• perheystävällinen

Sunwing Kamala Beach

 • Huoneita, joista on suora pääsy uima-altaaseen
 • Rannalla
 • Alle 12-vuotiaat syövät ilmaiseksi
alk.4 180,-
Katso saatavilla olevat huoneet
skip links

Hienoja uima-altaita upealla rannalla

Sunwing Kamala Beach sijaitsee suositulla Kamala Beachillä Phuketissa. Hotelli koostuu useista rakennuksista, jotka sijaitsevat suuressa, rehevässä puutarhassa, jossa on upeat allasalueet. Lapsiystävällinen ranta on matala, ja hotellissa on myös runsaasti huoneistoja, joista pääsee suoraan altaaseen. Hotellialueella ovat myös kaikki muut Sunwingin palvelut, kuten Lollo & Bernie Club, Teen Lounge, Fitnesscenter, jossa voit osallistua maksuttomille ryhmäliikuntatunneille, kuntosali ja minimarket. Kahdessa ravintolassamme, Fino Restaurant & Grillissä ja Som's Kitchenissä, on tarjolla sekä kansainvälisiä että thaimaalaisia ruokia.

Hotellitiedot

 • Uima-allas
  8 kpl
 • Lastenallas
  On
 • Ravintola
  2 kpl
 • Baari
  On
 • Hissi
  Kyllä, rajoitetusti
 • Ilmastointi kaikissa huoneissa/huoneistoissa
  Kyllä
 • Paikallinen keskusta
  500 m
 • Lähin ranta / uintimahdollisuus
  0-250 m
 • Vesiliukumäki
  On
Kamala Beach on n. 2 km pitkä ja ranta soveltuu erinomaisesti kävelyretkille päivisin
Fino Restaurant & Grill -ravintolasta on kauniit näkymät merelle päin
FAMILY SUITE - 1 huone, parveke allasalueelle päin
Lollo odottaa malttamattomana uusia vieraita, joiden kanssa hän voi tanssia Sunwing Kamala Beachissä
Sunwing
Sunwing Family Resorts -hotellit ovat Tjäreborgin parhaita perhehotelleja. Uima-altaat ovat lapsiystävällisiä ja huoneistot tilavia. Lollo & Bernie huolehtivat lasten viihtymisestä. Aikuiset voivat treenata tai nauttia hoidoista spa-osastolla.
 • Huoneita, joista on suora pääsy uima-altaaseen
 • Rannalla
 • Alle 12-vuotiaat syövät ilmaiseksi
 • Ilmainen WiFi kaikkialla hotellissa
 • Kätevät ateriapaketit lisämaksusta
 • Lastenkerhossa myös suomenkielistä henkilökuntaa sekä Lollo & Bernie
 • Kuntosali ja SATS ELIXIAn liikuntatunteja
 • Babypool aurinkokatoksen alla
 • Travelife-sertifioitu hotelli

