Golfmatkat Mauritiukselle

GOLF MAURITIUKSELLA

Golfia Mauritiuksella

Golfaa korkeatasoisilla ja hyvin sunnitelluilla kentillä Mauritiuksella. Mauritiuksella sijaitsee Belle Mare Plage Golf Club, jolla on kaksi hyvin suunniteluta ja erityylistä 18-reikäistä kenttää.

Legends-kentällä on vesiesteitä ja se sopii kokeneelle golfaajalle. Links-kentällä on leveät väylät, joten se sopii kaikentasoisielle pelaajille.

Jos suunnittelet golfmatkaa Mauritiukselle, suosittelemme ylellistä Belle Mar Plage -hotellia, jossa puolihoito sisältyy hintaan ja voit pelata golfia niin paljon kuin haluat hotellin kahdella golfkentällä.

SUOSITTELEMAMME GOLFKENTTÄ MAURITIUKSELLA

Korkeatasoisia golfkenttiä Mauritiuksella. Mauritiuksella voit viettää pidemmänkin golfloman.

Golfkentät Mauritiuksella
Golfmatkat Mauritiukselle

Belle Mare Plage

Aivan viiden tähden Belle Mare Plage -hotellin vieressä, saaren itäpuolella sijaitsee Mauritiuksen paras golfkenttä – Belle Mare Plage Golf Club. Kenttä koostuu kahdesta 18-reikäisestä kentästä.
 
Alkuperäisellä Legends-kentällä on nopeita greenejä ja useita vesiesteitä, joten se on melko haastava ja vaatii todellista tarkkuutta – ei siis mikään aloittelijoiden kenttä! Toinen Links-kenttä sen sijaan on luonteeltaan täysin erilainen: väylät ovat leveämpiä ja vesiesteitä on vähemmän. Links otettiin käyttöön 2002, ja golfveteraani Peter Allis on ollut mukana sen suunnittelussa.
 
Kentän virallisilta kotisivuilta saat lisätietoa. Nettisivujen kautta voit myös varata greenfee-aikoja.

SUOSITTUJA GOLFHOTELLEJA

Belle Mare Plage

Belle Mare Plage

Tervetuloa ylelliseen Belle Mare Plage -hotelliin Mauritiuksen itärannikolle. Hotelli on todellinen mekka kaikille golfareille, sillä Belle Mare Plagen kahta omaa golfkenttää pidetään saaren parhaimpina.

Golfbagit
Golfbägit lasketaan lennolla erikoismatkatavaroihin, ja usein niille täytyy myös varata paikka lennolle etukäteen. Golfvarusteet eivät sisälly normaaliin matkatavaroiden painoon. Lentoyhtiöt veloittavat golfbägin kuljetuksesta yleensä erillisen lisämaksun. Golfbagi saa painaa korkeinaatn 15 kg ja sisältää vain mailat ja pallot.

Golfbägin kuljetus lentokentältä hotelliin ja takaisin ei sisälly hintaan, vaan se on kustannettava itse. Golfbägit otetaan lentokenttäbussiin vain, mikäli bussissa on tilaa ja silloin niistä veloitetaan pieni lisämaksu.

Golfkärryt
Tilanpuutteen vuoksi kärryjä ei voi ottaa mukaan lennoille. Niitä on vuokrattavissa kaikilla kentillä perillä paikan päällä, mikäli kentillä kärryjen käyttö on sallittu. Hinta n. 6–12 euroa.