Matkat kohteeseen Malediivit

Malediivit

Tervetuloa Malediivien paratiisisaarille! Täällä voit nauttia ihanista hiekkarannoista ja snorklata laguunia ympäröivissä upean värikkäissä vedenalaisissa maailmoissa.

Malediivit on todellinen lomailijan paratiisi keskellä Intian valtamerta. Täällä on valkoisia hiekkarantoja, kristallinkirkasta vettä ja ihania turkoosinsinisiä laguuneita. Malediiveilla nautit rauhallisesta lomasta, jonka parhainta viihdettä ovat huikeat vedenalaiset maailmat.

Hotellit rannalla

Tjäreborgilla matkustaessasi vallittavanasi on kymmenisen Malediivien saarta, joiden hotellit sijaitsevat suoraan rannalla. Tunnetuin on Kuredu Island Resort & Spa -hotelli, joka sopii erinomaisesti aikuisille lomailijoille ilman lapsia kuin myös perheille. Valikoimissa on paljon muitakin vaihtoehtoja, kuten romanttinen Prime Select -hotellimme Komandoo Island Resort & Spa, joka sijaitsee hieman pienemmällä saarella tai ylellinen Constance Moofushi Maldives, jossa voit asua pilareiden päälle rakennetussa talossa. Valitsitpa sitten minkä hotellin tahansa, vietät lomasi varmasti ainutlaatuisessa ympäristössä vaalean hiekan ympäröimänä.

All Inclusive -hotellit

Malediivien hotellit sijaitsevat yleensä omilla saarillaan täysin omassa rauhassa, joten All Inclusive tuo lomaasi mukavan lisän. All Inclusive -hintaan sisältyvät ateriat, joten voit kaikessa rauhassa keskittyä nauttimaan koralleista, merestä ja auringosta. Tjäreborgilla matkustaessasi All Inclusive on mahdollista valita useimmissa hotelleissa.

Huippuluokan sukeltamista

Malediiveilla on runsaasti tarjolla erilaisia aktiviteetteja, ja pääpaino on luonnollisesti sukeltamisessa, snorklausessa ja kalastuksessa. Upeimpia nähtävyyksiä ovat rannat ja koralliriutat upeine värikkäine kaloineen. Sukellusmahdollisuudet ovat täällä maailman parhaat, ja hotellien sukelluskeskuksissa on ammattitaitoiset ohjaajat.

Yhdistelmämatka Dubaihin

Miten olisi kaksi matkaa yhdellä ja samalla kertaa? Voit esimerkiksi viettää viikon Malediiveilla Kuredu Island Resort & Spa -hotellissa ja yhdistää siihen muutaman päivän loman Dubaissa. Kun matkustat reittilennoilla, päätät itse milloin matkustat ja kuinka kauan haluat viipyä matkalla – näin saat juuri itsellesi sopivan loman.

Hyvä tietää
 • Luksushotelleja
 • Hotelleja aikuisille
 • Edullisia hotelleja
 • Rantahotelleja
 • Hyvät sukellusmahdollisuudet
 • Upeita hiekkarantoja
 • Yhdistä esim. Dubain tai Sri Lankan kanssa
Suodata ja hae matkaa

