Tjäreborgin yhdistelmämatkat

yksi loma – kaksi kohdetta

NÄE JA KOE ENEMMÄN

Yhdistelmämatkat

Varaa yhdistelmäloma ja koe tuplasti enemmän. Yksinkertaisimmillaan voit vaihtaa kahden viikon loman puolivälissä toiseen hotelliin ja tutustua kahteen eri lomakohteeseen. Erilaisia yhdistelmämahdollisuuksia on lähes loputtomasti, ja tällä sivulla esittelemme joitakin poimintoja niistä.

Esimerkkejä yhdistelmämatkoista

Tutustu suosituimpiin yhdistelmämatkoihimme. Yksittäisten matkakohteiden esittelyistä löydät lisää tietoa yhdistelmälomista. Jos matkustat reittilennolla, autamme mielellämme räätälöimään juuri toiveidesi mukaisen yhdistelmän, onpa se sitten ranta- tai kaupunkilomaa tai molempia. Jos et löydä mieleistäsi yhdistelmää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Näihin maihin voit varata yhdistelmämatkan

Vapaavalintainen matkan kesto

Reittilennoilla toteutettavilla lomamatkoilla voit rakentaa mieleisesi yhdistelmän ja valita mitä kohteita haluat yhdistää ja miten pitkään haluat viipyä. Varaa omasi puhelimitse asiakaspalvelustamme 09 123 71.

Esimerkkejä yhdistelmämatkoista reittilennoin

10 yötä Malediivit + 4 yötä Dubai

12 yötä Bali + 3 yötä Singapore

7 yötä Vietnam + 7 yötä Sri Lanka

9 yötä Havaiji + 2 yötä Los Angeles

Valitse lomakohteet yhdistelmämatkallesi ja päätä, miten pitkään haluat viettää kussakin kohteessa.

Ilmastokompensoidut matkat

Ilmastokompensoidut matkat

Riippumatta siitä, minkä lentoyhtiön valitset, ilmastokompensoimme aina lomamatkasi lennoista aiheutuvat päästöt, majoittumisesi Sunwing Resorts-, Sunprime Hotels- tai Ocean Beach Club -hotelleissa sekä kaikki lentokenttäkuljetuksemme matkakohteissamme.