Golfia Gran Canaria

Golfaa Gran Canarialla, jolla on runsaasti erilaisia golfkenttiä, joista varmasti löytyy sopiva kaikentasoisille golfaajille.

Monella kentällä saat kokea hienon luontoelämyksen ja useimmilta avautuvat upeat näkymät Atlantille päin. Gran Canarialla voit myös golfata ainutlaatuisella mestaruustason kentällä, Anfi tauro Golf -kentällä.
 
>>Ihanteellisen ilmaston ansiosta Gran Canarialla voi golfata ympäri vuoden. Pelaa muutama kierros lomallasi tai vietä pidempi viikonloppu tai vaikkapa koko loma golfaten.

Gran Canarialla on hyvien kenttien lisäksi tarjolla myös laaja valikoima hyviä hotelleja, jotka tekevät golfmatkastasi täydellisen elämyksen. Suosittelemme tutustumaan Sunprime Atlantic View -hotellin palveluihin.>>

SUOSITTELEMIAMME GOLFKENTTIÄ GRAN CANARIALLA

Hienoja golfkenttiä, joilla voit pelata yhden kierroksen, tai halutessasi suunnitella pidemmän golfmatkan Gran Canarialle.

Gran Canarian golfkentät kartalla
Golfmatkat Gran Canarialle

Lopesan Meloneras Golf

Lopesan Meloneras Golf on uusi, erittäin kaunis 18-reikäinen kenttä heti Maspalomasin majakan länsipuolella.
 
Lue lisää Pelikierros tällä palmujen reunustamalla kentällä on todellinen luontoelämys - taustalla kohoavat vuoret ja toisella puolella avautuvat upeat merinäköalat. Viimeiset yhdeksän reikää muodostavat monen mielestä parhaan 9-reiän osuuden koko Gran Canarialla! Monet reiät myötäilevät Atlantin rannikkoa ja asettavat osaamisen ja keskittymisen todella koetukselle, kun pallo täytyy lyödä rotkojen ja syvien laaksojen yli. Lopesan Meloneras Golf -kentän on piirtänyt arkkitehti Ron Kirby, ja kenttä sopii keskitasoisesta taitavalle pelaajalle.Piilota

Kentän virallisilta nettisivuilta saat lisätietoa. Nettisivujen kautta voit myös varata greenfee-aikoja.

Golflomat Gran Canarialle

Anfi Tauro Golf

Anfi Tauro Golfissa pääset pelaamaan uudella 18-reikäisellä mestaruustason kentällä, sekä myös erillisellä 9-reikäisellä kentällä.
 
Lue lisää Golfkenttä sijaitsee mahtavan luonnon keskellä Mogánin ulkopuolella, kauniiden palmujen, kauniiden palmujen ja vaikuttavien vulkaanisten kallioiden ympäröimänä. Arizonalaiseen tyyliin suunnitellun kentän ovat suunnitelleet tunnetut amerikkalaiset kenttäarkkitehdit von Hagge, Smelek ja Baril. Pelikierroksesta tulee varsinainen golfelämys, ja kenttä sopii sekä keskivertogolfarille että single-pelaajalle.Piilota

Kentän virallisilta nettisivuilta saat lisätietoa. Nettisivujen kautta voit myös varata greenfee-aikoja.

Golfmatkat Gran Canarialle

Salobre Golf & Resort

Golfaa Salobre Golf & Resortissa, johon kuuluu kaksi upeaa 18-reikäistä golfkenttää, jotka on rakennettu eteläiselle Gran Canarialle tyypilliseen ympäristöön.
 
Lue lisää Kentiltä on majesteettiset näköalat Atlantille ja yli kauniiden vuorten. Eteläinen kenttä on 6112 metriä pitkä ja se on jaettu perinteisesti neljään par 5-reikään, yhdeksään par 4-reikään ja viiteen par 3-reikään. Varsinkin korkeuserot tekevät pelaamisesta jännittävää ja haastavaa. Salobre Golfin tavoitteena on tarjota golfareille palvelua, jollaista ei löydy miltään muulta kentältä koko Gran Canarialla. Siinä onkin onnistuttu, sillä tänne tullessaan tuntee itsensä todella tervetulleeksi. Kaikki on ammattimaisesti toteutettu ja täällä saat nauttia samasta, virheettömästä palvelusta kuin USA:n hienoimmissa Country Clubeissa.Piilota

Kentän virallisilta nettisivuilta saat lisätietoa. Nettisivujen kautta voit myös varata greenfee-aikoja.

SUOSITUT GOLFHOTELLIT

GOLFBÄGI LENNOLLA

Golfbägit
Golfbägit lasketaan lennolla erikoismatkatavaroihin, ja usein niille täytyy myös varata paikka lennolle etukäteen. Golfvarusteet eivät yleensä sisälly normaaliin matkatavaroiden painoon. Lentoyhtiöt veloittavat golfbägin kuljetuksesta erillisen lisämaksun. Golfvarusteiden kuljetuksesta perittävä maksu riippuu lippusi matkatavarakiintiöstä ja muusta matkatavarastasi. Golfbag ei saa painaa enempää kuin 15 kg ja se saa sisältää vain golfmailoja ja golfpalloja.

Golfvarusteiden kuljetus lentokentän ja hotellin välillä ei sisälly hintaan, vaan on kustannettava itse. Golfbägit otetaan lentokenttäbussiin vain, mikäli bussissa on tilaa ja silloin niistä veloitetaan pieni lisämaksu.
 
Golfkärry
Tilanpuutteen vuoksi kärryjä ei voi ottaa mukaan lennoille. Niitä on vuokrattavissa kaikilla kentillä perillä paikan päällä, mikäli kentillä kärryjen käyttö on sallittu. Hinta n. 6–12 euroa.