Sunprime Hotels – Ruoka ja juoma
Sunprime

Ruoka & Juoma Sunprime Hotels -hotelleissa

Kun heräät, on buffetaamiainen jo katettu valmiiksi. Aurinko on noussut ylös ja tänään, kuten myös kaikkina muina päivinä, tarjoilemme aamiaisen, lounaan, illallisen sekä kevyttä iltapalaa. Illallisajan koittaessa kannattaa tutustua lähemmin viinilistaan. Saatat tehdä paikallisia löytöjä, törmätä tuttuihin omiin suosikkeihisi sekä uusiin, maukkaisiin yllätyksiin. Istu alas ja nauti. Pitkän kaavan mukaan.

UUTUUS! Kesäksi 2024 lanseeraamme uuden ateriakonseptin tietyissä Sunprime Hotels -hotelleissa – All Inclusive Premium. Konsepti on vielä parempi versio suositusta All Inclusivesta, ja voit itse valita syötkö buffet- vai à la carte -ravintolassa – sekä lounaalla että illallisella. Kunnostamme myös Sunprime Platanias Beachin ravintolan, jotta pääset nauttimaan vieläkin paremmasta illalliskokemuksesta matkaseurueesi kanssa.

Ateriapaketit

Kaikki, mitä tarvitset

  • Kätevät ateriapaketit
  • Monipuolinen buffetaamiainen
  • Take away
  • Juhlabuffet joulu- ja uudenvuodenaattona*
Sunprime Restaurant

Sunprime Restaurant

Sunprime–hotelleissa ravintoloiden sisustus on tyylikäs, tunnelma on rento ja ruoka on hyvin valmistettua. Ammattitaitoiset kokit käyttävät ruuanvalmistuksessa vain parhaimpia raaka-aineita saadakseen aikaan monipuolisen ja herkullisen valikoiman kansainvälisiä ruokia ja paikallisia erikoisuuksia.

KÄTEVÄT ATERIAPAKETIT

Sunprime Breakfast

Sunprime Breakfast

Joka aamu ravintolan kokit kattavat pöytään runsaan ja maukkaan aamiaisbuffetin. Tarjolla on erilaisia leipiä, leivonnaisia, juustoja, leikkeleitä sekä tuoreita hedelmiä ja vihanneksia. Pöydässä on lisäksi erilaisia mehuja sekä jogurttia lisukkeineen. Keittiöstämme tarjoilemme lisäksi aamiaiseen sisältyviä lämpimiä ruokalajeja.

Sunprime Inclusive

Sunprime Inclusive

Sunprime Inclusive on oiva ratkaisu sinulle, joka haluat päästä helpolla, nauttia olostasi ja viettää rentoa lomaa. Sunprime Inclusiveen sisältyy aamiainen joka aamu sekä illallinen viitenä päivänä seitsemästä. Halutessasi voit liittää ateriapakettiin myös edullisen lounaan viitenä päivänä viikossa.

Sunprime Inclusive Premium
Uutuus!

Sunprime Inclusive Premium

Sunprime Inclusive Premium takoittaa sitä, että voit joka aamu nauttia aamiaiseksi monipuolisen buffetpöydän antimia. Lounaan ja illallisen syöt viitenä päivänä loman seitsemästä päivästä joko buffet- tai à la carte -ravintolassa, tarjolla on tasokkaammat viinit lounalla ja illallisella à la carte -ravintolassa sekä aperitiivi ennen illallista. Juomat ja kahvi sisältyvät myös.

Sunprime All Inclusive

Sunprime All Inclusive

Valitsemalla Sunprime All Inclusiven voit syödä ja juoda niin paljon kuin haluat ja laskusta ei tarvitse välittää. Sunprime All Inclusiveen sisältyy aina hotellin suosittu buffetaamiainen. Lounas ja illallinen tarjoillaan joko buffetpöydästä tai ruuat valitaan listalta, riippuen ruokailijoiden määrästä.

All Inclusive Premium
Uutuus!

Sunprime All Inclusive Premium

Sunprime All Inclusive Premium on entistä parempi vaihtoehto suositulle All Inclusivelle. Voit valita, nautitko ateriasi joko buffet- tai à la carte -ravintolassa – sekä lounaalla että illallisella.

RUOKA JA JUOMA SUNPRIME-HOTELLEISSA

Take Away

Take Away

Jos mielummin haluat ruokailla omalla parvekkeellasi tai terassillasi, niin se sujuu ongelmitta. Sunprime Restaurantissa on myös take away -mahdollisuus.

Aamiaispaketti

Aamiaispaketti

Jos haluat syödä aamiaista ennen ravintolan aukeamista, voit tilata aamiaispaketin vastaanotosta. Paketin voit käydä noutamassa vastaanotosta.

Yliherkkyyttä ruoka-aineille

Onko sinulla keliakia, laktoosi-intoleranssi tai yliherkkyyttä joillekin muille ruoka-aineille? Sunprime Hotels -hotellissa autamme sinua perillä paikan päällä. Täytä tämä lomake, viimeistään kaksi viikkoa ennen matkaa.

Lähettämällä meille lomakkeen suostut siihen, että Tjäreborg ja kohde käsittelee henkilötietoihisi liittyviä ruoka-aineallergioita, jotta hotellissa oleva erityisruokavalioiden asiantuntija voi auttaa sinua. Nämä tiedot poistetaan järjestemästämme matkasi päättymisen jälkeen. Täältä voit lukea lisätietoja siitä, kuinka käsittelemme henkilötietojasi.