Matkat – Mellieha

Malta, Malta
Koko perhe viihtyy Melliehassa ja Maltan pohjoisrannikolla, jossa on saaren pisimmät hiekkarannat, kristallinkirkkaat vedet ja miellyttävä ilmasto.
Maltan pohjoisosassa sijaitseva Mellieha on tunnettu upeista vaaleista hiekkarannoista ja kristallinkirkkaasta vedestä. Itse kylä ravintoloineen ja kauppoineen sijaitsee kukkulalla, josta on näkymät lahden ylle. Loivasti syvenevän rannan äärellä on monipuolinen valikoima kahviloita, jäätelöbaareja ja vesiurheilulajeja – kohde sopii erinomaisesti lasten kanssa Melliehaan matkustaville. Vain muutama kilometri pohjoiseen päin sijaitsee Maltan pohjoisrannikko, jossa on rauhallisia ja suojaisia rantoja, ja lähistöllä levittäytyy Maltan kaunis maaseutu, joka on kuin tehty pitkiä kävelyretkiä ja rentoa oleskelua varten.

Maltan pohjoisrannikko

Maltan pohjoisrannikko on kuin helminauha, jossa on vieri vieressä pieniä poukamia ja piilossa olevia rantoja; Marfa Bay, Ramla Bay ja Armier Bay. Rannikon tuntumassa sijaitsee Comino, pienin Maltan asutuista saarista ja kauempana häämöttää erittäin kaunis Gozon saari, jonne voi tehdä päiväretken tai viipyä vaikkapa yön yli. Jos pidät sukeltamisesta, olet valinnut oikean kohteen, sillä rannikon edustalla on muutamia Maltan parhaimpia sukelluspaikkoja. Tjäreborgin hotellit Maltan pohjoisrannikolla sijaitsevat lähellä rantaa ja useimmissa on monipuoliset palvelut, kuten spa-osasto, sukelluskauppa sekä monia mukavuuksia niin perheille kuin ilman lapsia matkustaville. Hyvä vaihtoehto on hotelli Ramla Bay Resort, joka sijaitsee rauhallisella alueella, mutta hotellissa on useita ravintoloita, oma spa ja suuri allasalue sekä oma ranta-alue Ramla Bay -rannalla.

Asu hyvin Melliehassa

Tjäreborgin valikoimassa on Melliehassa muutamia hyviä hotelleja, joista voit valita mieleisesi. Jos matkustat lasten kanssa, mainio vaihtoehto on Family Selection -hotellimme db Seabank Resort + Spa. Tämä on lapsiystävällinen All Inclusive -hotelli, joka sijaitsee vain kivenheiton päässä Maltan pisimmältä Ghadira Bay -hiekkarannalta. Täällä viihtyvät hyvin kaikenikäiset lomailijat, sillä täällä on tekemistä, lastenkerhoja, ilmainen WiFi ja paljon muuta. Lisäksi hotellissa on upea spa-osasto ja useampia ravintoloita, joten täällä on kaikki, mitä tarvitset rentoon lomailuun.

Tjäreborgin matkat Melliehaan

Matkustaessasi Tjäreborgin joustavilla reittilennoilla Melliehaan ja Maltan pohjoisrannikolle, päätät itse matkasi pituuden ja ajankohdan. Voit siis suunnitella juuri toiveidesi mukaisen loman.

Koe Malta

Vaikka Melliehan ja pohjoisrannikon ihanilla rannoilla on mukava viettää aikaa, kannattaa ehdottomasti lähteä tutustumaan myös saaren muihin osiin. Bussilla pääsee kätevästi puolessa tunnissa Vallettaan ja muihin paikkoihin, mutta hyvä vaihtoehto on myös vuokrata auto päiväksi tai pariksi. Vuokra-autolla pääset juuri haluamaasi paikkaan ja voit pysähtyä juuri silloin ja niin pitkään kuin itse haluat. Saarella on paljon nähtävää, kuten vanha pääkaupunki Mdina, esihistorialliset megaliittitemppelit, Rabatin katakombit ja hyviä päiväretkikohteita ovat vaikkapa Maltan sisarsaaret Gozo ja Comino, joissa on upeat uintimahdollisuudet ja hieman rauhallisempi elämänmeno.
Hyvä tietää
  • Vapaasti valittava matkan pituus
  • Perhehotelleja
  • Aurinkoinen kohde
  • Upeita hiekkarantoja

Muiden mielipiteet kohteesta Mellieha

Asiakkaamme eivät ole vielä kirjoittaneet arvosteluja tästä kohteesta.

Tee matkahaku – Mellieha