Matkat – Kuta Beach

Kuta Beach on Balin vilkkain lomakohde, täällä on sykkivä yöelämä, ostosmahdollisuudet, runsas ravintolavalikoima ja useita Tjäreborgin hotelleja.
Kuta Beachillä sinulla on lomasi aikana paljon valinnanvaraa niin ravintoloiden, viihteen kuin ostosmahdollisuuksienkin suhteen. Täällä voit tehdä erinomaisia löytöjä ja ostaa muun muassa vaatteita, matkamuistoja, käsitöitä ja kenkiä. Ravintoloista saa hyvää ruokaa edullisesti, ja tarjolla on laaja valikoima sekä aasialaisia että länsimaalaisia ruokia.

Hotelleja jokaiselle

Tjäreborgin hotelleissa voit majoittua mukavasti tai ylellisesti. Useimmat hotellit sijaitsevat lähellä rantaa, ja niissä on yksi tai useampi uima-allas. Jos matkustat Kuta Beachille lasten kanssa, suosittelemme Bali Dynasty Resortia, jossa on vesiliukumäkiä, lastenkerho ja leikkipaikka. Ylellisyyttä kaipaaville suosituksemme on Padma Resort Legian, moderni rannalla sijaitseva hotelli, jossa on useita uima-altaita ja oma spa-hoitola.

Tuban Beach ja Legian Beach

Kuta Beachin eteläpuolella sijaitseva Tuban Beach on rauhallisempi alue, joka on kuitenkin vain kävelymatkan päässä Kutan kaupungin huvituksista ja ostosmahdollisuuksista. Pohjoispuolella sijaitseva Legian Beach on myös rauhallisempi, ja sen leveä ranta on korkeiden aaltojensa ansiosta surffaajien suosiossa. Ranta sopii myös erinomaisesti pitkien kävelyretkien tekemiseen. Alueen hotellit ovat hienoja ja sijaitsevat rannan lähellä, ja ravintoloita ja ostosmahdollisuuksia on runsaasti.

Koe enemmän lomallasi

Jos haluat nähdä enemmän Balin saarta lomasi aikana, Kuta Beachiltä pääset helposti tekemään retkiä vehreisiin maalaismaisemiin. Vain muutaman kilometrin päässä kohteesta levittäytyvät riisiviljelmät ja viidakot, ja pohjoisempana odottavat kiehtovat tulivuoret ja temppelit. Balilla kannattaa ehdottomasti vierailla Ubudin käsityöläiskylässä, joka on ollut jo pitkään Balin kulttuurin keskus. Mikset viettäisi rantaloman lisäksi paria yötä täällä? Ubudin alueella voi myös nähdä värikkäitä tanssiesityksiä, jotka ovat olennainen osa balilaista kulttuuria.
Hyvä tietää
  • Hyvät ostosmahdollisuudet, monia ravintoloita ja vilkas yöelämä
  • Perhehotelleja
  • Luksushotelleja
  • Hotelleja lähellä rantaa
  • Yhdistelmämatkoja

Muiden mielipiteet kohteesta Kuta Beach

Asiakkaamme eivät ole vielä kirjoittaneet arvosteluja tästä kohteesta.

Tee matkahaku – Kuta Beach