Golfaa Espanjassa

Jos haluat golfata Espanjassa, niin Tjäreborgilla on tarjolla useita hyviä golfkohteita, joissa on miellyttävä ilmasto, korkeatasoiset golfkentät, kaunista luontoa ja hyvätasoisia hotelleja.

Suunnittele juuri sinulle sopiva golfloma joko perheen tai ystävien kanssa. Lennot ja hotelli varataan Tjäreborgin kautta, ja greenfee-ajat varataan ottamalla yhteyttä suoraan golfkentälle.
 
>>Espanjassa golfkausi kestää ympäri vuoden. Jos haluat golfata kesäkaudella, Mallorca on silloin täydellinen valinta. Gran Canarialla, Teneriffalla ja La Gomeralla voit Kanariansaarten hyvän ilmaston ansiosta golfata ympäri vuoden, kesällä ja talvella.

Golfaa Espanjan mahtavissa lomakohteissa hienoilla, haastavilla ja monipuolisilla golfkentillä. Tjäreborgin kautta voit varata suorat lennot omalla lentoyhtiöllämme, Sunclass Airlinesilla Mallorcalle, Teneriffalle ja Gran Canarialle.>>

Vinkit Espanjan golflomakohteeksi

Suosituimmat golfhotellit Espanjassa

Vinkit golfloman hotelliksi Mallorcalle tai Gran Canarialle

GOLFBÄGI LENNOLLA

Golfbägit
Golfbägit lasketaan lennolla erikoismatkatavaroihin, ja usein niille täytyy myös varata paikka lennolle etukäteen. Golfvarusteet eivät yleensä sisälly normaaliin matkatavaroiden painoon. Lentoyhtiöt veloittavat golfbägin kuljetuksesta erillisen lisämaksun. Golfvarusteiden kuljetuksesta perittävä maksu riippuu lippusi matkatavarakiintiöstä ja muusta matkatavarastasi. Golfbag ei saa painaa enempää kuin 15 kg ja se saa sisältää vain golfmailoja ja golfpalloja.

Golfvarusteiden kuljetus lentokentän ja hotellin välillä ei sisälly hintaan, vaan on kustannettava itse. Golfbägit otetaan lentokenttäbussiin vain, mikäli bussissa on tilaa ja silloin niistä veloitetaan pieni lisämaksu.
 
Golfkärry
Tilanpuutteen vuoksi kärryjä ei voi ottaa mukaan lennoille. Niitä on vuokrattavissa kaikilla kentillä perillä paikan päällä, mikäli kentillä kärryjen käyttö on sallittu. Hinta n. 6–12 euroa.