Madeiralainen ilta - uutuus!
Ilta madeiralaiseen tapaan hyvän ruoan, tanssin ja musiikin parissa. Nauti paikallisesta erikoisherkusta, espetadasta, perinteisistä lisukkeista ja jälkiruokabuffetista. Viini, laulut ja fadoesitys tekevät illasta unohtumattoman elämyksen.
- Päivä:Perjantai
- Kesto:Puolipäiväretki noin klo 19–23.
- Hinta:50 EUR per aikuinen, 40 EUR per lapsi.
- Kieli:Suomenkielinen opastus.
- Tärkeää tietoa:Illalliseen sisältyy päivän keitto, bolo do caco -leipää sekä valkosipulivoita. Pääruokana on madeiralainen lihavarras, friteerattua maissia, ranskalaisia perunoita ja salaattia. Jälkiruokabuffetissa on tarjolla passionhedelmävanukasta, ananasvanukasta, suklaamoussea ja hedelmäsalaattia. Madeira-viini, puna- ja valkoviini, olut, virvoitusjuoma ja vesi sisältyvät hintaan.
Ruoka- ja juomavalikoima saattaa vaihdella ja muuttua lyhyellä varoitusajalla. - Näin varaat:Jos retken voi varata ennen matkaa, se näkyy matkaa varattaessa lisäpalvelut-valikon alla. Voit varata retken myös Omilta sivuilta, jos sinulla on jo matka varattuna. Vapaiden paikkojen puitteissa voit varata retken myös matkakohteessa Tjäreborgin oppaalta.
Tietoa lyhyesti
Viiniä, laulua ja saarelle tyypillisiä tansseja – ja tietysti myös ruokaa. Juhlaillallinen järjestetään suositussa O Lagar -ravintolassa. Illan aikana nähdään sekä kansantansseja että tavallista tanssia, ja kuka tietää – ehkä sinäkin suuntaat tanssilattialle kokeilemaan kansantanssia ennen illan päättymistä? Lisäksi saamme kuulla fadolaulua, jota kutsutaan myös Portugalin bluesiksi.
Illan kohokohta on saaren erikoisuus – espetada – marinoitua naudanlihaa grillivartaassa, ja sen maku on jumalaisen herkullinen. Varras on sitä paitsi lähes metrin pituinen. Illallisen kanssa tarjoillaan myös perinteisiä lisukkeita, kuten keittoa, bolo do caco -leipää, salaattia ja herkullinen jälkiruokapöytä.
Täältä ei tarvitse lähteä kotiin nälkäisenä, sillä syödä ja juoda saa niin paljon kuin haluaa – aito madeiralainen ilta, johon sisältyvät sekä illallinen että viihdeohjelma.
Illan kohokohta on saaren erikoisuus – espetada – marinoitua naudanlihaa grillivartaassa, ja sen maku on jumalaisen herkullinen. Varras on sitä paitsi lähes metrin pituinen. Illallisen kanssa tarjoillaan myös perinteisiä lisukkeita, kuten keittoa, bolo do caco -leipää, salaattia ja herkullinen jälkiruokapöytä.
Täältä ei tarvitse lähteä kotiin nälkäisenä, sillä syödä ja juoda saa niin paljon kuin haluaa – aito madeiralainen ilta, johon sisältyvät sekä illallinen että viihdeohjelma.

Käytännön tietoa retkistä
Mistä retkelle lähdetään? Miten maksan retken? Minkälainen tippikäytäntö on retkillä? Täältä löydät kaiken matkakohteiden retkiä koskevan tiedon.
Kaikki retket
