Sunprime Hotels – Spa
Sunprime

Sunprime Spa

Jos haluat lomallasi nauttia hemmottelusta, kannattaa vierailla spa-osastollamme. Täällä on tarjolla monia ihania hoitoja päästä varpaisiin, kaikkea klassisesta kasvohoidosta koko vartalon hoitoihin. Kaikista hoidoista vastaa koulutettu henkilökunta.

Sunprime Spa

Sunprime Spa

  • Paljon erilaisia hoitoja
  • Varaa spa-paketti etukäteen
  • Spa Together

SPA-HOITOIHIN YHDESSÄ

Spa Together

Spa Together antaa sinulle mahdollisuuden nauttia erilaisista spa-hoidoista yhdessä matkakumppanisi tai ystäväsi kanssa. Jos haluatte 50 minuutin hoidon, niin silloin voit varata etukäteen suositun Duo-paketin. Perillä paikan päällä sovit spa-henkilökunnan kanssa tarkemman ajan sekä valitset jonkin ihanista 50-minuutin Spa Together -hoidoista, ja molemmille varataan siis sama hoito. Jos haluat varata jonkin muun kuin 50-minuutin hoidon, niin ne varataan perillä paikan päällä.

Spa Together

SPA-HOIDOT

Kasvohoidot

Anna meidän hemmotella sinua ainutlaatuisilla hierontatekniikoilla, ihastuttavilla tuoksuilla, syväpuhdistavilla kuorinnoilla sekä kasvonaamioilla.

Vartalohoidot

Vartalohoidot

Houkutteleeko Relaxing Massage, Aroma Experience Massage tai Hot Stone Massage?

Kädet, jalat ja sääret

Jalat & sääret

Hemmottele jalkojasi hieronnalla tai laitata lomakynnet kuntoon klassisella pedikyyrillä.

SPA-PAKETIT

Monia erilaisia spa-paketteja, jotka voi varata etukäteen

Pieni Spa-paketti

25 minuuttia - alk. n. 35 €

Lue lisää

Keskisuuri Spa-paketti

50 minuuttia - alk. n. 58 €

Lue lisää

Iso Spa-paketti

75 minuuttia - alk. n. 76 €

Lue lisää

Luksusta yhdelle

90 min - alk. n. 99 €. Mikäli haluat lomallasi omaa aikaa, suosittelemme Luksusta yhdelle -pakettia. Tarjolla tietyissä Sunprime-hotelleissa.

Lue lisää

Luksusta kahdelle

Juhlista lomaasi kuohuviinillä, laadukkaalla tummalla suklaalla ja tuoreilla hedelmillä tai mansikoilla, ja jaa rentouttava kokemus spa-osastollamme rakkaasi tai ystäväsi kanssa. Pakettiin sisältyy vapaavalintainen 25 minuutin hoito kahdelle.

Luksusta kahdelle -paketti on tarjolla valituissa Sunprime-hotelleissa. Voidaan varata jo ennen matkaa. Hinta alk. n. 76 € kahdelle hengelle.

Duo-paketti

Nauti lomallasi yhteisestä ajasta. Duo-pakettiin sisältyy vapaavalintainen 50 minuutin hoito. Duo-paketti on 2 hengelle ja molemmat saavat nauttia 50 minuutin hoidosta.

Tarjolla tietyissä Sunprime-hotelleissa. Hinta alk. n. 109 €.

Oman hotellisi tiedoissa on kerrottu tarkemmin mitä hoitoja hotellissasi on saatavilla.

Näin varaat

Näin varaat

Omat sivut -osion kautta voit varata Spa-paketin ja liittää sen varsinaiseen matkavaraukseesi. Halutessasi voit myös soittaa meille numeroon 09 123 71, niin autamme sinua. Hoidon ajankohta (kellonaika ja päivä) sekä tarkempi sisältö sovitaan perillä kohteessa.

Näin varaat