Hotellit (37)

Matkat – Meksiko

Matkustaessasi Tjäreborgilla Meksikoon pääset tutustumaan ikiaikaiseen historiaan, nauttimaan pitkistä hiekkarannoista ja kristallinkirkkaista vesistä, maistelemaan maukkaita tacoja ja viettämään lomaa ystävällisessä ilmapiirissä.

Tjäreborgin matkat Meksikoon suuntautuvat Jukatanin niemimaalle, jossa on jokaiselle jotain: vilkas yöelämä baareineen, klubeineen ja showesityksineen, ravintoloita kaikissa hintaluokissa, monipuolinen ostostarjonta, maailmanluokan nähtävyyksiä ja luontoelämyksiä ja tietenkin ihania hiekkarantoja. Tervetuloa Karibialle!

Nähtävyydet Meksikossa

Jos olet kiinnostunut historiasta ja meksikolaisesta kulttuurista, ehdoton vierailukohde Meksikossa ollessasi on Chichén Itzá. Tämä arkeologinen alue vaikuttavine raunioineen on nykyään maailmankuulu ja mukana Unescon maailmanperintölistalla. Lisäksi alue on yksi maailman uudesta seitsemästä ihmeestä. Mainio retkikohde on myös maanalainen luolajärjestelmä, jonne voit tehdä myös veneretken.

Ostokset Meksikossa

Meksikossa hintataso on edelleen kohtuullinen, ja täällä voit tehdä eksoottisia tuliaislöytöjä. Laajat ostosvalikoimat löydät Playa del Carmenista ja Cancúnista, joissa on kaikkea suurista ostoskeskuksista kansainvälisine kauppaketjuineen pienempiin kauppoihin ja matkamuistomyymälöihin. Suosittuja tuliaisia ovat muun muassa värikkäät ja kuviolliset riippumatot, sombrerot, panamahatut, tequila, tupakkatuotteet sekä käsinmaalatut puuesineet, jotka esittävät pääkalloja, hirviöitä ja lohikäärmeitä.

Meksikolaiset maut

Tacot, jotka ovat suosittua ruokaa Suomessakin, ovat alun perin kotoisin Meksikosta. Kannattaa ehdottomasti maistaa aitoja meksikolaisia tacoja, sillä ne poikkeavat melkoisesti Suomessa tarjolla olevista. Meksikolaiset ruuat ovat todella mausteisia, mutta harvemmin kuitenkaan erityisen tulisia. Voit itse säädellä ruokasi vahvuutta erilaisten kastikkeiden avulla. Eniten vastinetta rahalle saat paikallisissa ravintoloissa, joissa ruoka on yleensä myös kaikkein maukkainta. Eikä kannata ihmetellä, jos eteesi tuodaan ruokalajeja, joita et ole tilannut.

Karibian paratiisirannat

Vaikka Meksikossa onkin kiehtovia nähtävyyksiä, monipuoliset ostosmahdollisuudet ja upeita makuelämyksiä, niin eniten täällä houkuttelevat kuitenkin ihanat rannat. Valkoinen korallihiekka tuntuu melkein viileältä varpaiden alla siirtyessäsi aurinkotuolilta turkoosinsiniseen veteen. Vesi on yleensä todella kirkasta ja täällä on koralliriuttoja, joten olosuhteet sukeltamiseen ja snorklaamiseen ovat erinomaiset. Jos osut oikeaan aikaan paikalle, saatat myös nähdä kilpikonnia, jotka tulevat rannalle munimaan. Mahtava ja mieleenpainuva elämys on myös snorklaaminen cenotessa.

Löydä hotellisi

Matkakohteet – Meksiko

Playa del Carmen
  • Nähtävyydet
  • Ruoka & juoma
  • Yleisarvosana
Playa del Carmen on yksi Jukatanin niemimaan suurimmista lomakohteista. Täällä on pitkiä, hienoja hiekkarantoja, laaja valikoima travintoloita ja baareja sekä maailman luokan nähtävyydet lähettyvillä.
Tulum
  • Harrastukset
  • Ruoka & juoma
  • Nähtävyydet
Mayarauniot ja yksi maailman kauneimmista rannoista. Tarjolla on kahden eri maailman parhaimmat palat sekä rento, karibialainen tunnelma ja koralliriutta, joka soveltuu erinomaisesti snorklaamiseen.
Akumal
Matkustaessasi Tjäreborgin kanssa Akumaliin voit viettää rentouttavan loman luksushotellissa rauhallisessa ympäristössä, jossa meri ja luonto ovat aivan vieressä.
Cozumel
Upeita rantoja, rento tunnelma, hyvää ruokaa - Cozumel on täydellinen valinta, jos haluat viettää rentouttavan loman. Paljon vesiurheiluaktiviteetteja, hieno golfkenttä ja hyvät tiet pyöräilyyn.
Cancun
  • Ruoka & juoma
  • Ostokset
  • Harrastukset
Varaa Tjäreborgilta matka Cancúniin ja pääset nauttimaan lomallasi ihanista rannoista, ravintoloista ja ostosmahdollisuuksista sekä tosi hyvistä hotelleista, joihin sisältyy myös All Inclusive.

Tee matkahaku – Meksiko