Ryhmämatkat

Lomalennoilla aurinkoon

Suorilla lomalennoilla toteutettava matkapaketti on vaivattomin, mukavin ja yleensä myös edullisin tapa lähteä ryhmämatkalle. Huomaa myös kauden suorat lennot omalta lähikentältä. Me autamme lentojen, majoitusten, retkien ja erilaisten aktiviteettien suunnittelussa.

Kevään, kesän ja syksyn suosituimmat ryhmämatkakohteet löytyvät Välimereltä. Gran Canaria ja Teneriffa ovat talvikauden suosikkeja. Olemme koonneet tälle sivulle ryhmämatkojen suosituimpia kohteita ja hotelleja. Tutustu ja inspiroidu!

Lomalentokohteet

Ryhmämatkahotellit - TOP 15

Ryhmämatkalla hotellilta vaaditaan hieman tavallista enemmän – huoneita, näppäriä ateriapaketteja, tilavia allasalueita, kenties kokoustiloja. Tässä suosituimmat, mutta ei suinkaan kaikki!

Sunclass Airlines

Penkkirivejä Sunclass Airlines -lentokoneen matkustamossa

Sunclass Airlines

Oman lentoyhtiömme Sunclass Airlinesin lennoilla loma alkaa lennossa! Matkustamohenkilökuntamme tunnetaan hyvästä palvelusta ja valitsemalla mieluisat istumapaikat ja ateriat viimeistelet ryhmäsi lentokokemuksen. Ja mitä olisikaan lentomatka ilman taxfree-ostoksia – meillä shoppailet Pohjoismaiden suurimmasta valikoimasta.

Tjäreborgin ryhmämyyntiasiantuntija

Yhteystiedot

Ryhmämatkan suunnittelu kannattaa aloittaa hyvissä ajoin. Älä siis aikaile, vaan ota meihin yhteyttä.

Sähköposti: groups@tjareborg.fi
Puhelin: 09 123 7681 ma–to klo 10–12