Matkat – Cancun

Cancún on klassinen lomakohde, jossa voit nauttia ihanista rannoista, shoppailusta, ravintoloista ja hyvistä hotelleista.
Cancún on klassinen meksikolainen matkakohde, joka on jo pitkään ollut tunnettu vauhdikkaasta yöelämästään. Cancúnissa voit kuitenkin myös rentoutua ja nauttia All Inclusivesta Tjäreborgin hotelleissa. Cancúnin kaupunki on rakennettu laguunin ympärille, ja varpaat kannattaa pitää poissa laguunin vedestä, sillä alueella elää krokotiilejä. Ei kuitenkaan kannata huolestua liikaa, sillä yleensä laguunin ohi vain ajetaan, eikä sen äärellä vietetä aikaa. Auringosta ja uimisesta nautitaan sen sijaan Karibianmeren puoleisilla liidunvalkoisilla hiekkarannoilla, joilla hotellit sijaitsevat. Upeat paratiisirannat ovatkin tehneet Cancúnista maailmankuulun lomakohteen, joka on säilyttänyt suosionsa jo neljän vuosikymmenen ajan. Amerikkalaisten spring breakin eli kevätloman aikaan Cancúniin saapuu paljon juhlivaa nuorisoa.

Luksusta Cancúnissa

Cancúnissa majoitut ylellisesti Hard Rock Hotel Cancunissa, jossa voit nauttia hintaan kuuluvasta All Inclusivesta ja hemmotella itseäsi esimerkiksi spa-hoidoilla. Altaat ja ranta tekevät lomastasi täydellisen, ja voit valita niiden välillä mieltymyksesi mukaan. Hotelli sopii erinomaisesti perheille, jotka pitävät uimisesta.

Shoppaile ja rentoudu

Jos satut kyllästymään hyviin drinkkeihin, liidunvalkeaan hiekkaan ja vaaleansinisenä hohtavaan mereen, hotellien lähellä sijaitsee valtava La Islan ostoskeskus. Siellä on runsaasti kauppoja, joissa myydään kansainvälisiä merkkituotteita, paikallista taidetta, matkamuistoja ja paljon muuta. Lisäksi ostoskeskuksessa on lukemattomia ravintoloita, joista saa niin meksikolaista kuin kansainvälistäkin ruokaa, sekä elokuvateatteri.

Cancún vuoden ympäri

Cancún on kesällä ja talvella yhtä houkutteleva kohde, ja voit lentää tänne mihin aikaan vuodesta tahansa reittilennoilla. Päätät siis itse matkasi ajankohdan ja keston. Mikäli haluat saada lomastasi enemmän irti, silloin kannattaa yhdistää kaksi erilaista lomakohdetta. Vietä lomasi alku eläväisessä Cancunissa ja lopuloman voit rentoutua rauhallisessa Akumalissa.
Hyvä tietää
  • Luksushotelleja
  • Edullisia hotelleja
  • All Inclusive
  • Rantahotelleja
  • Hotelleja, joissa spa
  • Upeita hiekkarantoja
  • Yhdistelmämatkoja

Muiden mielipiteet kohteesta Cancun

Tee matkahaku – Cancun