Ruoka & Juoma Sunprime Hotels -hotelleissa

Kun heräät, on buffetaamiainen jo katettu valmiiksi. Aurinko on noussut ylös ja tänään, kuten myös kaikkina muina päivinä, tarjoilemme aamiaisen, lounaan, illallisen sekä kevyttä iltapalaa. Illallisajan koittaessa kannattaa tutustua lähemmin viinilistaan. Saatat tehdä paikallisia löytöjä, törmätä tuttuihin omiin suosikkeihisi sekä uusiin, maukkaisiin yllätyksiin. Istu alas ja nauti. Pitkän kaavan mukaan.
Ateriapaketit

Kaikki, mitä tarvitset

  • Kätevät ateriapaketit
  • Monipuolinen buffetaamiainen
  • Take away
  • Baarimenu
Sunprime Restaurant

Sunprime Restaurant

Sunprime–hotelleissa ravintoloidensisustus on tyylikäs, tunnelma on rento ja ruoka on hyvin valmistettua. Ammattitaitoiset kokit käyttävät ruuanvalmistuksessa vain parhaimpia raaka-aineita saadakseen aikaan monipuolisen ja herkullisen valikoimankansainvälisiä ruokia ja paikallisia erikoisuuksia.

KÄTEVÄT ATERIAPAKETIT

Sunprime Breakfast

Sunprime Breakfast

Joka aamu ravintolan kokit kattavat pöytään runsaan ja maukkaan aamiaisbuffetin. Tarjolla on erilaisia leipiä, leivonnaisia, juustoja, leikkeleitä sekä tuoreita hedelmiä ja vihanneksia. Pöydässä on lisäksi erilaisia mehuja sekä jogurttia lisukkeineen. Keittiöstämme tarjoilemme lisäksi aamiaiseen sisältyviä lämpimiä ruokalajeja.

RUOKA JA JUOMA SUNPRIME-HOTELLEISSA

Take Away

Take Away

Jos mielummin haluat ruokailla omalla parvekkeellasi tai terassillasi, niin se sujuu ongelmitta. Sunprime Restaurantissa on myös take away -mahdollisuus.

Baarimenu

Baarimenu

Jos mielesi tekee jotain kevyempää lounaaksi tai päivälliseksi Sunprime Loungessa on tarjolla hyviä vaihtoehtoja, esimerkiksi juustolautanen tai voileipiä.

Aamiaispaketti

Aamiaispaketti

Jos haluat syödä aamiaista ennen ravintolan aukeamista, voit tilata aamiaispaketin vastaanotosta. Paketin voit käydä noutamassa vastaanotosta.

Tutustu tarkemmin Sunprime Hotels -hotelleihin