Matkat – St Pauls Bay

St. Paul's Bayssä voit uida kristallinkirkkaassa vedessä, nauttia Maltan miellyttävästä ilmastosta ja tehdä pitkiä kävelyretkiä viihtyisällä rantapromenadilla.

St. Paul's Bay sijaitsee pääkaupunki Vallettan pohjoispuolella, ja täällä on lähes kaikkea, mitä lomalta voit toivoa: shoppailua, kulttuuria, huvittelumahdollisuuksia ja kristallinkirkkaita vesiä, joissa on mukava uida. Malta on tunnettu sukeltajien keskuudessa ympäri maailman. Täällä on myös kaunis, koko lahden pituinen rantapromenadi, jolla voi tehdä tunnelmallisia kävelyretkiä auringon laskiessa. Ravintoloita täällä on maailman jokaisesta kolkasta, joten löydät varmasti mieleisesi illallispaikan. Kannattaa maistella saaren omia herkkuja, joiden pääraaka-aineita ovat usein kala ja äyriäiset. Ruuan kanssa maistuu saaren omat viinit.

Tjäreborgin matkat St. Paul's Bayhin

Tjäreborgilla on St. Paul's Bayssä muutamia viihtyisiä hotelleja, joista löydät varmasti mieleisesi. Jos matkustat lasten kanssa, mainio vaihtoehto on lapsiystävällinen Family Comfort -hotelli, jotka sijaitsevat suoraan rannalla ja joissa on mahdollista valita All Inclusive. Matkustaessasi St. Paul's Bayhin Tjäreborgin reittilennoilla päätät itse matkasi pituuden ja ajankohdan.

Tutkimusmatkoja Maltalla

St. Paul's Baystä on helppo lähteä tutustumaan lähemmin tähän historialliseen saareen. Bussiverkosto on hyvä, ja esimerkiksi matka Vallettaan kestää vain kaksikymmentä minuuttia. Suositeltava vaihtoehto on vuokrata auto päiväksi tai pariksi. Vaikka bussillakin pääsee paikasta toiseen, vuokra-autolla pääset omassa tahdissa haluamaasi paikkoihin ja voit pysähtyä ihastelemaan maisemia juuri silloin kuin itse haluat. St. Paul's Bayssä on paljon nähtävää, ja lähistöllä on useita mielenkiintoisia retkikohteita, kuten muurien ympäröimä keskiaikainen Mdinan kaupunki, Vallettan palatsi tai voit lähteä vaikka päiväretkelle Maltan pienelle sisarsaarelle Gozolle.

Hyvä tietää
 • Perhehotelleja
 • Aurinkoinen kohde
 • Kristallinkirkas meri
 • Vapaasti valittava matkan pituus
Suodata ja hae matkaa

Muiden mielipiteet kohteesta St Pauls Bay

Sää
 • tammikuu
15°10°
5
Aurinkotuntia/pv
15°
Veden lämpötila
22
Sateettomia päiviä
 • helmikuu
15°10°
6
Aurinkotuntia/pv
14°
Veden lämpötila
20
Sateettomia päiviä
 • maaliskuu
17°10°
7
Aurinkotuntia/pv
15°
Veden lämpötila
23
Sateettomia päiviä
 • huhtikuu
19°12°
8
Aurinkotuntia/pv
15°
Veden lämpötila
24
Sateettomia päiviä
 • toukokuu
23°15°
10
Aurinkotuntia/pv
18°
Veden lämpötila
28
Sateettomia päiviä
 • kesäkuu
28°19°
11
Aurinkotuntia/pv
21°
Veden lämpötila
29
Sateettomia päiviä
 • heinäkuu
30°21°
12
Aurinkotuntia/pv
24°
Veden lämpötila
31
Sateettomia päiviä
 • elokuu
31°22°
11
Aurinkotuntia/pv
25°
Veden lämpötila
30
Sateettomia päiviä
 • syyskuu
28°21°
9
Aurinkotuntia/pv
24°
Veden lämpötila
26
Sateettomia päiviä
 • lokakuu
24°18°
7
Aurinkotuntia/pv
22°
Veden lämpötila
24
Sateettomia päiviä
 • marraskuu
20°14°
6
Aurinkotuntia/pv
20°
Veden lämpötila
22
Sateettomia päiviä
 • joulukuu
17°11°
5
Aurinkotuntia/pv
17°
Veden lämpötila
22
Sateettomia päiviä
Rannat
St. Paul's Bayn rannoilla uimaan lähdetään kallioilta tai rannoilla olevilta betonilaitureilta. Vallettan ulkopuolella on pidempi hiekkaranta, jossa on myös kallioita. Vesi on puhdasta ja kristallinkirkasta, joten sukellus- ja snorklausolosuhteet ovat täällä hyvät.
Lennot ja kuljetukset

Lentoaika

Lentoaika vaihtelee valitun lentoreitin mukaan; esim. Helsingistä Frankfurtin kautta n. 6 t 30 min - 8 tuntia.

Näin matkustat tänne

St Pauls Bayhyn voit matkustaa reittilennoilla mihin aikaan vuodesta tahansa ja voit itse päättää matkan pituuden.
Kun varaat Tjäreborgilta reittilennoilla toteutettavan pakettimatkan, voit myös ostaa useimmissa tapauksissa erikseen lentokenttäkuljetukset. Kuljetukset lentokentältä hotelliisi ovat useimmiten joko taksilla tai minibussilla. Lisätiedot varaamistasi kuljetuksista näkyvät matka-asiakirjassasi. Kuljetuksen hinta vaihtelee kulkuvälineen ja matkan pituuden mukaan. Tarkka hinta ilmoitetaan varausvaiheessa.

