Sunprime Hotels - Liikunta ja kuntoilu
Sunprime hotels

Aktiivinen loma

Sunprime-hotelleissa voit treenata, pelata golfia, uida, pyöräillä tai osallistua ohjatuille liikuntatunneille. Paikan päällä olevat ohjaajat ovat SATS ELIXIAn kouluttamia, voit ilmaiseksi käyttää myös kuntosalia sekä osallistua ohjatuille liikuntatunneille. Valitset vain sen mikä parhaimmalta tuntuu. Tai käytä tilaisuus hyväksesi ja kokeile jotain aivan uutta.

Kuntoilu

Kuntoilu Sunprime-hotelleissa

  • Paljon erilaisia liikuntatunteja
  • SATS ELIXIAn kouluttamat ohjaajat
  • Kuntosali
  • Juoksureittejä
Aktiviteettiohjelma

Aktiviteettiohjelma*

09.00 - Yoga Flow
12.00 - Water Aerobics
16.00 - Bootylicious
17.00 - Core

* Valikoima voi vaihdella eri Sunprime Hotels -hotelleissa.

LISÄTIETOA KUNTOILUSTA SUNPRIME-HOTELLEISSA

Ohjatut liikuntatunnit

Ryhmäliikunta

Tarjolla useita ohjattuja liikuntatunteja - jooga, Core, Senior Circuit ja Bootylicious. Tai valitse Crosstraining, jolloin treenaat omien kykyjesi mukaan ja haastat itsesi. Tarjonta saattaa vaihdella eri Sunprime-hotellien välilllä.

Kuntosali

Kuntosali

Sunprime-hotelleissa voit treenata omin päin raikkaissa tiloissa, aivan ilmaiseksi. Jokaisen hotellin kohdalla on kerrottu enemmän, mitä laitteita ja vapaita painoja kuntosalissa on.

Vesijumpat

Treenaa altaassa

Vesijumppa on yksi suosituimmista kuntoilumuodoista Sunprime Hotels -hotelleissamme. Reippaat ja ammattitaitoiset ohjaajat vetävät unohtumattoman tunnin, josta riittää iloa vielä jälkeenkin päin. Olemme laajentaneet tarjontaamme ja voimme ylpeänä esitellä uuden treenimuodon - Water Circuit, jossa kestävyys ja kunto joutuvat koetukselle eri harjoittelupisteissä.

Juokseminen

Juoksu

Kaikkien Sunprime Hotels -hotellien lähistöllä on monia hyviä juoksureittejä. Olemme kartoittaneet suosikkejamme ja voit ladata reitit nyt RunKeeper ja MapMyRun sekä joihinkin muihin sovelluksiin. Jokaisen hotellin kuntoilumahdollisuuksista on kerrottu kohdassa Kuntoilu.

Personal Trainer

Personal Trainer

Personal Trainer räätälöi sinulle oman kunto-ohjelman oman kuntotasosi mukaan. Ammattitaitoinen PT on käytettävissä koko treenauksen ajan ja häneltä saat kaiken mahdollisen avun - yksinkertaisista ruokavaliovinkeistä yksilöllisesti räätälöityihin kunto-ohjelmiin. PT puhuu englantia/pohjoismaisia kieliä.
PT on varattavissa Sunprime Waterfrontissa tiettyinä aikoina.

Pyöräily

Pyöräily

Käytä tilaisuus hyväksesi ja lähde itsenäisesti tutustumaan lähiympäristöösi. Samalla saat myös hyvää liikuntaa. Monissa Sunprime Hotels -hotelleissamme on mahdollisuus vuokrata polkupyörä.

Golf

Golf

Jos olet kiinnostunut golfaamisesta, niin olet osunut aivan oikeaan paikkaan valittuasi Sunprime-hotellin. Riippumatta siitä, asutko Gran Canarialla, Thaimassa, Mallorcalla tai Teneriffalla, lyhyen matkan päässä hotellistasi on useita erinomaisia golfkenttiä.

Tutustu tarkemmin Sunprime Hotels -hotelleihin

Asuminen Sunprime-hotellissa

Asuminen

Ei siivoamista, ei ruuanlaittoa, eikä mitään muitakaan arkipäivän askareita. Nyt sinulla on aikaa vain itsellesi, ihanat sängyt, joissa voi nukkua aamulla pitkään ja pieniä, mutta tarkkaan harkittuja yksityiskohtia kylpypyyhkeistä ja aamutakeista tohveleihin. Voit nauttia kupillisen kahvia omalla parvekkeellasi tai terassilla ja nauttia elämän hyvistä puolista. Nyt on sinun vuorosi.