:
Aamiainen klo 07.30-10.30
Lounas klo 12.00-14.00
Illallinen klo 19.00-21.00

Jos olet varannut jonkin Inclusive-konseptiin sisältyvistä atriapaketeista, niin silloin ruokailet tässä ravintolassa. Buffetravintolassa aamiainen, lounas ja illallinen tarjoillaan buffetista.

Lounge

Avoinna:
Baari klo 09.00-01.00
À la carte klo 12.00-22.30

Allasbaari

Avoinna:
Juomia klo 09.00-23.00
Snackseja klo 12.00-17.00

Sunprime Kiosk

Sunprime Kiosk on hotellin oma pieni kioski, josta voit ostaa mihin aikaan vuorokaudesta tahansa lehtiä, kirjoja, karkkia sekä kylmiä juomia.

Tarjonta saattaa vaihdella kauden aikana sekä eri Sunprime Hotels -hotellien välillä.

Aamiainen

Joka aamu kokit kattavat esille maukkaan ja monipuolisen buffetaamiaisen. Valittavanasi on useita erilaisia leipiä, leivonnaisia, juustoja, kinkkuja, tuoreita hedelmiä sekä vihanneksia. Tarjolla on myös erilaisia mehuja sekä jugurttia lisukkeineen. Keittiön puolelta tarjoillaan aamiaisen lämmin osuus. Tässä hotellissa aamiainen sisältyy hintaan.

Sunprime Inclusive

Sunprime Inclusive on oiva ratkaisu ruokailua koskeviin päätöksiisi. Pääset helpolla ja voit nauttia olostasi täysillä, kun sinun ei tarvitse keskittyä ruokailuun liittyviin yksityiskohtiin lomallasi. Sunprime Inclusivessa buffetaamiainen sisältyy hintaan joka aamu ja illallinen viitenä päivänä seitsemästä. Halutessasi voit myös ostaa edullisen viiden päivän lounaspaketin. Lounas ja illallinen tarjoillaan joko buffetista tai à la cartena vuodenajan mukaan. Voit tarkistaa itse suoraan hotellista, mikäli haluat tietää etukäteen minkälainen ruokatarjoilu on kyseessä lomasi aikana.

Ravintoloiden ja baarien aukioloajat sekä minä päivinä Sunprime Inclusive tarjoillaan ilmoitetaan saavuttuasi hotelliin.

Varataan etukäteen (rajoitettu määrä paikkoja). Lue lisää Sunprime Inclusivesta.

Sunprime All Inclusive

Mikäli haluat hemmotella itseäsi oikein kunnolla, niin silloin sinun kannattaa varata Sunprime All Inclusive. Voit syödä ja juoda niin paljon kuin haluat ilman huolta laskun loppusummasta. Sunprime All Inclusiveen sisältyy aina hotellin suosittu aamiaisbuffet. Lounas ja illallinen tarjoillaan joko buffetista tai à la carte -listalta vuodenajan mukaan. Voit tarkistaa itse suoraan hotellista, mikäli haluat tietää etukäteen minkälainen ruokatarjoilu on kyseessä lomasi aikana.

Varataan etukäteen (rajoitettu määrä paikkoja). Lue lisää Sunprime All Inclusivesta.

Uiminen

Sunprime Dogan Side Beachin ympärillä on pieni puutarha ja mukavalla allasalueella on myös uima-allas. Altaan ympärillä on myös aurinkotuoleja (rajoitettu määrä), aurinkovarjot sekä uimapyyhkeet. Mikäli mieluummin menet uimaan mereen, pitkälle rantapromenadille ei ole kuin muutama metri.

Ulkoaltaat

Allastyyppi: Ulkoallas
Koko: 96 m2
Vesityyppi: Makeaa vettä
Lämmitetty: Kyllä*

Ranta

Hotellista on noin 25-50 metriä kapealle, paikoitellen kiviselle rannalle, joka on osa Läntistä rantaa. Sunprime Dogan Side Beachillä on oma rantakaistaleensa, jossa on ilmaiset aurinkotuolit hotellin omille vieraille. Voit ottaa hotellista oman uimapyyhkeesi mukaan rannalle.

* Lämmitetty, n. 25 °C:seen (1.5. asti)

Kuntoilu ja aktiviteetit

Sunprime Dogan Side Beachissä sinulla on hyvät kuntoilumahdollisuudet myös lomasi aikana. Voit käydä treenaamassa omin päin kuntosalilla sekä myös osallistua ohjatuille liikuntatunneille, ja vetäjinä toimivat SATS ELIXIAn kouluttamat ohjaajat. Valitse sinua eniten miellyttävin vaihtoehto tai kokeile jotain aivan uutta. Ja välillä voit myös pulahtaa uima-altaaseen virkistäytymään.

