Golfmatkat

Golfaa lomallasi

Useimmissa lomakohteissamme voit pelata golfia hienoilla golfkentillä. Yhdistä lomaasi muutama päivä golfkentällä tai suunnittele oma golfviikonloppusi tai vaikka pidempi golfmatkasi. Varaat lennon ja hotellin kauttamme, mutta greenfee-ajat varataan ottamalla yhteyttä suoraan golfkentälle.
 
Lue lisää Jos haluat lähteä golflomalle, Espanjassa ja Turkissa on useita hyviä vaihtoehtoja. Esimerkiksi Mallorcalla on hienoja golfkenttiä, ja lentomatka on suhteellisen lyhyt, joten Mallorca sopii myös golfviikonlopun viettoon. Tai miksipäs et lähtisi Turkin Belekiin, jossa on korkeatasoiset kentät. Jos suunnittelet golfmatkaa hieman kauemmaksi, suosittelemme Thaimaata ja Mauritiusta.Piilota

LOMAKOHTEITA SINULLE, JOKA HALUAT PELATA GOLFIA

GOLFHOTELLEJA

Helsinki, 2 aikuista, 1 viikko
Suodata
0 / 0 hotellia
Suodata
Hotellin luokitus
Asiakasarvosana
 
3,0
5,0
Paikallinen keskusta
 
25 m
> 10 000 m
Uimaranta
 
25 m
> 10 000 m
Lentokenttäkuljetuksen kesto
 
0.5 t
4.5 t

GOLFBÄGI LENNOLLA

Golfbägit
Golfbägit lasketaan lennolla erikoismatkatavaroihin, ja usein niille täytyy myös varata paikka lennolle etukäteen. Golfvarusteet eivät yleensä sisälly normaaliin matkatavaroiden painoon. Lentoyhtiöt veloittavat golfbägin kuljetuksesta erillisen lisämaksun. Golfvarusteiden kuljetuksesta perittävä maksu riippuu lippusi matkatavarakiintiöstä ja muusta matkatavarastasi. Golfbag ei saa painaa enempää kuin 15 kg ja se saa sisältää vain golfmailoja ja golfpalloja.

Golfvarusteiden kuljetus lentokentän ja hotellin välillä ei sisälly hintaan, vaan on kustannettava itse. Golfbägit otetaan lentokenttäbussiin vain, mikäli bussissa on tilaa ja silloin niistä veloitetaan pieni lisämaksu.
 
Golfkärry
Tilanpuutteen vuoksi kärryjä ei voi ottaa mukaan lennoille. Niitä on vuokrattavissa kaikilla kentillä perillä paikan päällä, mikäli kentillä kärryjen käyttö on sallittu. Hinta n. 6–12 euroa.

Ilmastokompensoidut matkat

Ilmastokompensoidut matkat

Riippumatta siitä, minkä lentoyhtiön valitset, ilmastokompensoimme aina lomamatkasi lennoista aiheutuvat päästöt, majoittumisesi Sunwing Resorts-, Sunprime Hotels- tai Ocean Beach Club -hotelleissa sekä kaikki lentokenttäkuljetuksemme matkakohteissamme.