Matkat – Gozo

Malta, Malta
Gozo on rauhallinen saari Välimerellä, vain puolen tunnin lauttamatkan päässä Maltalta. Myös maltalaiset itse viettävät mielellään lomaansa täällä.
Maltalaiset matkustavat Gozon saaren rauhaan rentoutumaan huomattavasti vilkkaamman Maltan vilinästä. Gozo on pieni saari, jolla ei ole suuria hotellikompelekseja, ja liikennettäkin on vähän. Gozon saarella on kaunis pääkaupunki Victoria, pieniä uimapoukamia sekä kaunista luontoa.

Gozon pääkaupunki Victoria

Saaren pääkaupunki Victoriaa kutsutaan myös nimellä Rabat. Tässä pienessä kauniissa kaupungissa on tunnelmallisia toreja, kirkkoja, useita ravintoloita ja viihtyisiä kujia, joihin ehdit hyvin tutustua lomasi aikana. Muita mielenkiintoisia kohteita saarella ovat esimerkiksi Cittadellan Victorian yllä kohoava linnoituskaupunki, Ggantijan esihistorialliset temppelit sekä Ta' Pinu -basilika.

Rantaelämää Gozolla

Gozoa ympäröi kristallinkirkas ja kimaltelevan sininen meri, ja vesi on täällä Välimeren alueen parhainta. Gozon pisin ranta Ramla Bay sijaitsee saaren pohjoispuolella, jossa toisella puolella on vehreitä hedelmätarhoja ja toisella puolella Välimeri. Saarella on useita rantoja, jotka ovat kristallinkirkkaan meren äärellä. Voit myös ottaa veneen Mgarrin satamasta pienelle Cominon saarelle, jonka Blue Lagoon on suosittu kohde kaikkien sukeltajien ja snorklaajien keskuudessa.

Tjäreborgin matkat Gozolle

Tjäreborgin joustavilla reittilennoilla matkustaessasi päätät itse matkasi ajankohdan ja pituuden. Hotellivalikoimastamme löydät varmasti juuri itsellesi sopivan vaihtoehdon, ja valittavanasi on hotelleja, joissa on spa, kuntosali, uima-altaita ja lastenaltaita.
Hyvä tietää
  • Aurinkoinen kohde
  • Kristallinkirkkaat uimavedet
  • Paikallisia ravintoloita
  • Vapaasti valittava matkan pituus

Muiden mielipiteet kohteesta Gozo

Tee matkahaku – Gozo