Hotellit (27)

Matkat – Etelä-Afrikka

Etelä-Afrikka on täynnä ikimuistoisia elämyksiä – loputtomasti rantoja, kiehtova eläinmaailma, kukkuloilla siintäviä viinitiloja ja mahtavaa luontoa.
Upean luonnon lisäksi Etelä-Afrikassa on myös kaoottisia suurkaupunkeja, jollaisia ei oikeastaan kohtaa missään muualla. Etelä-Afrikassa on myös miellyttävä ilmasto, maukasta ruokaa, hyvää palvelua, ystävällisiä ihmisiä sekä kohtuullinen hintataso. Kaiken lisäksi sinun ei tarvitse huolehtia jet lagista, vaan voit aloittaa lomasta nauttimisen välittömästi.

Etelä-Afrikan ainutlaatuiset eläimet

Etelä-Afrikassa elämyksiä on huimasti, ja monien toivelistalla on The Big Five eli Afrikan viisi suurinta eläintä. Krugerin luonnonpuistossa pääset kohtaamaan nämä ja monia muita villieläimiä lähtiessäsi ikimuistoiselle safarille. Etelä-Afrikassa voit myös uida pingviinien kanssa, lähteä valassafarille tai tutustumaan valkohaiden maailmaan häkkisukelluksella. Tämän lähemmäs luontoa on vaikea päästä, ja täällä koet todellakin ainutlaatuisia elämyksiä.

Etelä-Afrikan nähtävyydet

Afrikan viinintuotanto on tunnettu maailmanlaajuisesti, ja Etelä-Afrikassa ollessasi kannattaakin käydä tutustumassa johonkin viinitilaan. Lisäksi täällä on näkemisen arvoisia rantoja ja upeita luontokohteita, kuten esimerkiksi Blyde River Canyon, Durbanin ranta, etelärannikon tuntumassa kulkeva Garden Route ja kallioinen Kapin niemimaa.
Löydä hotellisi
Tee matkahaku – Etelä-Afrikka

Matkakohteet – Etelä-Afrikka

Lisää kohteita - Etelä-Afrikka
Kapkaupunki
Kapkaupungissa on maailmankuuluja viinialueita, vaaleita rantoja, mainioita golfkenttiä ja mahtavia luontoelämyksiä. Täällä on kaikkea, mitä suurkaupungilta voi odottaa, ja vielä vähän enemmän.

Inspiraatiota ja vinkkejä

Pingviinejä Boulders Beachillä

10 päivää Etelä-Afrikassa

Leijonia ja pingviinejä, kaunista luontoa, golfkenttiä, upeita patikontireittejä ja viinejä – kaiken tämän voit ehtiä yhden loman aikana Etelä-Afrikassa. Luie lomalähettiläämme Jessican vinkit Etelä-Afrikan matkalle.