Idyllinen Mogan

Gran Canarian lounaisosassa sijaitseva pittoreski Puerto de Mogánin kalastajakylä on varsinainen helmi, jota usein kutsutaan myös Gran Canarian Venetsiaksi. Lähdemme Mogániin samana päivänä kun siellä järjestetään markkinat, joten sinulla on erinomaiset mahdollisuudet tehdä hyviä ostoksia.

  Tietoa lyhyesti

 • Päivä:
  Perjantai 26.4. saakka.
 • Kesto:
  Puolipäiväretki , noin klo 8-15.
 • Hinta:
  42 EUR per aikuinen, 26 EUR per lapsi.

  Lounas, lasi viiniä, olut, virvoitusjuoma tai vesi sisältyy hintaan.
 • Kieli:
  Skandinaavinen opastus.
 • Pakkaa mukaan:
  Käteistä rahaa, jos haluat ostaa jotain markkinoilta.
 • Muuta:
  Retki järjestetään 26.4.2024 asti. Sen jälkeen on kesätauko ja retki palaa ohjelmistoon 4.10.2024.
 • Näin varaat:
  Retken voi korkeasesongin aikaan yleensä varata ennen matkaa, joko matkavarauksen yhteydessä tai Omilta sivuilta. Vapaiden paikkojen puitteissa sekä kauden alussa ja lopussa voit varata retken myös matkakohteessa Tjäreborgin oppaalta.
Kulkiessasi pitkin kapeita ja idyllisiä katuja kohti hienostunutta Puerto de Mogánin satama-aluetta, on sangen helppo ymmärtää mistä kylä on saanut lempinimensä. Pienet talot ovat melkein kiinni veden rajassa, rehevät bouganvillat kiemurtelevat pitkin kattoterasseja ja pienet värikkäät kalastajaveneet kelluvat värikkäinä pisteinä laitureissa.

Lähdemme Puerto de Mogániin samana päivänä kuin siellä pidetään etelärannikon suurimmat markkinat. Tarjolla on kaikkea mahdollista vaatteista kenkiin ja hedelmistä paikalliseen taiteeseen - ja tietenkin edullisesti, mikäli vain osaat neuvotella hinnoista. Markkinoilla tinkiminen kuuluu ehdottomasti asiaan.

Päivä päättyy maistuvaan lounaaseen mukavassa ravintolassa, joka sijaitsee Playa de Amadoresin rannalla.
Käytännön tietoa retkistä
Perhe katselee maisemia korkealla rinteellä

Mistä retkelle lähdetään? Miten maksan retken? Minkälainen tippikäytäntö on retkillä? Täältä löydät kaiken matkakohteiden retkiä koskevan tiedon.