Matkat – Gambian rannikko

Gambian loma on jännittävä yhdistelmä luontoelämyksiä, paikallista elämänmenoa ja ruokakulttuuria sekä tietenkin paljon aurinkoa.
Gambia on pieni maa, joka tarjoaa paljon elämyksiä. Täällä sinua odottavat Atlantin rannikon pitkät rannat, ympäri vuoden lämmittävä aurinko, jokiretket Gambiajoella, pääkaupunki Banjulin markkinoiden ihmisvilinä sekä paljon muuta. Voit myös valita kiertomatkan Gambiassa ja Senegalissa, jolla kohtaat kiehtovaa luontoa ja kulttuuria ja saat entistä enemmän irti lomastasi.

Hotelleja rannalla

Kun varaat matkasi Gambiaan Tjäreborgilta, voit valita mieleisesti paristakymmenestä hotellista. Cape Pointin alueella asut yksinkertaisemmin ja useiden paikallisten markkinoiden läheisyydessä, joilta voi ostaa esimerkiksi puuveistoksia, hedelmiä ja batiikkikankaita. Jos haluat majoittua rauhallisemmalla alueella, sinun kannattaa valita hotelli Kotun tai Bijilon alueelta. Mikäli haluat pysytellä tapahtumien keskipisteessä, silloin Kololin ja ennen kaikkea Senegambian alue on paras vaihtoehto. Hotellien, kuten Senegambia Beach -hotellin läheisyydessä on paljon ravintoloita, baareja ja huvittelumahdollisuuksia. Valitsitpa minkä tahansa hotellin, löydät aina hyvän vaihtoehdon edulliseen hintaan ja läheltä rantaa.

Rentoudu Gambiassa

Rannalla vietetyn päivän jälkeen on ihanaa vetäytyä hotelliin rentoutumaan ja nauttimaan virkistävää juotavaa ennen illallista. Juuri tähän aikaan päivästä, ennen upeaa auringonlaskua, niin turistit kuin paikallisetkin kokoontuvat rannalle pelaamaan jalkapalloa ja rantalentopalloa. Useimmissa hotelleissa yöelämä on rauhallista, mutta suuremmissa tarjolla on usein jonkinlaista viihdettä. Näkemisen arvoisia ovat esimerkiksi afrikkalaiset tanssiesitykset, jotka ovat värikkäitä ja kiehtovia kokemuksia, aivan kuten Gambia kokonaisuudessaan.
Hyvä tietää
  • Rantahotelleja
  • Edullisia hotelleja
  • Aurinkoinen kohde
  • Miellyttävä ilmasto
  • Kilometrien pituisia hiekkarantoja
  • Paikallisia ravintoloita

Muiden mielipiteet kohteesta Gambian rannikko

Tee matkahaku – Gambian rannikko