Matkat – Cha-Am

Cha-Amissa voit nauttia auringosta, uimisesta ja rauhallisesta tunnelmasta. Tjäreborgin hotellit sijaitsevat joko rannalla tai aivan sen tuntumassa, ja halutessasi voit yhdistää rantalomaan muutaman päivän kaupunkiloman.
Cha-Am sijaitsee vain kolmen tunnin bussimatkan päässä Bangkokista etelään, lähellä Malesian rajaa. Cha-Am on erityisesti rantalomakohde, jossa voit keskittyä nauttimaan rauhallisesta olosta, rantaelämästä ja rennosta tunnelmasta. Ostosmahdollisuuksia, yöelämää ja vilkasta elämänmenoa täällä ei juurikaan ole, vaan lomanvietto keskittyy rannalle ja uima-altaalle. Tjäreborgilla on Cha-Amissa useita viihtyisiä hotelleja, ja täällä asut luonnonkauniissa ympäristössä.

Viihtyisiä perhehotelleja

Tjäreborgin kaikissa hotelleissa on uima-allas, ja ne sijaitsevat lähellä rantaa, joten Cha-Am on täydellinen kohde ihanan aurinkoloman viettämiseen. Jos matkustat lasten kanssa, mainio vaihtoehto on Springfield Sea -hotelli. Hotellissa on tilavat huoneet ja allasalue, jossa on myös lapsille oma allas. Lähistöllä on myös Cha-Amin matala hiekkaranta.

Tjäreborgin matkat Cha-Amiin

Haluatko kokea useamman matkakohteen yhden ja saman lomasi aikana? Matkustaessasi Tjäreborgilla Cha-Amiin voit ensin viettää muutaman päivän Bangkokissa ja jatkaa sitten Cha-Amin rantojen äärelle. Voit myös jakaa lomasi kahteen osaan, ja viettää viikon vaikka Hua Hinissa ja toisen viikon Cha-Amissa. Tjäreborgilla matkustat Cha-Amiin reittilennoilla ympäri vuoden, ja päätät itse matkasi pituuden ja ajankohdan.

Tutustu naapurikaupunki Hua Hiniin

Cha-Am on rauhallisempi ja huomattavasti pienempi kuin naapurikaupunki Hua Hin. Cha-Am on kuitenkin paljon hajanaisempi ja ulottuu useita kilometrejä rantaa pitkin. Huomaat kyllä nopeasti, missä menee Cha-Amin ja kauas keskustasta ulottuvan Cha-Am Beachin raja. Muutaman kymmenen kilometrin päässä Cha-Amista sijaitsee viehättävä Hua Hin, joka on vilkas ja tyypillinen thaimaalainen pikkukaupunki. Täällä on kalaravintoloita vieri vieressä, ja kuten kaikkialla Thaimaassa ruoka on täälläkin hyvää ja edullista. Jos raaskit jättää Cha-Amin rannan hetkeksi, kannattaa ehdottomasti pistäytyä Hua Hinissa.
Hyvä tietää
  • Upeita hiekkarantoja
  • Hotelleja lähellä rantaa
  • Yhdistelmämatkoja
  • Vapaasti valittava matkan pituus

Muiden mielipiteet kohteesta Cha-Am

Tee matkahaku – Cha-Am