Ympäristötyö Sunprime-hotelleissa

Sunprime ympäristötyö

Sunprime Hotels -hotellit toimivat EU-kukan asettamien ympäristökriteerien mukaisesti. Useat Sunwing Resort -ketjun perhehotelleistamme ovat jo täyttäneet kaikki vaadittavat kriteerit ja niille on myönnetty EU-kukka, joka on kaikkein vaativin hotelleille myönnettävä ympäristömerkki. Tavoitteenamme on, että pian myös Sunprime -hotelleille myönnetään sama tunnustus. Sen vuoksi teemme kovasti töitä kattavan 50-askeleen ympäristöohjelman mukaisesti, jonka tarkoituksena on vähentää energian, veden ja kemikaalien kulutusta sekä jätteiden määrää.

Kuinka sinä voit omalta osaltasi vaikuttaa?

On olemassa myös monia sellaisia asioita, joissa sinä vieraanamme voit auttaa meitä ympäristötyössämme. Kyseessä eivät ole suuret uhraukset, mutta niillä on sitäkin suurempi painoarvo.

  • Vuodevaatteiden ja pyyhkeiden vaihto. Kun haluat liinavaatteet vaihdettavan, voit laittaa likaiset kylpyhuoneessa olevaan pesukoriin. Liinavaatteita ei vaihdeta automaattisesti jokaisen siivouksen yhteydessä, joten näin säästetään sähköä, pesuainetta ja vettä.
  • Säästä vettä. Tosi asia on, että jos 500 ihmistä sulkee vesihanan hampaiden pesun ajaksi, säästetään noin 50.000 litraa vettä viikossa.
Takaisin