Ryhmäliikunta

Tervetuloa mukaan suosituille ja ohjatuille ryhmäliikuntatunneillemme. SATS ELIXIAn kouluttamat ohjaajat pitävät esimerkiksi Bootylicious-, Senior Circuit- ja Crosstraining-tunteja. Voimassa olevan treeniohjelman löydät kohdasta Aktiviteettiohjelma.

Uutuus kesällä 2019! Haasta itsesi eri tasoilla ja saat hyvän johdannon dynaamiseen joogaan uudella Yoga Flow -tunnilla. Pääset testaamaan monia erilaisia jooga-asentoja, asanoita, ihanan, inspiroivan musiikin soidessa taustalla.

Treenaa altaassa

Tervetuloa uima-altaaseen, jossa voit osallistua yhteen suosituimmista aktiviteeteistamme - vesiaerobiciin. Tai testaa uusin treenimuoto - Water Circuit, jossa kestävyys ja kunto joutuvat koetukselle eri harjoittelupisteissä. Reippaat ja ammattitaitoiset ohjaajat vetävät unohtumattoman tunnin, josta riittää pitkään iloa vielä jälkeenkin päin.

Kuntosali

Täällä voit treenata omin päin siisteissä treenitiloissa. Yksinkertaisesti varustetussa hotellin pienessä kuntosalissa on sekä irtopainoja että muutamia kuntoilulaitteita. Treenaaminen on luonnollisesti ilmaista.

Juoksu

Hotellin lähistöllä on monia hyviä juoksureittejä. Olemme kartoittaneet suosikkejamme ja voit ladata reitit nyt RunKeeper- ja MapMyRun-sovelluksiin. Reittejä voi myös ladata muihin sovelluksiin, joihin voi tuoda GPX-tiedostoja.

Lue lisää ja lataa reitit treenisovellukseesi

Sijainti ja liikkuminen

Sijainti

Hotelli sijaitsee Siden hienolla rantapromenadilla, jonka varrella on useita ravintoloita. Siden keskustaan on matkaa noin 1 kilometri. Ajoaika lentokentältä on noin 1 tunti (n. 70 km). Läheisten baarien ja katuelämän äänet kuuluvat häiritsevästi rantapromenadin puolella oleviin sviitteihin. Kuntosalilla/fitness-osastolla soitettava musiikki voi kuulua häiritsevästi lähellä oleviin sviitteihin.

Sunprime Dogan Side Beach
Sarmasik Sok. No 16
07330 Side, Antalya
P. +90 242 753 1010
info@doganotelside.com

Spa

Sunprime Spassa sinulla on mahdollisuus rentoutumiseen. Hotellin spa on paikallisessa omistuksessa, ja täällä voit nauttia hieronnasta sekä hamamin lämmöstä. Hamamissa voit rentoutua rauhallisessa, lämpimässä ja kosteassa marmoroidussa huoneessa, ja kehosi lihakset pehmenevät kauttaaltaan.

Lue lisätietoja tarjolla olevista spa-hoidoista MySunprime-sivuilta.

Asiakasarvosana ja arvostelut
4,4/5
Arvosana perustuu 1276 asiakkaamme vastaukseen kysymykseen "Kuinka tyytyväinen olit hotelliin kokonaisuudessaan?".
94% suosittelee tätä hotellia
Huoneiden taso
4,0
Hotellin sijainti
4,8
Henkilökunta
4,7
Viihtyisyys ja ilmapiiri
4,6
Internetyhteys ja WiFi
4,0
Mahdollisuus rauhalliseen lomailuun
4,5
Katso arvostelut:
Uusimmat arvostelut
 • 3/5

  "Rantahotelli "

  Hotelli loistavalla paikalla, kaikki lähellä. Ihana henkilökunta ja siivouksen laatu erinomainen. Kiva yllätys, kun siivooja taitteli päivittäin pyyhkeistä erilaisia eläimiä sängylle. Aamupala runsas ja hyvä, vaikka viikon loman aikana valikoima ei vaihtunut. Hotelli on k-16, mutta hotellissa on myös yksityisasuntoja, joissa lapsia. Eli lasten huutoitkulta ei voi välttyä. Äänieristys olematon, tarvitset korvatulpat mukaan.
 • 4/5

  "Aikuisten lomakeidas"

  Kiva aikuisten hotelli hyvällä sijainnilla lähellä rantaa ja Siden vanhaa kaupunkia. Rauhallinen ilmapiiri.Ainoa miinus melko pienet huoneet. Uima-allas-alue mukavan viihtyisä allasbaareineen, myös illalla.
 • 5/5

  "Kannattaa käydä"

  Hotelli sijaitsee hyvällä paikalla ja siinä on ystävällinen henkilökunta,hyvä aamupala ja muutenkin monipuolinen ravintola/keittiö
Tee haku nähdäksesi matkat ja hinnat