Hotellit (74)

Matkat – Ranskan Riviera

Ranskan Rivieralla on kaikkea ja vielä vähän enemmän: taidemuseoita, ylellistä shoppailua, ihania viinejä ja maailmankuulut elokuvajuhlat.
Ranskan Rivieralla rantakohteita on yksi toisensa perään. Tunnettuja kohteita ovat esimerkiksi Cannes ja Nizza, ja niiden välissä on klassinen Antibes vieressään Juan les Pins. Ranskan Rivieralla vietät varmasti mielenkiintoisen loman, tulitpa tänne sitten jazzfestivaalien, elokuvajuhlien, hyvän ruuan tai upean yöelämän houkuttelemana. Tjäreborgin kautta voit myös varata Formula 1 -matkan Monacoon.

Luonnonkaunis ympäristö

Ranskan Riviera saattaa tuoda ensimmäisenä mieleen luksusjahdit ja glamoröösin yöelämän. Tämän upean rannikon ylpeyden aiheita ovat kuitenkin myös koskematon luonto, pitkät vaellusreitit, pienet provencelaiset vuoristokylät ja viinitilat. Jos haluat lähteä tutustumaan lähemmin näihin seutuihin, kannattaa vuokrata auto, jolloin voit katsella ympärillesi täysin omassa tahdissa.

Hyvät ostosmahdollisuudet

Ranskan Riviera on todellinen shoppailijan paratiisi. Muodin, kenkien ja korujen lisäksi täällä on valtavat valikoimat käsitöitä ja taidetta sekä kukkaismarkkinoita, matkamuistomyymälöitä ja turistikauppoja. Huippusuunnittelijoiden liikkeiden lisäksi täällä on myös herkkukauppoja, boutiqueja, second hand -kauppoja ja suurempien ketjujen liikkeitä, joissa hinnat ovat edullisemmat.

Tjäreborgin matkat Ranskan Rivieralle

Tjäreborgilla voit matkustaa Ranskan Rivieralle vuoden ympäri, mutta parhaimpia ajankohtia ovat kevät ja alkukesä, jolloin kaikki on kukassa. Joustavilla reittilennoilla matkustaessasi voit räätälöidä juuri itsellesi sopivan matkan ja päättää itse matkasi ajankohdan ja pituuden. Tjäreborgin valikoimassa on useita erilaisia ja eritasoisia hotelleja, yksinkertaisemmista hotelleista luksusvaihtoehtoihin.
Löydä hotellisi
Tee matkahaku – Ranskan Riviera

Matkakohteet – Ranskan Riviera

Cannes
  • Yöelämä
  • Ravintolat & baarit
  • Aktiviteetit (nähtävyydet)
Cannes ei ole pelkästään elokuvafestivaaleja ja laadukkaita ostoksia. Tjäreborgilla on tarjota myös perheystävällinen huoneistohotelli Citadines Croisette Cannes.
Nizza
  • Ravintolat & baarit
  • Aktiviteetit (nähtävyydet)
  • Ostokset
Tjäreborgilta voit varata sekä perheystävällisen hotellin että vuokra-auton Nizzasta. Täydellinen lomakohde kaikenikäisille.
Antibes/Juan les Pins
  • Ravintolat & baarit
  • Aktiviteetit (nähtävyydet)
  • Yöelämä
Juan les Pins on perinteinen rantalomakohde, jossa on myös vilkas yöelämä.

Vinkkejä

Monacon Grand Prix

Monacon Grand Prix

Koe Ranskan Riviera, myyttinen Monaco ja klassikoksi muodostunut Monacon Grand Prix samalla matkalla. Varaa formulamatka, joka ei unohdu koskaan.