Matkat – Nusa Dua

Nusa Dua on rauhallinen ja ylellinen lomakohde Balin hienostuneimmalla alueella, jolla sijaitsee myös saaren parhaimpiin kuuluvia rantoja.
Kun matkustat Nusa Duaan Tjäreborgin kanssa, valittavanasi on useita erinomaisia hotelleja. Nusa Duassa lomailet rauhallisessa ja hienossa ympäristössä, ja kohde sopii niin perheille kuin pariskunnillekin. Kohteessa on useita kauniita rantoja, joiden läheisyydessä on laaja valikoima ravintoloita, baareja ja kauppoja. Nusa Dua on siisti ja hyvinhoidettu lomakohde, jossa on kauniita puistoja, 18-reikäinen golfkenttä ja upeita hotelleja, joissa voit nauttia täysin rinnoin lomastasi.

Majoitu ensiluokkaisesti

Hotelimme Nusa Dua Beach Hotel & Spa sopii täydellisesti romanttisen loman viettoon kahden kesken. Hotelleista pääsee helposti taksilla Kutan ravintoloihin, huvituksiin ja Kuta Beachin ja Seminyakin ostospaikkoihin.

Koe ihastuttava Bali

Nusa Duassa lomaillessasi sinun kannattaa ehdottomasti tutustua myös Balin muihin osiin. Nusa Duasta pääset helposti tekemään retkiä vehreälle maaseudulle, sillä aivan kohteen ulkopuolella levittäytyvät riisiviljelmät ja viidakko, ja pohjoisempana odottavat kiehtovat tulivuoret ja temppelit. Voit myös yhdistää oleskelusi Nusa Duassa johonkin toiseen Balin kohteeseen. Nauti vaikkapa vilkkaasta elämänmenosta Kuta Beachillä tai rentoudu kylpylähotellissa Ubudin taiteilijakylässä.
Hyvä tietää
  • Luksushotelleja
  • Rantahotelleja
  • Matkoja ympäri vuoden
  • Yhdis
  • Upeita hiekkarantoja

Muiden mielipiteet kohteesta Nusa Dua

Tee matkahaku – Nusa Dua