Matkat – Havanna

Saat Havannan matkastasi vieläkin enemmän irti, kun yhdistät siihen aurinkoloman Varaderon rannoilla.
Ensimmäinen asia, joka varmasti kiinnittää huomiosi Havannan matkan aikana, on sen upea arkkitehtuuri. Ihastuttava La Ciudád Vieja (Vanhakaupunki), jossa on upeita vanhoja toreja ja rähjäisiä, mutta kauniita siirtomaavallan aikaisia rakennuksia, on Unescon maailmanperintölistalla. Vaikka kaupankäynti onkin kasvussa, Havanna ei silti ole varsinainen ostoskaupunki. Täällä on mukava kierrellä ympäriinsä ja nauttia tunnelmasta, ja jokaisen kulman takaa löytyy varmasti jotain uutta ja mielenkiintoista. Kaikkialla kuuluu mambon, cha-cha-chan ja salsan kuumat rytmit, ja amerikkalaisia 50-luvun dollarihymyjä näkyy kaikkialla. Jos haluat lähteä Hemingwayn jalanjäljille, kannattaa pistäytyä La Bodegita del Mediossa ja tilata mojito tai nauttia daiquiria El Floriditassa.

Hyvää ja edullista

Havanna ei ole varsinaisesti ravintolakaupunki, mutta täällä on kuitenkin useita mielenkiintoisia ravintoloita. Mieleenpainuvimmat elämykset koet varmasti paladareissa, jotka ovat yksityisissä kodeissa toimivia ravintoloita – näissä ravintoloissa ruoka on yleisesti ottaen maukasta ja edullista. Osassa hotelleista on kattopuutarhoja, joista on tehty baareja ja ravintoloita. Vaikka et asuisikaan hotellissa, voit silti mennä syömään ravintolaan tai pistäytyä drinkillä baarissa. Tunnetuimmat näistä ovat Inglaterran hotellin kattoterassi, Iberostar Parque Central -hotellin ylimmässä kerroksessa oleva hieman ylellisempi terassi sekä kaupungin korkeimman hotellin Tryp Habana Libren 25. kerroksen terassi. Myöhemmin illalla voit myös suunnata kaupungin suosittuihin musiikkibaareihin, joissa meno jatkuu usein myöhään yöhön. Muuten yöelämä on keskittynyt hotellien yhteydessä toimiviin yökerhoihin ja diskoihin.

Asu hyvin Havannassa

Tjäreborgilla on Havannassa useita hotelleja, joten löydät varmasti tasoltaan ja sijainniltaan juuri sinulle sopivan hotellin. Tyylikkäin vaihtoehto on perinteikäs ja historiallinen Iberostar Parque Central, joka sijaitsee keskeisellä paikalla yhdessä Havannan vanhemmista osista. Samalla alueella sijaitsee myös kaupungin vanhin hotelli Inglaterra, jossa on myös suosittu kattobaari.

Tjäreborgin matkat Kuubaan

Tjäreborgilla matkustaessasi suunnittelet matkasi täysin omien toiveidesi mukaisesti. Voit siis itse päättää milloin matkustat ja kuinka kauan haluat viipyä matkallasi. Voit myös yhdistää useampia matkakohteita, jolloin saat lomastasi irti kaiken mahdollisen. Yksi vaihtoehto on aloittaa matka Havannasta, jossa voit tutustua maan historiaan ja kaupunkiin, jossa aika on ollut lähes tulkoon pysähtyneenä 1950-luvulta asti. Havannasta voit jatkaa matkaa kohti Varaderoa ja viettää loppuloman ihanien hiekkarantojen äärellä tai hotellin uima-altailla.
Hyvä tietää
  • Hotelleja, joissa uima-allas
  • Yhdistelmämatkoja
  • Vapaasti valittava matkan pituus
  • Hotelleja keskustassa
  • Eritasoisia hotelleja

Muiden mielipiteet kohteesta Havanna

Tee matkahaku – Havanna