Hotellit (21)

Matkat – Tansania

Tansaniassa voit nauttia täydellisen rentouttavasta lomasta vaaleiden korallirantojen äärellä. Tervetuloa Afrikkaan!
Matka Tansaniaan on ikimuistoinen elämys. Tämän Afrikan itärannikolla sijaitsevan maan ylpeyden aiheita ovat tunnetut kansallispuistot ja järvet sekä Afrikan korkein vuori Kilimanjaro. Sansibarin saari sijaitsee muutaman kymmenen kilometrin päässä rannikolta ja on synkästä historiastaan huolimatta nykyään värikäs ja eksoottinen matkakohde, jossa on useita eri kulttuureita ja kansallisuuksia. Saari on tunnettu mausteviljelmistään ja tarjolla onkin paljon mausteretkiä.

Tansanian monipuolinen eläimistö

Tansaniassa on todella kaunista, ja täällä on runsaasti Afrikalle tyypillisiä viidakoita, kansallispuistoja ja savanneja, joiden eläimistö on monipuolinen. Tunnetuin savannialue on Serengeti, jossa sijaitsee myös samanniminen kansallispuisto. Täällä asuu suuri joukko villieläimiä, kuten elefantteja, kirahveja, virtahepoja, seeproja, leijonia, krokotiilejä ja monia muita lajeja. Intian valtameren äärelle levittäytyvä pitkä rannikko on tunnusomainen Tansanialle, ja rannikon edustalla siintää Sansibarin paratiisisaari kuuluisine vaaleine rantoineen.

Tjäreborgin matkat Tansaniaan

Matkustaessasi Tjäreborgilla Tansaniaan asut Sansibarin paratiisisaarella, jossa on ihania rantoja ja trooppista luontoa. Tjäreborgin joustavilla reittilennoilla päätät itse matkasi pituuden ja ajankohdan.
Löydä hotellisi
Tee matkahaku – Tansania

Matkakohteet – Tansania

Lisää kohteita - Tansania
Sansibar
Sansibar on paratiisisaari sanan varsinaisessa merkityksessä. Täällä vietät täydellisen rentouttavia päiviä liidunvalkeilla korallirannoilla.