Tyttö istuu altaan reunalla vieressään iso flamingo-uimalelu

Lasten kanssa matkalle

Meiltä vinkit ja neuvot sujuvaan perhelomaan

Pitkällä kokemuksella tiedämme mitä onnistuneeseen perhelomaan vaaditaan ja miten lasten kanssa matkustaminen sujuu helposti ja mukavasti. Meiltä saatte vinkit ja neuvot riippumatta siitä mihin kohteeseen haluaisitte matkustaa, kaukokohteeseen tai viikonloppumatkalle, vauvan tai jo vähän isompienkin lasten kanssa. Onnistuneen ulkomaanmatkan lasten kanssa takaa valmistautuminen ja riittävä tieto. On siis erittäin suositeltavaa, etenkin jos matkustat vauvan kanssa, lukea vinkit hotellivalinnoista ja muista huomioitavista asioista.

Hyvä tietää lasten kanssa matkustettaessa

Valmistaudu

Ennen matkalle lähtöä on syytä selvittää että passit, mahdolliset viisumit, tarvittavat rokotukset ja vakuutukset ovat ajan tasalla. On myös hyvä selvittää hotellin varustetaso, lennon tarjoilu, mahdollisesti tarvittavat lasten ruoat ja miten vaunujen/rattaiden kuljetus onnistuu.

Lennolla

Huolehdi, että lapsille on lentoa varten kaikki tarpeellinen, jotain puuhattavaa, vaihtovaatteet, syötävää ja tarvittavat hoitotarvikkeet. Matkakohteesta riippuen saattaa olla tarpeellista pakata mukaan myös hyttys- ja aurinkosuojat, äidinmaidonkorvikkeet ja vauvanruokaa mikäli paikalliset tuotteet eivät maistukaan lapsellesi.

Matkakohteessa

Useissa Sunwing-perhehotelleissamme on varattavissa Happy Baby -huoneisto, joka on täydellinen valinta, kun mukana matkustaa ihan pieniä lapsia. Huoneistoiden varusteluun kuuluu mm. syöttötuoli, pinnasänky, sateenvarjorattaat, vauvan amme, vaipparoskis, babysitter ja hoitopöytä. Lisätietoja vauvan kanssa matkustamisesta ja parhaista huoneistovalinnoista Sunwing Family Resorts -hotelleissa.

Lue lisää vinkkejä vauvan kanssa matkustamiseen.

Parhaat perhekohteet

Lapsiystävälliset hotellit ja parhaat rannat

Inspiraatiota perheloman hotellivalintaan

Edullisia matkoja lasten kanssa

Äkkilähdöt lasten kanssa

Äkkilähtöjä lapsiperheille

Nopeille lähtijöille on tarjolla äkkilähtöjä ja myös perheille löytyy edullisia vaihtoehtoja, myös All Inclusive -lomia.

Edullisia äkkilähtöjä perheille

Hintakalenteri

Hintakalenteri

Kun kohde on jo tiedossa ja tarkoitus on matkustaa mahdollisimman edullisesti hintakalenteri auttaa sopivan lomalennoilla tehtävän perheloman löytämisessä.

Löydä edullisimmat perhelomat hintakalenterista.

Edulliset lennot

Edulliset lennot perheille

Onko hotelli jo varattuna ja etsitte edullisia lentoja? Meiltä löytyvät lennot perheellesi edulliseen hintaan.

Edulliset lennot koko perheelle.

Tjäreborgilta myös:

Sunwing Family Resorts

Parhaat perhehotellit

Sunwing Family Resorts ja Ocean Beach Club -hotelleissa perheesi viettää taatusti onnistuneen loman. Lapsiystävälliset uima-altaat, lähellä sijaitseva ranta, perheille sopivaksi suunniteltu ruokailu sekä maskottimme Lollo ja Bernie tekevät juuri näistä hotelleista parhaan valinnan perhelomalle.

Matkavakuutus

Matkavakuutus

Joskus lomamatkalla voi sattua ikäviä yllätyksiä, kuten sairastuminen tai tapaturma. Valitse Gouda Moniturva tai Gouda Perusturva ja lomaile huoletta. Lasten vakuutuksen saat puoleen hintaan, kun ostat aikuisen vakuutuksen.