Matkat – Lovina Beach

Lovina Beachillä sinua odottaa rauhallinen ja monipuolinen loma pohjoisella Balilla. Yhdistä lomaasi myös muutama päivä saaren etelärannikolla.
Lovina Beach sijaitsee Balin pohjoisrannikolla, jolla levittäytyy helminauhan lailla monia pikkukaupunkeja, kuten Kalisasem, Temukus, Pemaron ja Kalibukbuk. Balinmeren rannikon rannat ovat kapeita ja koostuvat mustasta laavahiekasta. Aallokko on täällä rauhallista, minkä vuoksi Lovinasta ei ole koskaan tullut surffaajien suosikkipaikkaa. Hotelli- ja kaupunkielämä onkin täällä huomattavasti rauhallisempaa kuin saaren eteläosassa. Lovinassa hotellit sijaitsevat usein suoraan rannalla, joten voit nauttia aamiaista merinäköalalla ennen päivän ensimmäiselle uinnille lähtemistä.

Tutustu meren ihmeisiin

Lovinan edustalla sijaitseva riutta on suosittu sukeltajien ja snorklaajien keskuudessa, jotka saapuvat tänne ihailemaan jännittävää vedenalaista elämää.

Suunnittele unelmalomasi

Lovinassa pääset tutustumaan kokonaan toisenlaiseen Baliin kuin etelärannikolla: täällä elämänmeno on luonnonläheistä ja maalaismaisempaa. Kokonaisvaltaisen elämyksen Balilla saatkin yhdistämällä Lovina Beachin johonkin saaren eteläisemmistä kohteista. Jos kaipaat vilkasta elämänmenoa, valintasi on Kuta Beach, ja täydellisestä rentoutumisesta voit nauttia Ubudin vuoristokylässä. Koe lomasi aikana kaikki Balin parhaat puolet!
Hyvä tietää
  • Rantahotelleja
  • Hyvä sukelluskohde
  • Yhdistelmämatkoja
  • Matkoja ympäri vuoden

Muiden mielipiteet kohteesta Lovina Beach

Asiakkaamme eivät ole vielä kirjoittaneet arvosteluja tästä kohteesta.

Tee matkahaku – Lovina Beach