Matkat – Jelsa

Jelsa on Hvarin saarella sijaitseva viihtyisä rantakohde, jossa houkuttelee sekä sen lumoava kauneus että rauhallinen tunnelma.
Kuvankaunis Jelsa sijaitseen Hvarin saaren pohjoisosassa. Keskiaikaisessa kaupungissa on vanhoja kivitaloja, sokkelomaisia kujia ja hurmaava pieni satama-aukio. Sekä keskustan itä- että länsipuolella on pieniä kivirantoja ja uimalaitureita, ja rantojen vesi on hyvin kirkasta. Iltoja voi viettää Jelsan viihtyisissä ravintoloissa. Valikoima on suuri, ja täällä on kaikkea pizzerioista kalaravintoloihin sekä aitoihin konoba-ravintoloihin. Kaikissa ravintoloissa tarjotaan tuoreita, mielenkiintoisia ruokalajeja ja hinnat ovat vähintäänkin kohtuulliset.

Asuminen Jelsassa

Kun varaat matkasi Tjäreborgin kautta, asut viihtyisässä huoneistossa, jolloin voit laittaa itse aamiaista paikallisista aineksista. Sitten voit kaikessa rauhassa nauttia aamiaisen samalla, kun ihailet kauniista merinäköaloista omalta parvekkeeltasi. Mladina Apts on jo useiden vuosien ajan saanut kiitosta tyytyväisiltä vierailtamme.

Aurinko ja uiminen

Ensimmäiset rannat sijaitsevat vain muutaman sadan metrin päässä Jelsan keskustasta, ja niiden jälkeen voit jatkaa matkaa rantakatua pitkin ja valita sopivalta tuntuvan rannan tai uimalaiturin. Kuten Kroatian rannikolla yleensäkin, vesi on niin kirkasta, että pohja näkyy useiden metrien syvyydessä. Siksi alue on varsinkin snorklaajien suosiossa.

Yksi matka, kaksi kohdetta

Kun varaat matkasi Tjäreborgin kautta, voit varata kaksi matkakohdetta kerralla. Vietät viikon molemmissa kohteissa, jolloin voit kokea lomallasi enemmän. Voit aloittaa rauhallisesta Jelsasta ja viettää toisen viikon esimerkiksi kaupunkitunnelmissa Splitissä, tai toisin päin. Voit myös valita Tjäreborgin valikoimasta jonkin muun kohteen, joka miellyttää sinua enemmän.

Yksi saariston kauneimmista saarista

Hvarin saaresta puhutaan usein ylistävin sanoin, ja monen mielestä saari on ehdottomasti yksi Kroatian rannikon kauneimmista. Luonto on pehmeää ja kumpuilevaa, ja siellä täällä on pieniä viinitarhoja sekä kivimuurien ympäröimiä oliivilehtoja. Saari on suhteellisen suuri, noin 70 kilometriä pitkä ja 5–10 kilometriä leveä, ja ympäri saarta on helppo tehdä omatoimisia retkiä. Useimmat nähtävyydet ovat saaren länsipuolella, kuten romanttinen Hvarin kaupunki sekä Paklenin saaristo, jonne taksiveneet kuljettavat matkustajia uintiretkille.
Hyvä tietää
  • Yhdistelmämatkoja
  • Edullinen majoitusvaihtoehto
  • Erittäin tyytyväisiä asiakkaita
  • Kristallinkirkas meri
  • Edullisia ravintoloita
  • Paikallisia ravintoloita
  • Rauhallinen lomakohde

Muiden mielipiteet kohteesta Jelsa

Asiakkaamme eivät ole vielä kirjoittaneet arvosteluja tästä kohteesta.

Tee matkahaku – Jelsa