Golfmatkat Gran Canarialle

Golf Gran Canarialla

Golfaa Gran Canarialla

Gran Canaria on täydellinen kohde golfille. Kohteesta löytyy runsaasti erilaisia golfkenttiä, joista varmasti löytyy sopiva vaihtoehto kaikentasoisille golfaajille.

Tjäreborgin yhteistyökumppani Greenfee365 - onnistunut golfloma

Greenfee365

Greenfee365-yhteistyön ansioista voit varata greenfee-aikasi usealle Gran Canarian golfkentälle ja voit valita, kuikan monta aikaa haluat varata. Greenfee365 on hyvä työkalu golfmatkan tai golfviikonlopun suunnitteluun.

Gran Canarian miellyttävän ilmaston ansiosta voit pelata golfia ympäri vuoden. Useat saaren golfkentät tarjoavat upeita elämyksiä ja monelta väylältä on näkymät Atlantille. Gran Canarialta löydät ainutlaatuisen Anfi Tauro Golf -kentän, joka kätkeytyy vuorten ja meren väliin, sekä pidetyn ja suositun Meloneras Golf by Lopesan kentän.

Salobre Golf & Resort tarjoaa kaksi ihanaa 18 väylän kenttää, joilla voit nauttia samanlaisesta ammattitaitoisesta palvelusta kuin hienoilla Country Clubeilla Yhdysvalloissa. Greenfee 365-yhteistyömme ansiosta voit varata greenfee-aikojasi useille Gran Canarian kentille.

Matkusta Tjäreborgin kanssa Gran Canarialle ja pelaa golfia monilla erilaisilla golfkentillä. Riippumatta siitä, kiinnostaako sinua golfmatka, golfviikonloppu vai yhdistelmä aurinkolomaa ja vähän golfia, on Gran Canaria todella hyvä.

Gran Canarialla on hyvien kenttien lisäksi tarjolla myös laaja valikoima hyviä hotelleja, jotka tekevät golfmatkastasi täydellisen elämyksen. Jos haluat asua luonnonkauniissa ympäristössä lähellä Salobre Golf & Resortin hyvin hoidettuja kenttiä, suosittelemme ylellistä Salobre Hotel Resort & Serenityä. Jos puolestasi matkustat ilman lapsia ja haluat yöpyä lähellä monia ravintoloita, baareja ja ostosmahdollisuuksia suosittelemme tutustumaan Sunprime Atlantic View -hotellin palveluihin.

Lasten kanssa matkustaville suosittelemme lämpimästi Sunwing Arguineguín Seafrontia. Hotelli tarjoaa lapsiystävällisen majoituksen, Lollo ja Bernie -klubin, leikkipaikan, lastenaltaan ja koko perheelle sopivaa viihdettä.

SUOSITUT GOLFHOTELLIT

Solabare Hotel

Salobre Hotel Resort & Serenity

Salobre Hotel Resort & Serenity on kaunis ja korkeatasoinen golfhotelli, jossa on hyvä palvelu. Täällä asut Salobressa, korkealla vuorilla Costa Melonerasin yläpuolella ja sinulla on kaikki mahdollisuudet sekä rentouttavaan että aktiiviseen lomanviettoon.

Sunprime Atlantic View

Sunprime Atlantic View

Tiesitkö, että Sunprime Atlantic View on suosituin golfhotellimme Gran Canarialla? Täällä asut lähellä useita golfkenttiä. golfbanor.

Lisätietoa golfaajille

Vuokraa-autolla golfkentälle

Kätevästi kentälle vuokra-autolla

Kun pelaat lomallasi golfia on ehdottomasti kätevintä ottaa käyttöön vuokra-auto, jolla siirtyminen kentille on kaikista kätevintä ja nopeinta.

Golfbägit

Golfbägit lasketaan lennolla erikoismatkatavaroihin, ja usein niille täytyy myös varata paikka lennolle etukäteen. Golfvarusteet eivät yleensä sisälly normaaliin matkatavaroiden painoon. Lentoyhtiöt veloittavat golfbägin kuljetuksesta erillisen lisämaksun. Golfvarusteiden kuljetuksesta perittävä maksu riippuu lippusi matkatavarakiintiöstä ja muusta matkatavarastasi. Golfbag ei saa painaa enempää kuin 15 kg ja se saa sisältää vain golfmailoja ja golfpalloja.

Golfvarusteiden kuljetus lentokentän ja hotellin välillä ei sisälly hintaan, vaan on kustannettava itse. Golfbägit otetaan lentokenttäbussiin vain, mikäli bussissa on tilaa ja silloin niistä veloitetaan pieni lisämaksu.

Golfkärry

Tilanpuutteen vuoksi kärryjä ei voi ottaa mukaan lennoille. Niitä on vuokrattavissa kaikilla kentillä perillä paikan päällä, mikäli kentillä kärryjen käyttö on sallittu. Hinta n. 6–12 euroa.