Haluamme luoda uusia muistoja ja kokemuksia yhdessä asiakkaidemme kanssa, kuten olemme tehneet jo yli 50 vuotta.

Pyrimme varmistamaan, että kaikki hygienia- ja turvallisuuskäytännöt ovat korkeimmalla mahdollisella tasolla koko matkasi ajan. Kuten aikaisemminkin, myös tulevaisuudessa voit rentoutua ja tuntea olosi turvalliseksi matkustaessasi kanssamme – hotelleissamme, lennollamme, lentokenttäbussissa ja Tjäreborgin järjestämissä aktiviteeteissa.

Seuraamme luonnollisesti eri maiden rajoituksia ja paikallisten viranomaisten vaatimuksia. Niin kauan kuin koronaepidemia kiertää maailmaa, tilanteet voivat muuttua nopeasti ja meidän on jatkuvasti päivitettävä tietojamme ja rutiinejamme sekä varauduttava mahdollisiin muutoksiin.

Ennen matkaa

  • Muista ostaa kasvosuojaimia ennen matkaa. Voit tilata suojaimia meiltä Airshoppenathomesta - ostettavissa myös useimmista hyvin varustelluista kaupoista ja apteekeista.
  • Kasvosuojain tulee olla lentokonekäyttöön hyväksytty, esim. CE-hyväksytty KN95 tai ns. kirurginen suu-nenäsuojus EN14683. Muunlaisten suojaimien käyttö estää pääsyn lennolle.
  • Jotkut maat vaativat matkustajalomakkeen täyttämistä ennen matkalle lähtöä. Katso tarkemmat tiedot omaa lomakohdettasi koskevista määräyksistä. Matkustajana olet itse vastuussa siitä, että olet täyttänyt matkustajalomakkeen asianmukaisesti ja hyvissä ajoin ennen matkaa. Mikäli et ole toiminut ohjeiden mukaan, sinulta matkustajana evätään pääsy maahan, ja siksi sinulta evätään pääsy koneeseen jo lähtölentokentällä. Tällaisessa tapauksessa sinulla ei ole oikeutta saada korvausta matkasi kustannuksista.
  • Tee lähtöselvitys netissä ennen lähtöä. 24 tuntia ennen matkaa saat sähköpostin, jossa on tarkemmat tiedot ja linkki lähtöselvityksen tekemistä varten.
  • Ole paikalla hyvissä ajoin – lähtöselvityksessä, turvatarkastuksessa ja koneeseen siirtymisessä menee enemmän aikaa kuin normaalisti
  • Tee lähtöselvitys netissä sovelluksemme kautta lähikontaktien minimoimiseksi lentokentällä
  • Pakkaa ruumaan menevään matkalaukkuun suurin osa matkatavaroistasi – Sunclass Airlinesin lennoilla saa olla vain 1 käsimatkatavara per henkilö
  • Tilaa lentoateria ennen matkaa, sillä koneessa ei ole mahdollista ostaa ruokaa
  • Tilaa verovapaat tuotteet etukäteen Airshoppenista, sillä koneessa ei myydä mitään tuotteita.
  • Tarkista hyvissä ajoin ennen matkaa, mitä vakuutuksesi sisältää ja millaiset sen ehdot ovat. Vastaukset yleisimpiin Goudan vakuutuksia koskeviin kysymyksiin voit lukea täältä.