Matkat – Hvar

Hvarin kaupunki on yksi Dalmatian rannikon helmistä, jossa lomasi on yhdistelmä kulttuuria, historiaa, luontoa ja rantaelämää.
Hvarin kaupunkiin ei oikein voi olla ihastumatta. Siitä pitävät huolen ainakin kaupungin kiehtova historia, upea luonto, hienostunut tyyli ja monet erinomaiset ravintolat. Kaupunki on jatkuvasti täynnä elämää, kun ihmiset kulkevat ympäriinsä ja veneet tulevat ja menevät. Istuudu johonkin sataman kahviloista nauttimaan ympäröivästä vilskeestä. Jos haluat vaihtaa maisemaa, voit kulkea pienillä kujilla ja mennä suuren piazzan ympäristöön tekemään ostoksia tai vaikkapa nauttimaan lounasta paikallisessa ravintolassa. Jos haluat pysytellä meren äärellä, voit kulkea pitkin keskustan ohi kulkevaa rantakatua, joka jatkuu pitkälle kaupungin molemmille puolille, kunnes löydät sopivan uimapoukaman tai viihtyisän ravintolan.

Illanvietto Hvarin kaupungissa

Vaikka Hvarin kaupungissa on paljon muistoja menneestä, se on myös seurannut aikaansa: yöelämä on hienostunutta ja ravintolat erinomaisia. Täällä voit aina luottaa siihen, että ravintoloiden tarjoilema kala on tuoretta, ja kalan kanssa voit tietysti nauttia raikasta valkoviiniä, joka on peräisin viereiseltä Korculan saarelta. Kun ilta pimenee, voit istuutua johonkin torin tai rantakadun loungebaareista viettämään iltaa ja nauttimaan tunnelmasta.

Aurinko ja uiminen

Kun seuraat Hvarin kaupungista lähtevää rantakatua, kohtaat rannan toisensa jälkeen. Ne eivät usein ole kovin pitkiä, ja joillakin rannoilla on uimalaituri, jolle voi levittää pyyhkeensä ennen pulahtamista kristallinkirkkaaseen veteen. Koska rantojen pohja koostuu usein kalliosta ja pikkukivistä, vesi on niin kirkasta, että snorklaajat ja muut uimarit näyttävät leijuvan pari metriä pohjan yläpuolella. Kannattaa myös lähteä retkelle läheiseen Paklenin saaristoon. Siellä sinua odottavat upeat uintielämykset pienissä uimapoukamissa, jonka jälkeen voit nauttia ihanan, paikallisista aineksista valmistetun lounaan jossakin pienistä rantaravintoloista.

Tjäreborgin hotellit

Kun lähdet Tjäreborgin matkalla Hvariin, löydät hotellivalikoimastamme aina sinulle ja matkaseurueellesi sopivan vaihtoehdon. Kaikki hotellimme sijaitsevat mukavan matkan päässä rannalta ja Hvarin kaupungin torilta. Voit valita hotellin, jossa on spa, rantakadulla sijaitsevan hotellin tai vain aikuisille tarkoitetun hotellin. Kun haluat tehdä lomastasi vielä erityisemmän, varaa itsellesi sellainen matka, johon yhdistät kaksi eri kohdetta Kroatiassa.

Yksityinen kuljetus Hvarin kaupunkiin

Kun varaat Tjäreborgin matkan Hvarin kaupunkiin, voit varata myös yksityisen kuljetuksen lentokentältä hotelliisi, mukaan lukien lauttamatkan Spitin satamasta Hvarin satamaan. Lue lisää lentokenttäkuljetuksista kohdasta "Lennot ja kuljetukset".
Hyvä tietää
  • Hotelleja aikuisille
  • Hotelleja, joissa spa
  • Yhdistelmämatkoja
  • Kristallinkirkas meri
  • Paljon ravintoloita
  • Vilkas yöelämä

Muiden mielipiteet kohteesta Hvar

Asiakkaamme eivät ole vielä kirjoittaneet arvosteluja tästä kohteesta.

Tee matkahaku – Hvar