Muiden mielipiteet kohteesta Malediivit

Ruoka & juoma
4,5
Harrastukset
4,4
Nähtävyydet
3,2
Sää
 • tammikuu
30°25°
8
Aurinkotuntia/pv
27°
Veden lämpötila
26
Sateettomia päiviä
 • helmikuu
30°26°
9
Aurinkotuntia/pv
27°
Veden lämpötila
23
Sateettomia päiviä
 • maaliskuu
31°26°
9
Aurinkotuntia/pv
28°
Veden lämpötila
23
Sateettomia päiviä
 • huhtikuu
32°26°
8
Aurinkotuntia/pv
28°
Veden lämpötila
20
Sateettomia päiviä
 • toukokuu
31°26°
7
Aurinkotuntia/pv
28°
Veden lämpötila
15
Sateettomia päiviä
 • kesäkuu
31°26°
7
Aurinkotuntia/pv
28°
Veden lämpötila
16
Sateettomia päiviä
 • heinäkuu
30°26°
7
Aurinkotuntia/pv
28°
Veden lämpötila
18
Sateettomia päiviä
 • elokuu
30°26°
7
Aurinkotuntia/pv
28°
Veden lämpötila
17
Sateettomia päiviä
 • syyskuu
30°25°
7
Aurinkotuntia/pv
27°
Veden lämpötila
15
Sateettomia päiviä
 • lokakuu
30°25°
7
Aurinkotuntia/pv
27°
Veden lämpötila
15
Sateettomia päiviä
 • marraskuu
30°25°
7
Aurinkotuntia/pv
27°
Veden lämpötila
17
Sateettomia päiviä
 • joulukuu
30°25°
7
Aurinkotuntia/pv
27°
Veden lämpötila
18
Sateettomia päiviä
Rannat
Useimmat Malediivien hotellit sijaitsevat pienillä korallisaarilla, mikä tarkoittaa sitä, että voit lähteä suoraan hotellihuoneestasi rannalle ja snorklaamaan. Joissain kohteissa on mahdollista osallistua täysin maksuttomaan sukellusesittelyyn, ja suosittelemme tätä sekä aloittelijoille että kokeneemmille sukeltajille. Näissä esittelyissä käydään läpi, miten koralliriutoilla kannattaa snorklata. Tämän jälkeen voit suunnistaa ulommille koralliriutoille.
Lennot ja kuljetukset

Näin matkustat tänne

Tjäreborgin kautta voit matkustaa Malediiveille reittilennoilla mihin vuodenaikaan tahansa ja määritellä itse matkasi pituuden. Lento laskeutuu Malen kentälle, josta matka jatkuu lentokoneella, vesitasolla tai veneellä. Odotusajat mahdollisia meno- ja paluumatkalla.
Jokaisen hotellin kohdalla on erikseen kerrottu lisätietoja pakollisista lentokenttäkuljetuksista Malen lentokentältä hotelliin. Kuljetuksen varataan matkavavarauksen yhteydessä. Kuljetukset ovat joko vesitasolla, lentokoneella tai pikaveneellä. Mikäli kuljetus hotelliisi tapahtuu vesitasolla, matkatavarat tulee lähtöselvittää ensin, jonka jälkeen kuljetus bussilla terminaaliin, josta vesitaso lähtee. Jos matka jatkuu lentokoneella, viedään sinut ensin kotimaan terminaaliin, josta ensin lennetään paikalliselle saarella ja loppumatka hotelliin taittuu veneellä.

Huomioithan, että vesitaso kulkee ainoastaan päiväsaikaan. Mikäli saavut Malen saarelle klo 15.30 jälkeen, täytyy sinun varata yöpyminen Malen lentokentän lähellä olevasta hotellista. Vastaavasti mikäli paluulentosi lähtee ennen klo 09.00, tulee sinun saapua Malelle jo edellisenä päivänä ja yöpyä viimeinen yö lentokentän lähellä olevassa hotellissa.

Nämä pakolliset kuljetukset eivät sisälly hintaan, vaan voit varata ne erikseen lisämaksusta soittamalla myyntipalveluumme, puh. 09 12371. Huomioithan, että kotimatkalle lähdettäessä päivän viimeinen vesitaso saarilta lähtee noin klo 15.30.
Ruoka, juoma ja yöelämä
Malediivien turistisaarilla ravintoloita on ainoastaan hotelleissa.
Malediivien yöelämä on keskittynyt hotelleihin, joissa järjestetään viihdeohjelmaa muutamana iltana viikossa ja on mahdollisuus tanssia.
Ostokset
Useimmissa hotelleissa on pieni matkamuistomyymälä, josta voi ostaa jäätelöä, postimerkkejä, uima-asuja, puisia värikkäitä kaloja, kirjoja ja yksinkertaisia snorklausvarusteita. Aurinkovoide kannattaa tuoda mukanaan, sillä se on paikan päällä kalliimpaa.
Aktiviteetit ja nähtävyydet
Täällä voit harrastaa purjelautailua, lentopalloa, snorklausta tai vaikka sukeltamista. Saat lisätietoja tarjolla olevista aktiviteetista hotellisi vastaanotosta.

