British Museum -  Lontoon nähtävyydet

Viisi vinkkiä Lontooseen

Lontoo pursuaa upeita, maailmankuuluja nähtävyyksiä, mutta tässä muutama valikoitu vinkki siltä varalta, että ihmispaljous ja jonot alkavat väsyttää.

Tutustu vinkkeihin ja kokeile seuraavalla Lontoon-matkallasi. Saatat löytää uutta, vaikka kaupunki olisi sinulle jo entuudestaan tuttu.

1. Kävelykierrokset

Lähde mukaan erilaiselle kävelykierrokselle, joka sopii yhtä hyvin ensikertalaisille kuin jo aikaisemmin Lontoossa vierailleille. Valitse Soho, Brick Lane, Covent Garden, London Bridge tai Shoreditch ja lähde parituntiselle kierrokselle, jolla oppaanasi toimii henkilö, joka on ollut kodittomana Lontoossa. Kuuntele esimerkiksi värikkään Vivin kertomuksia ja henkilökohtaisia kokemuksia Covent Gardenista tai varaa joku muu persoonallisista ja mieleenpainuvista kierroksista. Varaa liput etukäteen netissä.

sockmobevents.org.uk

2. Poppie's Fish & Chips

Poppie’s Fish & Chips -ravintola tarjoaa perinteistä brittiherkkua Sohossa, Spitalfieldsissä ja Camdenissa. Pat “Pops” Newland on valmistanut kalaa ja ranskiksia jo 50-luvulta alkaen. Nykyään herralla on kolme ravintolaa, jossa tätä perinteistä herkkua tarjoillaan tietysti tartarkastikkeen ja mallasetikan kera. Nam!

poppiesfishandchips.co.uk

3. Afternoon Tea

Sketch upeine sisustuksineen on kuin pörröinen, roosanvärinen unelma, ja kerrassaan mainio paikka juhlistaa jotakin erityistä. Täällä on useita erityylisiä ravintoloita, joista voi valita. Upea Afternoon Tea sisältää klassisia pieniä leipiä, macaronseja ja muita leivonnaisia teen ja samppanjan kera. Varaa pöytä hyvissä ajoin.

sketch.london. 9 Conduit Street.

Sketch London

Sketch London

Carnaby Street

4. Carnaby Street

Kyllä vain, Carnaby Street on edelleen cooli katu kaikille mieleltään nuorille. Täällä on valtavasti vaate- ja kenkäliikkeitä ja muotia erityisesti nuorille. Jos shoppailu ei innosta, voit aina livahtaa sisään Kingly Courtiin, joka on pientä, avointa toria ympäröivä kolmikerroksinen ravintolamaailma.

carnaby.co.uk

5. The British Museum

The British Museum viehättävässä Bloomsburyssa on yksi Lontoon kiinnostavimmista museoista. Huikeissa kokoelmissa voit tutustua vaikka egyptiläisiin sarkofageihin tai Rosettan kiveen. Samsung Digital Discovery Centre innostaa lapsia historian ja kulttuurin maailmaan digitekniikan avulla. Sisäänpääsy museoon on ilmainen, ja vierailu kannattaa, olipa sinulla aikaa vain tunti tai kokonainen päivä.

Great Russell Street. www.britishmuseum.org

Varaa matka Lontooseen

Matkat Lontooseen

Matkat Lontooseen

Lontoon hotelleista löydät varmasti sopivimman riippumatta siitä haluatko asua jonkun nähtävyyden lähellä, jollain tietyllä alueella, edullisesti taitasokkaammin.

Lisää vinkkejä kaupunkilomalle