Asuminen

Ei siivoamista, ei ruuanlaittoa, eikä mitään muitakaan arkipäivän askareita. Nyt sinulla on aikaa vain itsellesi, ihanat sängyt, joissa voi nukkua aamulla pitkään ja pieniä, mutta tarkkaan harkittuja yksityiskohtia kylpypyyhkeistä ja aamutakeista tohveleihin. Voit nauttia kupillisen kahvia omalla parvekkeellasi tai terassilla ja nauttia elämän hyvistä puolista. Nyt on sinun vuorosi.

Parasta asumista

Parasta asumista

  • Mukavat sängyt
  • Kylpytakit ja tohvelit
  • Paljon erilaisia huonetyypejä
  • Lisäpalvelut - erilaisia tervetulopaketteja
Erilaisia majoitusvaihtoehtoja

Tiedämme, että majoittuminen on yksi loman tärkeimmistä seikoista. Siksi meillä on huoneita ja huoneistoja, jotka täyttävät useimpien toiveet. Kaikissa huoneissa/huoneistoissa on runsaasti tarkkaan harkittuja yksityiskohtia, jotka tekevät lomanvietosta helpompaa. Tarjolla on runsaasti säilytystilaa, mukavat sängyt ja tilavat parvekkeet tai terassit. Puhumattakaan pyyhkeistä, kylpytakeista ja tohveleista. Tietyistä huoneista/huoneistoista voit pulahtaa altaaseen suoraan terassilta.

MAJOITUSVAIHTOEHTOMME

Löydä erilaisista Sunprime-huoneista oma suosikkisi

Classic Room

Classic Room

Raikkaat ja siistit kahden hengen huoneet, joissa moderni sisustus ja vaihtelevat pohjaratkaisut. Kaikissa Classic Room -huoneissa on joko terassi tai parveke.

Classic Studio

Classic Studio

Modernit ja hyvin varustellut yksiöt kahdelle hengelle. Huoneistojen koot ja pohjaratkaisut vaihtelevat. Kaikissa Classic Studios -huoneissa on terassi tai parveke.

Classic Suites

Classic Suite

Tyylikkäät yhden huoneen sviitit kahdelle hengelle. Pohjaratkaisut vaihtelevat, mutta kaikissa Classic Suites -sviiteissä on terassi tai parveke.

Junior Suites
Suosittu

Junior Suite

Sviitit, joissa on olohuone ja makuuhuone, sopivat erinomaisesti kahdelle hengelle. Kaikissa Junior Suites -sviiteissä on terassi tai parveke, näköalat vaihtelevat.

Prime Lounge Suites

Prime Lounge Suite

Ihastuttavat ja modernisti sisustetut kahden hengen huoneet, yhden huoneen sviitit tai kahden huoneen sviitit, jotka sopivat kahdelle tai kolmelle hengelle. Suuret parvekkeet tai terassit, joissa mukavat loungekalusteet. Huoneissa on Nespresso-keitin ja aloituspaketti, tyynyvalikoima*, Prime-tervetulopaketti sekä Chromecast.

Prime Pool Suite

Tilavat ja hyvin varustellut kahden huoneen sviitit, joissa on olohuone ja makuuhuone. Nämä sviitit ovat kahdelle hengelle, ja voit pulahtaa uima-altaaseen suoraan omalta terassiltasi! Huoneissa on Nespresso-keitin ja aloituspaketti, tyynyvalikoima*, Prime-tervetulopaketti sekä Chromecast.

Prime Rooftop Suites

Prime Rooftop Suite

Ihanat ja modernit kahden hengen huoneet, joista on pääsy suurelle kattoterassille. Huoneet ovat kahdelle hengelle, ja niissä on esim. Nespresso-keitin ja aloituspaketti, tyynyvalikoima*, Prime-tervetulopaketti sekä Chromecast.