Hotelli

Sunwing Kamala Beach sijaitsee suositulla Kamala Beachilla, Phuketissa. Hotelli koostuu useasta rakennuksesta, jotka sijaitsevat suuren puutarhan keskellä
, jossa on myös upea allasalue. Hotellin edessä oleva ranta sopii hyvin lapsille, se syvenee loivasti ja vesi on kirkkaansinistä.
Omassa hotellissasi on kaikki ne palvelut, jotka aina yleensä
muutenkin yhdistetään Sunwingiin, kuten Lollo & Bernie Club, Teen Lounge, Fitnesscenter ja Mini Market. Hotellin kahdessa ravintolassa, Fino Restaurant & Grillissä sekä Som's Kitchenissä, on tarjolla sekä kansainvälisiä että thaimaalaisia ruokia.
Sunwing Kamala Beachissä on valittavanasi useita erityyppisiä perhesviittejä. Kaikista Royal Pool Suite -sviiteistä on suora pääsy uima-altaaseen! Sunwing Kamala Beach -hotellissa on majoitusvaihtoehtoja jokaiseen makuun.
Sunwing Kamala Beach sijaitsee rauhallisella Kamalan alueella. Hotellin lähellä on jonkin verran ravintoloita ja muutamia kauppoja. Enemmän valinnanvaraa on tarjolla Patong Beachillä, jonne on matkaa noin 7 kilometriä.
Internet
Kaikissa Sunwing Family Resortseissa on ilmainen WiFi*. Ota mukaan oma älypuhelin, iPad, tabletti, pc, mac ja kirjaudu nettiin.
*Nettiyhteyden nopeus ja toimivuus vaihtelee.
MySunwing
Hotellin omilta MySunwing-infosivuilta voit lukea treeni- ja aktiviteettiohjelmasta, lisätietoa erilaisista ateriapaketeista sekä hotellin muusta tarjonnasta ja palveluista. Hotelli saattaa toisinaan ilman ennakkoilmoitusta muuttaa ateriapakettien sisältöä ja aikoja. Ajankohtaisen ohjelman ja ravintoloiden aukioloajat saat saavuttuasi perille hotelliin. MySunwing-infosivulle pääset kätevästi Tjäreborgin sovelluksesta, josta voit myös lukea paljon muuta hyödyllistä tietoa.
Palvelua ympäri vuorokauden
Tjäreborgin oppaat ovat kohteessa, jotta sinä voit viettää mahdollisimman onnistuneen ja rentouttavan loman. Voit lähteä mielenkiintoisille retkille, saada vinkkejä hienoimmista rannoista, parhaista ostospaikoista tai vaikkapa oppaiden suosikkiravintoloista. Luonnollisesti oppaat pyrkivät myös ratkaisemaan kaikki käytännön kysymykset, joita saattaa tulla esille lomasi aikana – olipa kyse hotellista tai lomakohteesta. Tavoitat Tjäreborgin oppaat lomasi aikana ympäri vuorokauden soittamalla palvelupuhelimeen. Voit myös lähettää tekstiviestin tai sähköpostiviestin klo 8–20.
Sunwing sosiaalisessa mediassa
Tiesithän, että voit seurata Sunwing Kamala Beachia sosiaalisessa mediassa. Tykkää Sunwing Kamala Beachistä Facebookissa.
Savuton hotelli
Sunwing Kamala Beach on savuton hotelli, jossa tupakointi on sallittu vain erikseen merkityillä tupakointialueilla. Tupakointikielto koskee huoneistoja sekä parvekkeita/terasseja ja myös sähkötupakan käyttö on kielletty.
Lääkäripalvelut
Lääkäri on tavattavissa vähintään viitenä päivänä viikossa. Lisätietoja lääkärin vastaanottoajoista saat Help Deskiltä. Aikaa ei tarvitse varata etukäteen. Mikäli tarvitset lääkärin apua vastaanottoaikojen ulkopuolella, ota yhteys Help Deskiin niin he tilaavat sinulle lääkärin. Lääkärin vastaanotolla käynnit sekä lääkärin kotikäynnit ovat maksullisia.
Sopivuus liikuntarajoitteisille
Hotellissa ei ole liikuntarajoitteisille sopivia perhesviittejä.
Kausi
Kesäkausi (1.4.-31.10.) on Thaimaassa matalasesonkia, jolloin paikallinen aktiviteettitiimi järjestää lasten aktiviteetteja, Lollon ja Bernien vierailuja sekä paikallisia showesityksiä pari kertaa viikossa. Fino Restaurant & Grill on avoinna lounasaikaan ja illalla tarjoillaan Fino´s illallismenu Som's Kitchenissä. Kuntosali ja Help Desk ovat avoinna tavalliseen tapaan. Kesäkaudella ei järjestetä ohjattuja aerobic-tunteja.
Kesäkaudella voi esiintyä vedenalaisia virtauksia ja suuria aaltoja, jolloin uimakielto rannoilla saattaa astua voimaan.
Sunwing Kamala Beachissä on kansainvälinen tunnelma, sillä hotellivieraat tulevat Pohjoismaiden lisäksi maapallon joka kolkasta.
Häät Sunwing Family Resortissa
Oletko ajatellut mennä naimisiin ulkomailla? Häät Sunwing Family Resorts -perheparatiisissamme on itsestään selvä valinta silloin, kun lapset ovat mukana häämatkalla. Mikäli sinulla on häihin liittyvää kysyttävää, lähetä meille englanniksi kirjoitettu sähköposti niin kerromme sinulle lisää: rsvn@sunwingkamala.com
Muuta
Resort Service/Help Desk: Avoinna 24 t/vrk. Huonepalvelu. Sisäänkirjautuminen hotelliin klo 15 jälkeen ja uloskirjautuminen klo 12 mennessä kotiinlähtöpäivänä. Hotellissa on pankkiautomaatti. Itsepalvelupesula ja pesulapalvelut lisämaksusta.
Rakennettu: 2009. Kunnostettu 2019.
287 sviittiä. Kerroksia: 3–4. Hissi: Päärakennuksessa. Hissi sijaitsee kolmosrakennuksen keskiosassa.
Ilmastointi: Kyllä
Pysäköinti: Hotellin vieressä on yleinen parkkipaikka, rajoitettu määrä paikkoja.
Resort Service/Help Desk
Avoinna 24 t/vrk. Huonepalvelu. Sisäänkirjautuminen hotelliin klo 15 jälkeen ja uloskirjautuminen klo 12 mennessä kotiinlähtöpäivänä. Hotellissa on pankkiautomaatti.
Hotellinjohtaja
Johan Magnusson
Hotellin virallinen luokitus on 4.

