Matkat – St. Paul’s Bay

Malta, Malta
Voit uida kristallinkirkkaassa vedessä, nauttia Maltan miellyttävästä ilmastosta ja tehdä pitkiä kävelyretkiä viihtyisällä rantapromenadilla.
St. Paul's Bay sijaitsee pääkaupunki Vallettan pohjoispuolella, ja täällä on lähes kaikkea, mitä lomalta voit toivoa: shoppailua, kulttuuria, huvittelumahdollisuuksia ja kristallinkirkkaita vesiä, joissa on mukava uida. Malta on tunnettu sukeltajien keskuudessa ympäri maailman. Täällä on myös kaunis, koko lahden pituinen rantapromenadi, jolla voi tehdä tunnelmallisia kävelyretkiä auringon laskiessa. Ravintoloita täällä on maailman jokaisesta kolkasta, joten löydät varmasti mieleisesi illallispaikan. Kannattaa maistella saaren omia herkkuja, joiden pääraaka-aineita ovat usein kala ja äyriäiset. Ruuan kanssa maistuu saaren omat viinit.

Tjäreborgin matkat St. Paul's Bayhin

Tjäreborgilla on St. Paul's Bayssä muutamia viihtyisiä hotelleja, joista löydät varmasti mieleisesi. Jos matkustat lasten kanssa, mainioita vaihtoehtoja ovat lapsiystävälliset Family Selection -hotellit, Dolmen Resort Hotel & Spa ja db San Antonio Hotel + Spa,
jotka sijaitsevat suoraan rannalla ja joissa on mahdollista valita All Inclusive. Matkustaessasi St. Paul's Bayhin Tjäreborgin reittilennoilla päätät itse matkasi pituuden ja ajankohdan.

Tutkimusmatkoja Maltalla

St. Paul's Baystä on helppo lähteä tutustumaan lähemmin tähän historialliseen saareen. Bussiverkosto on hyvä, ja esimerkiksi matka Vallettaan kestää vain kaksikymmentä minuuttia. Suositeltava vaihtoehto on vuokrata auto päiväksi tai pariksi. Vaikka bussillakin pääsee paikasta toiseen, vuokra-autolla pääset omassa tahdissa haluamaasi paikkoihin ja voit pysähtyä ihastelemaan maisemia juuri silloin kuin itse haluat. St. Paul's Bayssä on paljon nähtävää, ja lähistöllä on useita mielenkiintoisia retkikohteita, kuten muurien ympäröimä keskiaikainen Mdinan kaupunki, Vallettan palatsi tai voit lähteä vaikka päiväretkelle Maltan pienelle sisarsaarelle Gozolle.
Hyvä tietää
  • Perhehotelleja
  • Aurinkoinen kohde
  • Kristallinkirkas meri
  • Vapaasti valittava matkan pituus

Muiden mielipiteet kohteesta St. Paul’s Bay

Asiakkaamme eivät ole vielä kirjoittaneet arvosteluja tästä kohteesta.

Tee matkahaku – St. Paul’s Bay