PART OF THE THOMAS COOK GROUP

Matkavakuutus ja Matkan peruuntumisvakuutus

Eurooppalaisen matkavakuutus

Matkavakuutus

Eurooppalaisen matkavakuutus takaa lomallesi markkinoiden kattavimman turvan.

Matkavakuutus Vakuutuksen kesto ja hinta
4 vrk 9 vrk 16 vrk 23 vrk
Matkustaja- ja matkatavaravakuutus 48,- 63,- 82,- 99,-
Matkustajavakuutus 28,- 40,- 55,- 70,-
Matkatavaravakuutus 23,- 27,- 32,- 36,-

Jos olet jo maksanut matkasi kokonaan, tai matkustat reittilennolla tulee vakuutus ostaa puhelimitse numerosta
09 123 71 tai Eurooppalaiselta

Matkustaja- ja matkatavaravakuutus

Hoitokulut korvataan ilman ylärajaa. Vakuutusmäärä tapaturman aiheuttamasta haitasta ja kuolemasta 20.000,-. Matkatavaroiden vakuutusmäärä 500,-

Matkustajavakuutus

Hoitokulut korvataan ilman ylärajaa. Vakuutusmäärä tapaturman aiheuttamasta haitasta ja kuolemasta 30.000,-

Matkatavaravakuutus

Matkatavaroiden vakuutusmäärä 500,-

pdf ikoni Supereuro tuoteseloste

pdf ikoni Supereuro vakuutusehdot

Vahingon sattuessa OP Vahinkoapu auttaa

OP Vahinkoapu auttaa, jos sairastut tai loukkaannut reissuillasi. Syöttämällä palveluun sattuneen vahingon saat toimintaohjeet, joiden avulla pääset mahdollisimman nopeasti takaisin nauttimaan matkastasi. Saat palvelusta myös kattavat ohjeet, mikäli matkatavarasi katoaa, rikkoutuu tai se varastetaan matkallasi. Kun lataat käyttöösi OP-mobiilin, kulkee Vahinkoapu kätevästi mukanasi myös reissuillasi. OP Vahinkoavun löydät osoitteesta vahinkoapu.op.fi


Matka reittilennoilla – Matkan peruuntumisvakuutus

Matkan peruuntumisvakuutus antaa sinulle vakuutusturvan peruuntumistilanteessa reittilennoilla tehtävän matkan varausten osalta. Voit itse päättää mille summalle otat peruutusturvan – se voi olla koko varauksen summalle tai vain osalle sitä. Halutessasi voit myös vakuuttaa muita matkapalveluja, jotka on varattu muualta, mutta liittyvät kyseiseen matkaan. Valitessasi peruuntumisvakuutuksen varausta tehdessäsi, voit valita vakuutettavaksi matkan kokonaishinnan. Muun suuruisen summan voit vakuuttaa täyttämällä alla näkyvän linkin kautta avautuvan tilauskaavakkeen, jonka lisätiedoissa voit mainita mille summalle vakuutuksen haluat ostaa. Vakuutusmaksu on yhteensä 6% vakuutettavasta summasta. Peruuntumisvakuutus on henkilökohtainen, ja se on tehtävä erikseen myös lapsille. Vakuutus antaa laajennetun peruutusturvan esim. merkittävän perhetapahtuman sekoittaessa matkasuunnitelmat. Katso tuoteseloste ja vakuutusehdot alta.

pdf Peruuntumisvakuutuksen tuoteseloste ja vakuutusehdot

Jos ehdit jo varata matkan ja haluat ostaa Matkan peruuntumisvakuutuksen, ole hyvä ja täytä oheinen tilauskaavake. Kun olet lähettänyt kaavakkeen tietoineen Tjäreborgille, lisäämme vakuutuksen varauksellesi ja lähetämme päivitetyn varausvahvistuksen sähköpostiisi. Vakuutuksen hinnan voi sen jälkeen maksaa kohdassa Omat Sivut – Maksa matka. Vakuutustodistuksen ehtoineen lähetämme sähköpostiisi, kun maksu on suoritettu.

Osta peruuntumisvakuutus

Huom! Peruuntumista ei korvata, jos vakuutusta ei ole tehty 7 vrk kuluessa varausmaksusta tai ensimmäisestä vastaavasta maksusta.