Matkat – Cannes

Ranskan Rivieralla sijaitseva Cannes on kiehtova yhdistelmä glamouria, pikkukaupungin viehättävää tunnelmaa ja ylellistä rantaelämää.

Cannesin elokuvajuhlat tuovat vuosittain kaupunkiin kansainvälistä eliittiä. Eksklusiivisuus on muutenkin tunnusomainen piirre Cannesille – upean La Croisetten bulevardin äärellä on luksushotelleja ja merkkiliikkeitä vieri vieressä. Silti täällä on aistittavissa viehättävää pikkukaupungin tunnelmaa. Muutaman askeleen päässä keskustan vilkkaasta yöelämästä voit kokea keskaikaisen Le Suquetin kaupunginosan rauhan, ja alhaalla satamassa luksusjahdit komeilevat paikallisten kalastajaveneiden vieressä. Kontrastit ja erityisesti kyky yhdistää nämä molemmat maailmat saavat sinut tuntemaan itsesi tervetulleeksi Cannesiin. Pitkät ja leveät hiekkarannat ovat myös yksi lisäsyy siihen, miksi Cannesissa on helppo viihtyä. Jos siis kaipaat aurinkoa ja uimista, et varmasti tule pettymään.

Tjäreborgin Cannes

Matkustaessasi Tjäreborgilla Cannesiin valittavanasi on useita hyviä hotelleja, kuten vanhassakaupungissa sijaitseva Des Orangers. Jos kaipaat ylellisempää asumista rantabulevardin äärellä, mainioita vaihtoehtoja on Majesticin ja Intercontinental Carlton Cannesin välissä. Citadines Croisette Cannesissa voit asua huoneistossa, ja hyvä edullisempi vaihtoehto on esimerkiksi Abrial.

Tjäreborgin matkat Cannesiin

Tjäreborgilla matkustat Cannesiin joustavasti reittilennoilla, joten päätät itse matkasi pituuden ja ajankohdan. Näin saat juuri omien toiveidesi mukaisen matkan, ja valikoimastamme löydät varmasti juuri sinulle sopivat vaihtoehdot.

Hyvä tietää
 • Vapaasti valittava matkan pituus
 • Luksushotelleja
 • Kaupunki- ja rantaloma samalla matkalla
 • Pitkä rantapromenadi
 • Hotelleja keskustassa
 • Hyvät ostosmahdollisuudet, monia ravintoloita ja vilkas yöelämä
Suodata ja hae matkaa

Muiden mielipiteet kohteesta Cannes

Asiakkaamme eivät ole vielä kirjoittaneet arvosteluja tästä kohteesta.

Sää
 • tammikuu
13°4°
4
Aurinkotuntia/pv
13°
Veden lämpötila
21
Sateettomia päiviä
 • helmikuu
13°5°
5
Aurinkotuntia/pv
12°
Veden lämpötila
18
Sateettomia päiviä
 • maaliskuu
15°7°
6
Aurinkotuntia/pv
13°
Veden lämpötila
21
Sateettomia päiviä
 • huhtikuu
17°9°
8
Aurinkotuntia/pv
13°
Veden lämpötila
19
Sateettomia päiviä
 • toukokuu
20°13°
8
Aurinkotuntia/pv
16°
Veden lämpötila
20
Sateettomia päiviä
 • kesäkuu
24°16°
10
Aurinkotuntia/pv
19°
Veden lämpötila
21
Sateettomia päiviä
 • heinäkuu
27°18°
11
Aurinkotuntia/pv
22°
Veden lämpötila
26
Sateettomia päiviä
 • elokuu
27°18°
10
Aurinkotuntia/pv
22°
Veden lämpötila
24
Sateettomia päiviä
 • syyskuu
25°16°
8
Aurinkotuntia/pv
21°
Veden lämpötila
23
Sateettomia päiviä
 • lokakuu
21°12°
6
Aurinkotuntia/pv
18°
Veden lämpötila
22
Sateettomia päiviä
 • marraskuu
17°8°
5
Aurinkotuntia/pv
16°
Veden lämpötila
20
Sateettomia päiviä
 • joulukuu
13°5°
4
Aurinkotuntia/pv
14°
Veden lämpötila
22
Sateettomia päiviä
Rannat
Cannesissa on kaksi Ranskan Rivieran upeinta rantaa. Molemmat rannat ovat hienohiekkaisia ja suhteellisen matalia. Pienempi rannoista, Plage Croisette Beach, sijaitsee rantabulevardin varrella Cannesin keskustassa. Toinen rannoista, Plage du Midi, sijaitsee sataman toisella puolella, jonkin matkan päässä keskustasta.
Lennot ja kuljetukset

Lentoaika

Helsingistä noin 3 t 30 min

Näin matkustat tänne

Cannesiin voit lentää reittilennoilla mihin aikaan vuodesta tahansa ja määritellä itse matkasi pituuden.
Kun varaat Tjäreborgilta reittilennoilla toteutettavan pakettimatkan, voit myös ostaa useimmissa tapauksissa erikseen lentokenttäkuljetukset. Kuljetukset lentokentältä hotelliisi ovat useimmiten joko taksilla tai minibussilla. Lisätiedot varaamistasi kuljetuksista näkyvät matka-asiakirjassasi. Kuljetuksen hinta vaihtelee kulkuvälineen ja matkan pituuden mukaan. Tarkka hinta ilmoitetaan varausvaiheessa.

