Lasten kanssa matkalla

Lasten kanssa matkalle

Meiltä vinkit ja neuvot sujuvaan perhelomaan

Pitkällä kokemuksella tiedämme mitä onnistuneeseen perhelomaan vaaditaan ja miten lasten kanssa matkustaminen sujuu helposti ja mukavasti. Meiltä saatte vinkit ja neuvot riippumatta siitä mihin kohteeseen haluaisitte matkustaa, kaukokohteeseen tai viikonloppumatkalle, vauvan tai jo vähän isompienkin lasten kanssa. Onnistuneen ulkomaanmatkan lasten kanssa takaa valmistautuminen ja riittävä tieto. On siis erittäin suositeltavaa, etenkin jos matkustat vauvan kanssa, lukea vinkit hotellivalinnoista ja muista huomioitavista asioista.

Hyvä tietää lasten kanssa matkustettaessa

Valmistaudu

Ennen matkalle lähtöä on syytä selvittää että passit, mahdolliset viisumit, tarvittavat rokotukset ja vakuutukset ovat ajan tasalla. On myös hyvä selvittää hotellin varustetaso, lennon tarjoilu, mahdollisesti tarvittavat lasten ruoat ja miten vaunujen/rattaiden kuljetus onnistuu.

Lennolla

Huolehdi, että lapsille on lentoa varten kaikki tarpeellinen, jotain puuhattavaa, vaihtovaatteet, syötävää ja tarvittavat hoitotarvikkeet. Matkakohteesta riippuen saattaa olla tarpeellista pakata mukaan myös hyttys- ja aurinkosuojat, äidinmaidonkorvikkeet ja vauvanruokaa mikäli paikalliset tuotteet eivät maistukaan lapsellesi.

Matkakohteessa

Useissa Sunwing-perhehotelleissamme on varattavissa Happy Baby -huoneisto, joka on täydellinen valinta, kun mukana matkustaa ihan pieniä lapsia. Huoneistoiden varusteluun kuuluu mm. syöttötuoli, pinnasänky, sateenvarjorattaat, vauvan amme, vaipparoskis, babysitter ja hoitopöytä. Lisätietoja vauvan kanssa matkustamisesta ja parhaista huoneistovalinnoista Sunwing Family Resorts -hotelleissa.

Lue lisää vinkkejä vauvan kanssa matkustamiseen.

Parhaat perhekohteet

Lapsiystävälliset hotellit ja parhaat rannat

Edullisia matkoja lasten kanssa

Tjäreborgilta myös:

Ilmastokompensoidut matkat

Ilmastokompensoidut matkat

Riippumatta siitä, minkä lentoyhtiön valitset, ilmastokompensoimme aina lomamatkasi lennoista aiheutuvat päästöt, majoittumisesi Sunwing Resorts-, Sunprime Hotels- tai Ocean Beach Club -hotelleissa sekä kaikki lentokenttäkuljetuksemme matkakohteissamme.