Sunprime Hotels - Liikunta ja kuntoilu
Sunprime hotels

Aktiivinen loma

Sunprime-hotelleissa voit treenata, pelata golfia, uida, pyöräillä tai osallistua ohjatuille liikuntatunneille, joissa vetäjinä toimivat SATS ELIXIAn kouluttamat ohjaajat. Sekä kuntosali että ohjatut liikuntatunnit ovat sinulle tietenkin ilmaisia. Valitset vain sen mikä parhaimmalta tuntuu. Tai käytä tilaisuus hyväksesi ja kokeile jotain aivan uutta.

Kuntoilu

Kuntoilu Sunprime-hotelleissa

  • Paljon erilaisia liikuntatunteja
  • SATS ELIXIAn kouluttamat ohjaajat
  • Kuntosali
  • Juoksureittejä
Aktiviteettiohjelma

Aktiviteettiohjelma*

09.00 - Yoga Flow
12.00 - Water Aerobics
16.00 - Bootylicious
17.00 - Core

* Valikoima voi vaihdella eri Sunprime Hotels -hotelleissa.

LISÄTIETOA KUNTOILUSTA SUNPRIME-HOTELLEISSA

Ohjatut liikuntatunnit

Ryhmäliikunta

Tarjolla useita ohjattuja liikuntatunteja, kuten Crosstraining, Bootylicious och Cardio Energy. Tai haasta itsesi ja tutustu dynaamiseen joogaan Yoga Flow -tunnilla. Tarjonta saattaa vaihdella eri Sunprime-hotellien välilllä.

Uutuus kesällä 2020! Yin Release auttaa sinua löytämään rauhan ja hiljaisuuden kehossasi ja mielessäsi ja samalla myös joustavuutesi lisääntyy. Yin Release on rauhoittava liikuntamuoto, joka perustuu yinjoogan periaatteisiin eli liikkeitä ja asentoja on vähän, mutta niitä ylläpidetään pitkään.

Kuntosali

Kuntosali

Sunprime-hotelleissa voit treenata omin päin raikkaissa tiloissa. Jokaisen hotellin kohdalla on kerrottu tarkemmin kyseisen kuntosalin varusteista.

Vesijumpat

Treenaa altaassa

Vesijumppa on yksi suosituimmista kuntoilumuodoista Sunprime Hotels -hotelleissamme. Reippaat ja ammattitaitoiset ohjaajat vetävät unohtumattoman tunnin, josta riittää iloa vielä jälkeenkin päin. Kannattaa käydä myös testaamassa Water Circuitia, jossa kestävyys ja kunto joutuvat koetukselle eri harjoittelupisteissä.

Juokseminen

Juoksu

Kaikkien Sunprime Hotels -hotellien lähistöllä on monia hyviä juoksureittejä. Olemme kartoittaneet suosikkejamme ja voit ladata reitit nyt RunKeeper ja MapMyRun sekä joihinkin muihin sovelluksiin. Jokaisen hotellin kuntoilumahdollisuuksista on kerrottu kohdassa Kuntoilu.

Personal Trainer

Personal Trainer

Personal Trainer räätälöi sinulle oman kunto-ohjelman oman kuntotasosi mukaan. Ammattitaitoinen PT on käytettävissä koko treenauksen ajan ja häneltä saat kaiken mahdollisen avun - yksinkertaisista ruokavaliovinkeistä yksilöllisesti räätälöityihin kunto-ohjelmiin. PT puhuu englantia/pohjoismaisia kieliä.
PT on varattavissa Sunprime Waterfrontissa tiettyinä aikoina.

Pyöräily

Pyöräily

Käytä tilaisuus hyväksesi ja lähde itsenäisesti tutustumaan lähiympäristöösi. Samalla saat myös hyvää liikuntaa. Monissa Sunprime Hotels -hotelleissamme on mahdollisuus vuokrata polkupyörä.

Golf

Golf

Jos olet kiinnostunut golfaamisesta, niin olet osunut aivan oikeaan paikkaan valittuasi Sunprime-hotellin. Riippumatta siitä, asutko Gran Canarialla, Thaimassa, Mallorcalla tai Teneriffalla, lyhyen matkan päässä hotellistasi on useita erinomaisia golfkenttiä.

Tutustu tarkemmin Sunprime Hotels -hotelleihin