Ajoaika Nizzan lentokentältä Cannesin hotelleihin on n. 35-45 min (n. 27 km), riippuen muusta liikenteestä.
Ruoka, juoma ja yöelämä
Cannesin vanhassakaupungissa on useita hyviä ravintoloita, joiden hintataso on suhteellisen edullinen.
Cannesin yöelämä on monipuolinen. Täällä on viinibaareja, pubeja, diskoja, yökerhoja, jazzklubeja sekä kasino.
Ostokset
Cannesin eksklusiivinen shoppailutarjonta on jo itsessään houkutteleva syy matkustaa tähän kaupunkiin. La Croisetten bulevardi on tunnettu ylellisistä liikkeistään, gallerioistaan ja hotelleistaan. La Croisetten kanssa samansuuntaisesta kulkevalla Rue d'Antibes -kadulla on myös paljon kauppoja, ravintoloita ja kahviloita, kuten myös autottomalla alueella, joka sijaitsee Rue Meynardier -kadun varrella.
Aktiviteetit ja nähtävyydet
Rannoilla on mahdollisuus harrastaa eri vesiurheilulajeja.
Kulkuyhteydet
Cannesissa on kätevintä liikkua taksilla. Jos haluat lähteä tutustumaan lähikaupunkeihin, bussi- ja junayhteydet ovat hyvät.
Kohdefakta

Palvelumme

Omatoimikohde.

Passi ja viisumi

Matkalla sinulla tulee aina olla mukana matkustusasiakirja (passi tai Schengen-maissa myös poliisin myöntämä valokuvallinen henkilökortti), joka on voimassa oleva ja moitteettomassa kunnossa. Suosittelemme, että passi on voimassa Eurooppaan ja lähialueille suuntautuvilla matkoilla vähintään 3 kk ja Euroopan ulkopuolelle suuntautuvilla matkoilla vähintään 6 kk matkan jälkeen.

Mikäli et ole Suomen kansalainen, tarkista mahdollinen viisumitarpeesi lähetystöstä/konsulaatista.

If you are not a Finnish citizen, you need to check your possible visa requirement from the Embassy of France. Please also note the possible need for a transit visa.

Rokotukset

Ei pakollisia rokotuksia. Tarkista, että jäykkäkouristus-, kurkkumätä, polio- ja MPR (tuhkarokko, sikotauti ja vihurirokko) -rokotukset ovat kunnossa. Myös hepatiitti A ja B -rokotusta suositellaan. Lisätietoja rokotuksista ja matkailuterveydestä saat: www.thl.fi (Rokottaminen > Matkailijan terveysopas) tai Terveys ja turvallisuus -sivulta.

Paikalliset lait ja tavat

Muistathan, että useissa maissa on hyvin erilaiset lait ja säädökset kuin mihin olemme Suomessa tottuneet. Välttääksesi mahdollisia yllätyksiä, tutustu maan säädöksiin ja tapoihin, vieraile lähetystön kotisivuilla ja tutustu etukäteen ulkoministeriön kyseistä maata koskeviin matkustustiedotteisiin.

Cannesin majoitusvero

Cannes kaupungin viranomaiset ovat ilmoittaneet, että kaikilta kaupungissa yöpyviltä matkustajilta peritään majoituspaikasta ulos kirjautuessa majoitusvero, joka on hotelliluokituksen mukaan n. 1,00-2,50 €/hlö/yö. Vero ei koske alle 12-vuotiaita. Tätä veroa ei voida periä matkan hinnassa ennen matkaa, vaan maksu suoritetaan aina kyseessä olevassa hotellissa paikan päällä.

Huomioithan, että Tjäreborgin hotelliluokitus saattaa poiketa paikallisesta luokituksesta, jonka mukaan veron suuruus määräytyy.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Valuutta ja maksaminen

Euro (EUR). Useita pankkeja ja pankkiautomaatteja.

Aikaero

Suomen aika -1 tunti.

Sähkö

240 V. Eurooppalainen, kaksireikäinen standardi.

Kieli

Ranska
Tee matkahaku