Hotellit (162)

Matkat kohteeseen Iso-Britannia

Isossa-Britanniassa voit nauttia jalkapallosta, perinteisestä iltapäiväteestä, Formula 1 -kisoista, Lontoon monipuolisista shoppailumahdollisuuksista ja paljosta muusta.

Isossa-Britanniassa on paljon tekemistä ja nähtävää – Lontoon tunnetut nähtävyydet, idyllisiä pikkukyliä, joissa aika tuntuu pysähtyneen, maailmankuuluja jalkapalloareenoita ja huikean monipuolinen ravintola- ja viihdetarjonta.

Lontoo

Lontoo ihastuttaa monipuolisuudellaan. Täällä näkemistä ja tekemistä on loputtomasti, joten monet palaavatkin tänne aina uudelleen ja uudelleen. Lontoossa voit shoppailla, juhlia, käydä teatterissa ja paljon muuta. Tjäreborgin valikoimassa on runsaasti erilaisia ja eritasoisia hotelleja, jotka sijaitsevat keskeisellä paikalla Lontoossa.

Edinburgh ja Glasgow

Tjäreborgilla voit matkustaa myös Ison-Britannian saaren pohjoisosassa sijaitsevaan Skotlantiin ja valita kohteeksesi viehättävän Edinburghin. Täällä on monipuolinen kulttuurielämä, tunnelmallisia pubeja ja hyvä ostostarjonta. Voit myös lähteä tutustumaan Skotlannin Ylämaille, joissa ilman ja whiskyn sanotaan olevan maailman parhaita.

British Grand Prix

Silvestone on ollut Formula 1 -kisojen keskeinen rata 1950-luvulta alkaen, ja nykyään British Grand Prix -kisoja pidetään yhtenä formulasirkuksen klassikkokisoista. Tjäreborgilla matkustaessasi voit varata kätevän Formula 1 -paketin, johon sisältyvät lennot, hotelli, liput lauantain ja sunnuntain kisaan sekä kuljetukset radalle – tämän helpompaa ei jännittäviin kisoihin lähteminen voisi olla.

Englannin Valioliiga

Jalkapallo on Iso-Britannian kansallisurheilulaji, ja valioliigan ottelun seuraaminen on ainutlaatuinen kokemus. Tjäreborgin kautta voit varata kätevän ottelupaketin esimerkiksi Manchester Unitedin, Liverpoolin, Tottenhamin ja monien muiden joukkueiden peleihin.

Tjäreborgin matkat Isoon-Britanniaan

Matkustaessasi Tjäreborgin joustavilla reittilennoilla Isoon-Britanniaan päätät itse matkasi pituuden ja ajankohdan. Lentojen ja hotellin lisäksi voit varata kauttamme myös vuokra-auton tai vaikka musikaali- ja teatteriliput. Saat siis kaiken kätevästi yhdestä ja samasta paikasta.

Löydä hotellisi
Sää
Milloin on paras sää Isossa-Britanniassa?
Tjäreborgin kaksi kaupunkikohdetta Isossa-Britanniassa ovat Lontoo ja Edinburgh. Meren läheisyys vaikuttaa suuresti Lontoon ilmastoon, joten ilman kosteuspitoisuus on suhteellisen korkea ja eri vuodenaikoina lämpötilaerot ovat suhteellisen pienet. Sen vuoksi Lontooseen voikin matkustaa mihin aikaan vuodesta tahansa, lämpimin ajankohta on toukokuusta syyskuuhun ja silloin päivän keskilämpötilat ovat noin 17-22 °C. Kesä on myös valoisinta ja kuivinta aikaa. Edinburg sijaitsee pohjoisempana ja siellä on Lontooseen verrattuna viileämpää myös vuoden lämpimimpänä ajanjaksona, kesä-syyskuussa, jolloin lämpötila on päivisin noin 16-19 °C. Toukokuu, kesäkuu ja heinäkuu ovat sateettomimmat kuukaudet, vaikkakin sateita esiintyy vuoden ympäri. Yhteistä näillä kahdellä kaupungilla ovat talven lämpötilat, jotka liikkuvat 5:n ja 10 °C:een välillä joulu- ja maaliskuun välillä. Myös lokakuussa ja marraskuussa molemmissa kaupungeissa lämpötilat ovat suunnilleen samoissa lukemissa, noin 9-15 °C. Keväällä lämpötilat ovat taas hieman suuremmat, huhti-toukokuussa Lontoossa noin 13-17 °C ja Edinburghissa noin 12-15 °C.

Matkat kohteessa Iso-Britannia

Edinburgh
  • Nähtävyydet
  • Yleisarvosana
  • Ostokset
Tjäreborgilla matkustaessasi päätät itse matkasi ajankohdan ja pituuden. Valikoimassamme on useita erilaisia hotelleja Edinburghissa.
Lontoo
  • Nähtävyydet
  • Ostokset
  • Ruoka & juoma
Tjäreborgilta voit varata kerralla kaiken tarvitsemasi: lennot, hotellin ja liput teatteriin, jalkapallo-otteluihin ja konsertteihin sekä julkiseen liikenteeseen – kaikki kätevästi samalla kertaa.

Koe formulat Iso-Britanniassa

Lähde Tjäreborgin formulamatkalle

Iso-Britannian Grand Prix

Koe klassinen formulakisa matkalla Isossa-Britanniassa. Osakilpailun lisäksi pääset näkemään Lontoota samalla matkalla.

Tee haku kohteeseen Iso-Britannia