Matkat – Akumal

Tervetuloa Akumalin pieneen kylään, joka sijaitsee suurempien lomakohteiden, Tulumin ja Playa del Carmenin, välissä.
Akumalissa vietät rentouttavan loman rauhallisessa ympäristössä ja ylellisessä hotellissa, lähellä merta ja luontoa. Kilometrien pituiset rannat ovat sekä snorklaajien että sukeltajien suosiossa. Korkealaatuiset hotellimme sijaitsevat upeilla paikoilla Akumalin kauniilla rannoilla.

Lapsiystävällinen vai aikuisten hotelli?

Akumalissa on hotelleja sekä perheille että pariskunnille. Hyvä vaihtoehto koko perheelle on Grand Palladium Colonial Resort & Spa, jossa viihtyvät niin aikuiset kuin lapset. Hintaan sisältyy All Inclusive, ja hotellissa on useita allasalueita sekä vesipuisto perheen pienimmille. Ilman lapsia matkustaville aikuisille hyvä vaihtoehto on TRS TRS Yucatan, jossa on huoneita omalla uima-altaalla vehreässä ympäristössä.

Retkivinkkejä

Muutaman kilometrin päässä Akumalista etelään sijaitseva Akumalin ranta on tunnettu merikilpikonnistaan, joita voit nähdä snorklatessa lähietäisyydeltä. Rannalla on myös useita ravintoloita ja matkamuistomyymälöitä. Jos haluat enemmän ostos- ja huvittelumahdollisuuksia, parhaiten niitä löydät Playa del Carmenista.
Hyvä tietää
  • All Inclusive
  • Rantahotelleja
  • Kilometrien pituisia hiekkarantoja
  • Erittäin tyytyväisiä asiakkaita
  • Yhdistelmämatkoja

Muiden mielipiteet kohteesta Akumal

Tee matkahaku – Akumal