Haluamme luoda uusia muistoja ja kokemuksia yhdessä asiakkaidemme kanssa, kuten olemme tehneet jo yli 50 vuotta.

Pyrimme varmistamaan, että kaikki hygienia- ja turvallisuuskäytännöt ovat korkeimmalla mahdollisella tasolla koko matkasi ajan. Kuten aikaisemminkin, myös tulevaisuudessa voit rentoutua ja tuntea olosi turvalliseksi matkustaessasi kanssamme – hotelleissamme, lennollamme, lentokenttäbussissa ja Tjäreborgin järjestämissä aktiviteeteissa.

Seuraamme luonnollisesti eri maiden rajoituksia ja paikallisten viranomaisten vaatimuksia. Niin kauan kuin koronaepidemia kiertää maailmaa, tilanteet voivat muuttua nopeasti ja meidän on jatkuvasti päivitettävä tietojamme ja rutiinejamme sekä varauduttava mahdollisiin muutoksiin.

Ennen matkaa

Täytä matkustajalomake ennen lähtöäsi

Useat maat ovat ottaneet käyttöön maahantulotarkastukset ja vaativat matkustajalomakkeen täyttämistä ennen matkaa. Matkustajana olet itse velvoitettu täyttämään terveydentilaasi koskevan kaavakkeen asianmukaisesti ja hyvissä ajoin ennen matkaa.

Ajateltavaa ennen matkaa

  • Kasvosuojaimia on käytettävä lentokentillä ja lentomatkan ajan. Kasvosuojain tulee olla lentokonekäyttöön hyväksytty, esim. CE-hyväksytty KN95 tai ns. kirurginen suu-nenäsuojus EN14683. Muunlaisten suojaimien käyttö estää pääsyn lennolle. Voit tilata suojaimia osoitteessa airshoppenathome.com tai ostaa niitä hyvin varustelluista kaupoista ja apteekeista.
  • Tee mahdollisuuksien mukaan lähtöselvitys netissä tai sovelluksessamme ennen lähtöä lähikontaktien minimoimiseksi lentokentällä. 24 tuntia ennen matkaa saat sähköpostin, jossa on tarkemmat tiedot ja linkki lähtöselvityksen tekemistä varten.
  • Tilaa lentoateria ennen matkaa, sillä koneessa ei ole mahdollista ostaa ruokaa.
  • Tilaa verovapaat tuotteet etukäteen Airshoppenista, sillä koneessa ei myydä mitään tuotteita.
  • Tarkista hyvissä ajoin ennen matkaa, mitä vakuutuksesi sisältää ja millaiset sen ehdot ovat. Vastaukset yleisimpiin Goudan vakuutuksia koskeviin kysymyksiin voit lukea täältä.