Prime Rooftop Suite varattavissa hotelleissa Sunprime Waterfront sekä Sunprime Ayia Napa Suites.

Viihtyisät yhden huoneen sviitit, joiden pohjaratkaisut ja koot vaihtelevat. Voit pulahtaa uima-altaaseen omalta terassiltasi! Kaikista Classic Pool Suite -sviiteistä on suora yhteys yksityiseen, jaettuun uima-altaaseen.

Penthouse Suites

Penthouse Suite

Viihtyisät ja hyvin varustellut yhden huoneen sviitit kahdelle hengelle. Penthouse Suites -sviiteissä on parveke ja joko rajoitettu merinäköala tai merinäköala. Näissä sviiteissä on myös oma jacuzzi parvekkeella.

Penthouse Suites -sviittejä on Sunprime Alanya Beach -hotellissa.

Bungalow Suites

Bungalow Suite

Kahden huoneen bungalowit, joissa olohuone, makuuhuone ja viihtyisä terassi. Bungalowit ovat kahdelle hengelle, ja niiden koko ja pohjaratkaisut vaihtelevat.

Bungalow Suites -sviittejä on Sunprime Miramare Beach -hotellissa.

Grand Suites

Grand Suite

Tilavat ja hyvin varustellut kolmen huoneen sviitit sopivat hyvin myös suuremmalle seurueelle, sillä niissä on tilaa jopa neljälle hengelle. Kaikissa sviiteissä on joko terassi tai parveke, josta on rauhallinen näköala puutarhaan.

Grand Suites -sviittejä on Sunprime Atlantic View ja Sunprime Ocean View -hotelleissa.

Saapuminen ja lähtö

Saapuminen/kotiinlähtö

Saat huoneen käyttöösi sisäänkirjautumisen jälkeen, kuitenkin aikaisintaan klo 12.00 (klo 15.00 Thaimaassa). Ennen sitä voit käyttää vaatteidenvaihtoa varten varattua huonetta sekä viedä matkalaukkusi hotellin matkatavarasäilytykseen.

Hotellista uloskirjautuminen kotiinlähtöpäivänä on viimeistään klo 12.00, jonka jälkeen vaatteidenvaihtoa varten varatut huoneet ovat käytettävissäsi. Muista lähtöselvittää matkatavarasi paluulennolle jo omassa hotellissasi, jos hotellissasi on siihen mahdollisuus. Lue lisää tästä palvelusta kohdasta Easy Travel.

Sunprime Jokeri

Sunprime Jokeri

Sunprime Jokeri tarkoittaa, että annat meidän valita huonetyypin sillä hetkellä vapaana olevista huoneista. Joissakin tapauksissa saatat joutua muuttamaan huonetta lomasi aikana. Siivous, lakanoiden vaihto ja uimapyyhkeet sisältyvät luonnollisesti hintaan. Sunprime Jokeri -majoituksia on tarjolla vain rajoitettu määrä ja tiettyinä aikoina vuodesta, joten ole tarkkana!

LISÄPALVELUT

Juhlista lomasi alkua

Juhlista lomasi alkua!

Haluatko juhlistaa lomasi alkua? Varaa jo etukäteen pullo kuohuviiniä tai tervetulopaketti, joka odottaa huoneessasi saapuessasi hotelliin.

Tutustu tarkemmin Sunprime Hotels -hotelleihin

Asuminen Sunprime-hotellissa

Asuminen

Ei siivoamista, ei ruuanlaittoa, eikä mitään muitakaan arkipäivän askareita. Nyt sinulla on aikaa vain itsellesi, ihanat sängyt, joissa voi nukkua aamulla pitkään ja pieniä, mutta tarkkaan harkittuja yksityiskohtia kylpypyyhkeistä ja aamutakeista tohveleihin. Voit nauttia kupillisen kahvia omalla parvekkeellasi tai terassilla ja nauttia elämän hyvistä puolista. Nyt on sinun vuorosi.