Matkat – St Julian’s/Sliema

Malta, Malta
Täällä pääset nauttimaan laajasta kulttuuritarjonnasta, shoppailusta ja aidoista paikallisista ravintoloista miellyttävässä ilmastossa.
St. Julian's ja Sliema ovat aikojen kuluessa kasvaneet yhteen ja muodostavat nyt yhdessä Maltan suurimman kaupungin. Asuitpa kummassa tahansa, et ole kaukana kauniista rantapromenadista, joka ulottuu Sliemasta aina St. Julian'siin saakka. Rantapromenadin varrella on uimapaikkoja, ravintoloita ja kauppoja.

Täältä on myös lyhyt matka pääkaupunki Vallettaan, joka on ehdottomasti vierailemisen arvoinen kohde. Valletassa voit ihailla vanhan kaupunginosan koristeellisia historiallisia rakennuksia, Maltalla on helppo liikkua omin päin, paikallisbusseilla matkustaminen on edullista, ja bussit kulkevat lähes kaikkialle.

Tjäreborgin matkat St. Julian'siin ja Sliemaan

Tjäreborgilla on St. Julian'sissa ja Sliemassa hotelleja ja huoneistoja jokaiseen makuun, kahdesta sydämestä viiteen sydämeen. Jos kaipaat korkeatasoista asumista, mainio vaihtoehto on
Radisson Blu Resort St. Julians
, joka sijaitsee lähellä merta, St. Julian'sin ulkopuolella. Jos matkustat ilman lapsia, hyvä vaihtoehto on tyylikäs hotelli The George, jossa on kattoterassi uima-altaineen ja allasbaareineen sekä oma spa-osasto. Matkustaessasi Tjäreborgin joustavilla reittlennoilla St. Julian'siin ja Sliemaan päätät itse matkasi pituuden ja ajankohdan. Näin saat juuri omien toiveidesi mukaisen matkan.

Tutustu Maltan maisemiin

Vaikka St. Julian'sissa, Sliemassa ja Vallettassa on paljon tekemistä ja nähtävää, kannattaa silti lähteä tutustumaan muuhunkin Maltaan. Suosittelemme vuokraamaan auton päiväksi tai pariksi tai voit myös lähteä bussilla saaren nähtävyyksille, kuten vanhaan Mdinan pääkaupunkiiin, esihistoriallisille megaliittitemppeleille, Rabatin katakombeille tai Palazzo Falsonin freskomaalauksille. Mainioita retkikohteita ovat myös Maltan sisarsaaret Gozo ja Comino, joissa on loistavat uintimahdollisuudet ja hieman rauhallisempi elämänmeno.
Hyvä tietää
  • Vapaasti valittava matkan pituus
  • Eritasoisia hotelleja
  • Design-hotelleja
  • Vilkas yöelämä
  • Hotelleja aikuisille
  • Mielenkiintoinen historia

Muiden mielipiteet kohteesta St Julian’s/Sliema

Tee matkahaku – St Julian’s/Sliema