Ajoaika Maltan kansainväliseltä lentokentältä St Paul's Bayn hotelleihin on noin 30-45 min (n. 20 km), riippuen muusta liikenteestä.
Ruoka, juoma ja yöelämä
St. Paul's Bayssä on mukava tarjonta ravintoloita, joissa on kansainvälinen ruokalista. Kannattaa myös ehdottomasti maistaa Maltalle tyypillisiä ruokia, joita ovat esim. Pastizzi - pieni, lehtevä ja suolainen, täytetty pasteija, Timpana – maltalainen versio lasagnesta, jossa on lehtitaikinakerroksia, tai erilaisia patoja, nimeltään Fenek.
St. Paul's Bayssä on vilkas yöelämä. Täällä on monipuolinen viihdetarjonta ja useita musiikkibaareja, jazzklubeja ja yksinkertaisempia yökerhoja.
Ostokset
Ostosmahdollisuudet ovat St Paul's Bayssä rajoitetut. Laajempi valikoima kauppoja ja tavarataloja on pääkaupunki Valettassa tai St. Julian'sin ja Slieman alueella.
Aktiviteetit ja nähtävyydet
St. Paul's Bayssä voit esimerkiksi lähteä kokeilemaan syvänmerenkalastusta, snorklata tai lähteä vaeltamaan. St Paul's Baystä järjestetään myös useita erilaisia veneretkiä. Melliehassa on saaren pisin hiekkaranta, jonne on n. 20 minuutin automatka.
Kohdefakta

Palvelumme

Malta on omatoimikohde, jossa ei ole Tjäreborgin opaspalvelua.

Kestävä matkailu

Yrityksenä haluamme, että jokaisella lomamatkalla on merkitystä, sekä matkalle lähtijälle, että myös paikallisesti lomakohteissamme. Sen vuoksi pyrimme jatkuvasti vähentämään toiminnastamme aiheutuvia ympäristövaikutuksia niin kotimaassa, lentomatkoilla kuin myös hotelleissa ja lomakohteissamme. Lue lisää vastuullisuustyöstämme osoitteessa Kestävä matkailu Tjäreborgilla. Olemme myös jo useita vuosia olleet aktiivisesti yhteistyössä kansainvälisen Ecpat-järjestön kanssa, joka pyrkii monin eri tavoin parantamaan lasten elinolosuhteita erityisesti kehitysmaissa ja estämään lapsiin kohdistuvaa seksuaalista hyväksikäyttöä.

Passi ja viisumi

Suomen kansalaisilla tulee olla voimassa oleva passi tai poliisin myöntämä kuvallinen henkilökortti. Passin/henkilökortin tulee olla voimassa matkan ajan. Viisumia ei tarvita.

Mikäli et ole Suomen kansalainen, tarkista mahdollinen viisumitarpeesi/passivaatimukset Maltan lähetystöstä/konsulaatista. Sellaisia Suomen kansalaisia, jotka eivät ole alkuperältään suomalaisia, saattavat koskea muut säännöt ja sinun kannattaa tarkistaa säännöt suoraan Maltan lähetystöstä/konsulaatista
.... Maltan suurlähetystö Tukholmassa, p. +46 8 677 54 00.

Important information for non-Finnish citizens
If you are not a Finnish citizen, please note that you may need a visa for the country you are travelling to. You will need to check your visa/passport requirements from the nearest embassy of the destination country yourself. Please also note the possible need for a transit visa.

Rokotukset

Ei pakollisia rokotuksia. Tarkista, että jäykkäkouristus-, kurkkumätä, polio- ja MPR (tuhkarokko, sikotauti ja vihurirokko) -rokotukset ovat kunnossa. Myös hepatiitti A ja B -rokotusta suositellaan. Lisätietoja rokotuksista ja matkailuterveydestä saat: www.thl.fi (Rokottaminen > Matkailijan terveysopas) tai Terveys ja turvallisuus -sivulta.

Paikalliset lait ja tavat

Muistathan, että useissa maissa on hyvin erilaiset lait ja säädökset kuin mihin olemme Suomessa tottuneet. Välttääksesi mahdollisia yllätyksiä, tutustu maan säädöksiin ja tapoihin, vieraile lähetystön kotisivuilla ja tutustu etukäteen ulkoministeriön kyseistä maata koskeviin matkustustiedotteisiin.

Majoitusvero

Maltalla peritään majoitusvero kaikilta saarella yöpyviltä. Veron suuruus vaihtelee hotelliluokituksen mukaan, n. 0,50-5,00 €/hlö/yö. Vero ei koske alle 18-vuotiaita. Tätä veroa ei voida periä matkan hinnassa ennen matkaa, vaan maksu suoritetaan aina kyseessä olevassa hotellissa paikan päällä joko käteisellä tai kortilla. Muutokset ovat mahdollisia ilman eri ilmoitusta.

Huomioithan, että Tjäreborgin hotelliluokitus saattaa poiketa paikallisesta luokituksesta, jonka mukaan veron suuruus määräytyy.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Valuutta ja maksaminen

Euro (EUR). Useita pankkeja ja pankkiautomaatteja. Käteismaksut vain euroina. Hyväksyttävät luottokortit ovat VISA, MasterCard ja Eurocard.

Aikaero

Suomen aika - 1 tunti.

Sähkö

220 V. Englantilainen pistorasia, jossa kolme reikää. Adapteri tarvitaan.

Lisätiedot

Lomakohteessa on korkeuseroja. Ei suositella liikuntaesteisille.
Tee matkahaku