Matkat – Playa del Inglés

Tervetuloa Playa del Inglésiin, jossa ilman lapsia matkustaville erinomainen valinta on Sunprime Atlantic View, jossa spa-osaston lisäksi on myös sviittejä, joista on suora yhteys uima-altaaseen.
Lomailu Playa del Inglésissä on helppoa ja moni palaakin tänne vuosi toisensa jälkeen. Upea hiekkaranta ja suuri ravintola- ja huvivalikoima ovat houkutelleet suomalaisia Playa del Inglésiin jo vuosikymmenten ajan. Viisi kilometriä pitkä ranta johdattaa sinut kullankeltaisille Maspalomasin hiekkadyyneille, ja rantakatua pitkin pääset kävellen San Agustínin idylliseen kylään tai Playa Melonerasin trendikkäisiin kahviloihin. Ravintoloita riittää ja vaihtoehtoja on pienistä, paikallisista tapasbaareista ja italialaisista pastaravintoloista mainioihin kala- ja äyriäisravintoloihin. Iltaelämä on etelärannikon vilkkainta ja täällä on paljon kaikkea - pubeja, yökerhoja, baareja sekä espanjalaisia, paikallisten suosimia paikkoja.

Sunprime Atlantic View – lomailua aikuiseen makuun

Ilman lapsia matkustaville suosittelemme Sunprime Atlantic View -hotellia, joka oli kautta aikojen ensimmäinen Sunprime-hotellimme - ja on edelleenkin sangen suosittu. Hotelli on suunnattu aikuisille, jotka haluavat asua modernisti, viihtyvät auringossa ja uimassa hotellin allasalueella, nauttivat hyvästä ruuasta ja viineistä sekä rentouttavista hetkistä spa-hoitolassa. Ja halutessasi sinulla on mahdollisuus illalla suunnistaa Playa del Inglésin yöelämään.

Lapsiystävälliset hotellit

Kun olet etsimässä lapsiperheille sopivia vaihtoehtoja, niin kannattaa tutustua lähemmin Servatur Waikiki -hotelliin, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Playa del Inglésissä. Huoneissa on tilaa viidelle hengelle, hotellissa on hauska allasalue, jolla on pieniä vesiliukumäkiä. Halutessasi voit myös varata jo etukäteen All Inclusiven helpottamaan lomailua entisestään. Kaikki on kävelymatkan päässä Yumbosta, joka on yksi Playa del Inglésin monipuolisista ostoskeskuksista.

Laaja hotellitarjonta Playa del Inglésissä

Tjäreborgilla on Playa del Inglésissä lukematon määrä tunnettuja majoitusvaihtoehtoja, sekä All Inclusivella että ilman. Viihtyisä Buenos Aires on yksi suosituimmista. Halutessasi voit asua keskustassa myös bungalowissa, suositussa Los Arcosissa. Yksi kohteen tunnetuimmista huoneistohotelleista on varmasti Playa del Sol, jossa voit tanssia skandinaavisen tanssiorkisterin tahdissa. Useimmissa hotelleissamme on lämmitetyt uima-altaat ja lähes kaikki tarpeellinen on käden ulottuvilla.
Hyvä tietää
  • Kilometrien pituisia hiekkarantoja
  • Sunprime Hotels -hotelli
  • Hyvät ostosmahdollisuudet
  • Ravintoloita ja yöelämää
  • Suosittuja hotelleja
  • All Inclusive

Muiden mielipiteet kohteesta Playa del Inglés

Tee matkahaku – Playa del Inglés

Baile Retron tanssimatka Gran Canarialle

Baile Retron tanssimatka Gran Canarialle

Legendaarinen Baile Retron tanssimatka tulee taas! Luvassa on huikea viikon tanssimatka Playa del Inglesiin, yhdistelmä aurinkoa, tanssikursseja, iltabileitä, tanssikavereita sekä tanssia aamusta yöhön.