Matkat – Marmari & Tigaki

Kosin pohjoisrannikolla sijaitsevat Marmari ja Tigaki, kaksi pientä lomakohdetta, jotka sitoo yhteen yksi saaren upeimmista hiekkarannoista.
Marmari ja Tigaki sijaitsevat vain 10-15 kilometrin päässä Kosin kaupungista. Erinomainen kohde sinulle, joka haluat lähteä tutustumaan myös lähiympäristöön lomasi aikana. Tigaki on pieni kylä, jossa on monipuolinen valikoima ravintoloita ja baareja, kun taas Marmari on pienempi kohde, jossa myös valikoimat ovat rajallisemmat. Yhteistä näille molemmille on rauhallinen ilmapiiri, joten voit todellakin viettää rentouttavan loman ja nauttia mukavasta rantaelämästä. Upea hiekkaranta ulottuu kilometrien päähän rannikkoa pitkin, ja se on matala ja leveä, eikä tungoksesta ole tietoakaan. Nälän yllättäessä voit suunnata johonkin useista ravintoloista, ja jos istahdat rannalla olevaan tavernaan nauttimaan viilentävän Mythos-oluen, voit samailla ihailla häikäiseviä merimaisemia. Tavernoissa on tarjolla useita kreikkalaisia herkkuja, kuten maukkaita lihapatoja, kreikkalaista salaattia, moussakaa, souvlakia sekä kalaa ja äyriäisiä.

Hotelli aikuisille

Top Selection -hotellimme OKU Kos sijaitsee Marmarissa. Hotellissa viihtyvät ilman lapsia matkustavat aikuiset, jotka arvostavat tyylikästä designia ja rentoa tunnelmaa. OKU Kos -hotellissa hyvinvointi ja terveys on etusijalla, sillä tarjolla on terveellistä ja hyvää ruokaa sekä hyvät liikuntamahdollisuudet. Jos haluat tehdä matkastasi erityisen ylellisen ja mukavan, suosittelemme varaamaan sviitin, jossa on oma uima-allas.

Tutustu lähiympäristöön

Kos on pieni saari, joka on vain 54 kilometriä pitkä ja 11 km leveä. Polkupyörällä ja mopolla on kätevä liikkua paikasta toiseen, mutta jos haluat tutustua rauhassa saaren kaikkiin rantoihin, suosittelemme vuokraamaan auton. Upeita rantoja on joka puolella saarta, ja useat niistä ovat matalia ja hiekkapohjaisia. Myös bussilla pääsee liikkumaan paikasta toiseen saarella, ja nähtävää on paljon. Kosilta on helppo lähteä käymään myös lähisaarilla. Laivayhteyksiä on esimerkiksi Lerokselle, Patmokselle, Rodokselle ja Kalymnokselle.
Hyvä tietää
  • Hotelleja aikuisille
  • Luksushotelli
  • Kilometrien pituiset hiekkarannat
  • Rauhallinen lomakohde

Muiden mielipiteet kohteesta Marmari & Tigaki

Tee matkahaku – Marmari & Tigaki