Huippuluokan sukellusmahdollisuudet

Kaikissa hotelleissa on tarjolla runsaasti erilaisia aktiviteetteja, kuten mm. sukellusta, snorklausta ja kalastusta. Parasta täällä ovat rannat sekä upeat koralliriutat värikkäine kaloineen. Sukellusmahdollisuudet ovat Malediiveilla huippuluokkaa, ja hotelleissa on olevissa sukelluskeskuksissa on ammattitaitoiset ohjaajat.
Kulkuyhteydet
Lentokentän ja saarien välillä kulkee vesilentokoneita ja veneitä. Muuten saarilla ei ole kulkuyhteyksiä.
Kohdefakta

Palvelumme

Malediivit on omatoimikohde, jossa ei ole Tjäreborgin suomenkielistä opaspalvelua. Malen lentokentällä tapaat hotellin edustajan ja hotellin palvelutiskillä saat liput joko veneeseen tai vesitasoon.

Passi ja viisumi

Pohjoismaiden kansalaiset saavat maahan saavuttuaan viisumin, joka on voimassa 30 päivää. Sen voimassaoloaikaa voi tarvittaessa pidentää paikan päällä. Passin tulee olla voimassa vähintään 6 kk maahan saapumisesta ja siinä tulee olla vähintään 2 leimaamatonta sivua.

Tietoja tarvittavista matkustusasiakirjoista (passi/viisumi): www.formin.fi -sivulta.

If you are not a Finnish citizen, you need to check your possible visa requirements from the Embassy of the Maldives. Please also note the possible need for a transit visa.

Rokotukset

Ei pakollisia rokotuksia. Tarkista, että jäykkäkouristus-, kurkkumätä, polio- ja MPR (tuhkarokko, sikotauti ja vihurirokko) -rokotukset ovat kunnossa. Myös hepatiitti A ja B -rokotusta suositellaan.

Lisätietoja rokotuksista ja matkailuterveydestä saat terveyskeskuksista, matkailuklinikoilta tai sivultamme Terveys ja turvallisuus.

Paikalliset lait ja tavat

Muistathan, että useissa maissa on hyvin erilaiset lait ja säädökset kuin mihin olemme Suomessa tottuneet. Välttääksesi mahdollisia yllätyksiä, tutustu maan säädöksiin ja tapoihin, vieraile lähetystön kotisivuilla ja tutustu etukäteen ulkoministeriön kyseistä maata koskeviin matkustustiedotteisiin.

Verot Malediiveilla

Malediiveilla alle 2-vuotiaista lapsista maksetaan suoraan hotellille vero, jonka suuruus tällä hetkellä on n. 6 USD/yö. Yli 2-vuotiailla vero sisältyy matkan hintaan.

Valuutta ja maksaminen

Malediivien Rufiyaa (MVR). Vain US-dollari hotellisaarilla. Yleisimmät kansainväliset maksukortit hyväksytään. Ota mukaan US-dollareita käteisenä pieninä seteleinä juomarahoja varten, koska saarilla ei saa nostettua käteistä.

Aikaero

Kesällä: Suomen aika +2 tuntia. Talvella: Suomen aika +3 tuntia. Malediiveilla useimmilla turistisaarilla on oma aika, Suomen aika +4 tuntia.

Sähkö

230-240 V. Adapteri tarvitaan.

Kieli

Dhivehi sekä hotellisaarilla englanti ja saksa.

Lisävuoteet

Mikäli huoneeseen/huoneistoon majoittuu kolme henkeä, he nukkuvat useimmiten samassa vuoteessa tai vuoteissa (kaksi grand lit -vuodetta, yksi tai kaksi queen size –vuodetta tai yksi king size -vuode). Vuoteessa on yhteinen patja ja vuodevaatteet. Mikäli huoneeseen/huoneistoon majoittuu neljä henkeä, he nukkuvat kahdessa grand lit –vuoteessa tai kahdessa queen size –vuoteessa.

Muuta

Alkoholipitoisten juomien sekä uskonnollisen ja pornografisen kirjallisuuden tuonti Malediiveille on kiellettyä. Viiniä, olutta ja alkoholijuomia tarjoillaan hotellisaarilla. Hintataso on suhteellisen korkea. Aurinkoa ei saa ottaa yläosattomissa.

Pidätämme oikeuden muutoksiin. Lue myös Hyvä tietää -osio ja Tjäreborgin matkaehdot.
Tee matkahaku