Matkat – Candidasa

Candidasa tarjoaa vaihtelua Kuta Beachin vilkkaampiin matkakohteisiin. Voit nauttia rauhallisesta tunnelmasta ja merenalaisesta maailmasta.
Tervetuloa Candidasaan, Balin rauhallisempaan kolkkaan. Candidasa sijoittuu eteläpuolella levittäytyvän Lombokinsalmen ja pohjoispuolella kohoavan vuoriston väliin. Alun perin se oli pieni kalastajakylä, mutta siitä on vieraanvaraisen ilmapiirinsä ansiosta tullut suosittu lomakohde, jossa voi rentoutua palmujen varjossa. Pääkadun varrella on paljon ravintoloita ja baareja. Yöelämä on kuitenkin rauhallista, ja muutenkaan tunnelma ei ole yhtä vilkas kuin Kuta Beachillä, Legianissa tai Tubanissa. Candidasassa voitkin viettää rentouttavia lomapäiviä rauhalliseen tahtiin.

Hotelleja rannalla

Valtaosa Tjäreborgin hotelleista Candidasassa sijaitsee rannalla, ja useimmissa on myös uima-allas. Täällä voit sekä aloittaa että lopettaa päiväsi virkistävällä uinnilla. Keskitasoinen Puri Bagus Candidasa -hotelli on sisustettu perinteiseen balilaiseen tyyliin, ja sen uima-altaalta on näkymä merelle.

Hyvät sukellusmahdollisuudet

Candidasan rannat eivät ehkä ole yhtä vaikuttavia kuin saaren suuremmissa matkakohteissa, mutta sen sijaan täällä on erinomaiset mahdollisuudet snorklaamiseen. Siksi Candidasasta onkin tullut suosittu kohde sukeltajien keskuudessa, jotka saapuvat tänne nauttimaan upeasta merenalaisesta maailmasta.

Yhdistelmämatka

Candidasaan voi matkustaa vuoden ympäri, ja jos haluat saada lomastasi irti mahdollisimman paljon, voit myös yhdistää oleskeluusi useamman kohteen. Voit esimerkiksi rentoutua pari päivää Candidasassa ja jatkaa sitten vilkkaampaan Kutaan tai lähteä Sanurin lapsiystävällisille rannoille.
Hyvä tietää
  • Rantahotelleja
  • Hyvä sukelluskohde
  • Yhdistelmämatkoja
  • Matkoja ympäri vuoden

Muiden mielipiteet kohteesta Candidasa

Asiakkaamme eivät ole vielä kirjoittaneet arvosteluja tästä kohteesta.

Tee matkahaku – Candidasa