Sunprime Hotels - Liikunta ja kuntoilu
Sunprime

Aktiivinen loma

Sunprime-hotelleissa voit treenata, pelata golfia, uida, pyöräillä tai osallistua ohjatuille liikuntatunneille, joissa vetäjinä toimivat SATS ELIXIAn kouluttamat ohjaajat. Sekä kuntosali että ohjatut liikuntatunnit ovat sinulle tietenkin ilmaisia. Valitset vain sen mikä parhaimmalta tuntuu. Tai käytä tilaisuus hyväksesi ja kokeile jotain aivan uutta.

Kuntoilu Sunprime-hotelleissa

  • Paljon erilaisia ryhmäliikuntatunteja
  • SATS ELIXIAn kouluttamat ohjaajat
  • Kuntosali
  • Juoksureittejä

Aktiviteettiohjelma*

09.00 - Yoga Flow
12.00 - Water Aerobics
16.00 - Core
17.00 - Tabata

* Valikoima voi vaihdella eri Sunprime Hotels -hotelleissa.

LISÄTIETOA KUNTOILUSTA SUNPRIME-HOTELLEISSA

Ryhmäliikunta

Ryhmäliikunta

Tarjolla useita ohjattuja ryhmäliikuntatunteja, kuten Crosstraining, Tabata ja Core. Tai haasta itsesi ja tutustu dynaamiseen joogaan Yoga Flow -tunnilla. Tarjonta saattaa vaihdella eri Sunprime-hotellien välilllä.

Kuntosali

Kuntosali

Sunprime-hotelleissa voit treenata omin päin raikkaissa tiloissa. Jokaisen hotellin kohdalla on kerrottu tarkemmin kyseisen kuntosalin varusteista.

Basic Gym Introduction

Basic Gym Introduction

Tule ohjaajamme vetämään kuntosaliesittelyyn aloittaaksesi treenaamisen. Ohjaaja käy yhdessä osallistujien kanssa läpi laitteet ja opastaa laitteiden käytössä. Saat myös vinkkejä harjoitusrutiinin luomiseksi. Nyt sinulla on hyvä tilaisuus kysyä kaikki mieltäsi askarruttavat asiat, jotka koskevat kuntosaliharjoittelun aloittamista.

Vesijumpat

Treenaa altaassa

Vesijumppa on yksi suosituimmista kuntoilumuodoista Sunprime Hotels -hotelleissamme. Reippaat ja ammattitaitoiset ohjaajat vetävät unohtumattoman tunnin, josta riittää iloa vielä jälkeenkin päin.

Treenaa omassa huoneessasi

Treenaa omassa huoneessasi

Treenaatko lomallasi mieluummin yksin? Nyt sinun ei tarvitse täyttää matkalaukkuasi treenivarusteilla. Varaa etukäteen treenipaketti, ja saat lainaksi joogamaton, jumppakuminauhan - kevyt, keskivahva ja jäykkä, sekä Excertube mediumin ja liukumatot. Mukana on myös erilaisia harjoitusohjeita. Kaikki varusteet ovat valmiina huoneessasi hotelliin saapuessasi. Lomalla treenaaminen ei voi enää olla helpompaa! Varattavissa useissa Sunprime-hotelleissamme.

Juokseminen

Juoksu

Kaikkien Sunprime Hotels -hotellien lähistöllä on monia hyviä juoksureittejä. Olemme kartoittaneet suosikkejamme ja voit ladata reitit nyt RunKeeper ja MapMyRun sekä joihinkin muihin sovelluksiin. Jokaisen hotellin kuntoilumahdollisuuksista on kerrottu kohdassa Kuntoilu.

Personal Trainer

Personal Trainer

Personal Trainer räätälöi sinulle oman kunto-ohjelman oman kuntotasosi mukaan. Ammattitaitoinen PT on käytettävissä koko treenauksen ajan ja häneltä saat kaiken mahdollisen avun - yksinkertaisista ruokavaliovinkeistä yksilöllisesti räätälöityihin kunto-ohjelmiin. PT puhuu englantia/pohjoismaisia kieliä.
PT on varattavissa Sunprime Waterfrontissa tiettyinä aikoina.

Pyöräily

Pyöräily

Käytä tilaisuus hyväksesi ja lähde itsenäisesti tutustumaan lähiympäristöösi. Samalla saat myös hyvää liikuntaa. Monissa Sunprime Hotels -hotelleissamme on mahdollisuus vuokrata polkupyörä.

Golf

Golf

Jos olet kiinnostunut golfaamisesta, niin olet osunut aivan oikeaan paikkaan valittuasi Sunprime-hotellin. Riippumatta siitä, asutko Gran Canarialla, Thaimassa, Mallorcalla tai Teneriffalla, lyhyen matkan päässä hotellistasi on useita erinomaisia golfkenttiä.