Golfmatkat ulkomaille
Sport Golf

Golfmatkat

Golfmatkat ulkomaille

Golfaa lomallasi

Useimmissa lomakohteissamme voit pelata golfia hienoilla golfkentillä. Yhdistä lomaasi muutama päivä golfkentällä tai suunnittele oma golfviikonloppusi tai vaikka pidempi golfmatkasi. Varaat lennon ja hotellin kauttamme, mutta peliajat varataan Greenfee365-yhteistyökumppanimme sivuilta.

Jos haluat lähteä golflomalle, Espanjassa ja Turkissa on useita hyviä vaihtoehtoja. Esimerkiksi Mallorcalla on hienoja golfkenttiä, ja lentomatka on suhteellisen lyhyt, joten Mallorca sopii myös golfviikonlopun viettoon. Tai miksipäs et lähtisi Turkin Belekiin, jossa on korkeatasoiset kentät. Jos suunnittelet golfmatkaa hieman kauemmaksi, suosittelemme Thaimaata ja Mauritiusta.

Terveysvaikutukset

Golfilla on monia positiivisia vaikutuksia, kuten:
Lisää: Kuntoa, psyykkistä hyvinvointia, tasapainoa

Vähentää: Stressiä, verenpainetta

Kun Golf on intohimosi

Lisää inspiraatiota sinulle, joka olet kiinnostunut golfista.

Greenfee365 logga

Greenfee365

Uutuus! Nyt voit kätevästi varata golfajat ennen matkan alkua! Greenfee365-yhteistyökumppanimme ansiosta voimme tarjota sinulle peliaikoja useilla golfkentillä ympäri maailmaa. Halusitpa sitten pelata vain muutaman kierroksen tai tehdä pidemmän golfmatkan, saat helposti varattua ajat itsellesi ja pelikavereillesi. Varaat lennon ja hotellin kauttamme, mutta peliajat varataan Greenfee365-yhteistyökumppanimme sivuilta.

Varaa golfajat Greenfee365-yhteistyökumppanimme sivujen kautta.

Matkakohteita golfmatkalle

Valikoima parhaita golfmatkakohteita ympäri maailman.

Golfmatka Mallorcalle

Golfmatkat Mallorcalle

Jos haluat lähteä golfmatkalle tai viettää golfviikonlopun, Mallorca on erinomainen kohde. Asuitpa sitten Palman kaupungissa, Alcudiassa tai Mallorcan eteläisessä tai itäisessä osassa, olet aina lähellä golfkenttää. Voit varata peliajat kätevästi Greenfee365-yhteistyökumppanimme kautta. Mallorcassa on monipuolinen valikoima golfkenttiä. Matkusta Mallorcalle Tjäreborgilla ja vietä viihtyisä golfloma.

Golfmatkat Mallorcalle

Golfmatka Cornelia Diamond Golf Resort & Spa -hotelliin Turkkiin

Golfmatkat Turkkiin

Matkusta Tjäreborgilla Turkin golfmetropoliin Belekiin, jossa on upea valikoima korkeatasoisia golfkenttiä. Täällä voit pelata golfia lomallasi ja asua ylellisesti Cornelia Diamond Golf Resort & Spa -hotellissa, joka on luksusluokan vaihtoehto All Inclusivella. Voi varata peliajat kätevästi Greenfee365-yhteistyökumppanimme kautta, jolla on monipuolinen valikoima golfkenttiä Belekissä.

Golfmatkat Turkkiin

Golfmatkalle Espanjaan

Golfmatkat Espanjaan

Espanjassa on paljon hyviä vaihtoehtoja, jos haluat pelata golfia lomallasi. Olitpa sitten kiinnostunut golfmatkasta, golfviikonlopusta tai vain muutamasta kierroksesta golfia, täällä on monipuolinen valikoima golfkenttiä niin mantereella kuin useilla Espanjan saarilla. Tutustu Costa del Solin, Costa Blancan, Barcelonan, Kanariansaarten ja Mallorcan tarjontaan. Varaa peliajat suoraan Greenfee365-yhteistyökumppanimme kautta.

Golfmatkat Espanjaan

Tjäreborgin lomahaku

Uusi tapa löytää sopiva golfmatka

Tuntuuko sopivan treeniloman löytäminen haasteelliselta? Tai haluatko yhdistää golfin johonkin toiseen lajiin lomallasi? Uusi hakutoimintomme auttaa sinua löytämään juuri toiveidesi mukaisen loman.

Vinkkejä hotellin valintaan golfmatkalle

Täältä löydät valikoiman hotelleja jotka sopivat täydellisesti golflomalle.

Salobre Hotel Resort & Serenity Golfloma Gran Canarialla

Salobre Hotel Resort & Serenity

Kaunis ja ylellinen golfhotelli Gran Canarialla, joka tarjoaa kaksi hyvin hoidettua 18-reikäistä kenttää.

Cornelia Diamond Golf Resort & Spa - hotelli golflomalle

Cornelia Diamond Golf Resort & Spa

Cornelia Diamond Golf Resort & Spa on ylellinen ja lapsiystävällinen All Inclusive -hotelli, jossa on oma 27-reikäinen golfkenttä. Täällä voit yhdistää korkeatasoisen golfin hyvään ruokaan, aurinkoon ja uimiseen.

Golffaa Mauritiuksella ja majoitu Belle Mare Plage -hotelliin

Belle Mare Plage

Hotelli on kaikkien golfin ystävien mekka, Belle Mare Plagen kahta golfkenttää pidetään Mauritiuksen parhaina.

Kaikki golfhotellit

Helsinki, 2 aikuista, 1 viikko
Suodata
0 / 0 hotellia