Asuminen

Sunwing Kamala Beach koostuu useammasta rakennuksesta, jotka sijaitsevat suuren puutarhan keskellä, jossa on myös upea allasalue. Hotellin edessä oleva ranta sopii hyvin lapsille, se syvenee loivasti ja vesi on kirkkaansinistä.

Haluatko tietää missä huoneistosi sijaitsee?
Tästä voit tarkistaa sviittisi sijainnin.

Haluatko tehdä lomastasi vielä astetta mukavamman? Lue lisää fiksuista lisäpalveluistamme.

Kun varaat Sunwing Jokerin tai Tjäreborg Solo/Pieni Perhe -huoneen, annat meidän valita huonetyypin juuri sillä hetkellä hotellissa vapaana olevista vaihtoehdoista. Saat aina kuitenkin sellaisen huoneen, joka on meillä normaalistikin myynnissä, ja huonetyyppi ilmoitetaan sinulle saavuttuasi perille hotelliin. Sunwing Jokerin varanneet saattavat tietyissä tilanteissa joutua vaihtamaan huonetta loman aikana. Siivous ja allaspyyhkeet sisältyvät hintaan.

Family Suite

Family Suitet ovat tilavia, fiksusti sisustettuja sviittejä ja niissä on yksi tai kaksi huonetta, ja tilaa jopa kuudelle hengelle.

Happy Baby Suite

Happy Baby Suitet ovat yhden huoneen sviittejä, jotka on eritoten suunnattu pikkulasten kanssa matkustaville. Mikäli Happy Baby Suitessa asuu useampi alle 3-vuotias lapsi, muille lapsille sisältyy oma Lollon & Bernien keskikokoinen Vauvapaketti.

Lollo & Bernie Suite

Leikkisästi suunnitellut sviitit.

Royal Pool Suite

Pulahda uima-altaaseen suoraan omalta terassiltasi! Huoneistot ovat erittäin korkeatasoiset.

Ruoka ja juoma

Uiminen

Kuntoilu ja aktiviteetit

Spa

Lapset ja nuoret

Viihde

Sijainti ja liikkuminen