Golfmatkat Mauritiukselle

Golf Mauritiuksella

Golfaa Mauritiuksella

Mauritiuksella on erinomaiset mahdollisuudet pelata golfia ja viettää rentouttavaa lomaa. Saarella on korkealaatuisia, hyvin suunniteltuja ja haastaviakin golfkenttiä. Lähde golfmatkalle Mauritiukselle puolisosi, perheesi tai ystäviesi kanssa.

Greenfee 365

Tjäreborgin Greenfee365-yhteistyön ansiosta voit varmistaa greenfee-aikasi jo ennen matkaa ja varata kierros tai useampi saaren kahdella golfkentällä.

Golfkentät Mauritiuksella

Kun ajattelet Mauritiusta, todennäköisesti ensimmäisenä mieleen tulevat kristallinkirkas vesi, kauniit koralliriutat ja palmujen reunustamat hiekkarannat. Mutta Mauritiuksella on paljon enemmän tarjottavaa. Halutessasi voit pelata kahdella hyvin suunnitellulla ja erityylisellä 18-reikäisellä golfkentällä Belle Mare Plage Golf Clubilla. Legends-kentällä on vesiesteitä ja se sopii kokeneelle golfaajalle. Links-kentällä on leveät väylät, joten se sopii kaikentasoisille pelaajille.

Kun suunnittelet golfmatkaa Mauritiukselle tai haluat yhdistää aurinkolomaan muutaman kierroksen golfia, suosittelemme ylellistä Constance Belle Mare Plage -golfhotellia itärannikolla. Täällä voit viettää aktiivista lomaa, sillä golfin lisäksi voit pelata tennistä, osallistua ryhmäliikuntatunneille ja joogaan. Sinulla on myös mahdollisuus kokeilla erilaisia vesiurheilulajeja ja treenata kuntosalilla. Jos mieluummin vietät rauhallisempaa lomaa, hotellin spa-osastolta voit varata hyvää tekeviä käsittelyjä. Hotellissa on myös useita ravintoloita ja baareja. Puolihoito sisältyy hintaan, joten voit viettää mukavan loman. Jos haluat viettää erittäin helpon loman, suosittelemme varaamaan All Inclusiven ennen matkaa, jolloin voit pelata golfia niin paljon kuin haluat hotellin kahdella golfkentällä.

Jos mieluummin haluat asua saaren länsipuolella, suosittelemme toista korkeatasoista LUX* Le Morne Mauritius -hotellia. Täällä asut rauhallisella alueella rannalla. Hotellissa on tarjolla erilaisia urheilumahdollisuuksia, kuten tennis, kuntosali ja vesiurheilulajeja. Hotellissa on myös hyvä valikoima ravintoloita, joissa voi nauttia sekä paikallisia että kansainvälisiä ruokia.

Mauritius sopii täydellisesti golfmatkalle, joten miksipäs et testaisi saaren golfkenttiä seuraavalla golfmatkallasi ja nauttisi lomasta lämpimillä leveysasteilla.

Greenfee 365

Tjäreborgin Greenfee365-yhteistyön ansiosta voit varmistaa greenfee-aikasi jo ennen matkaa ja varata kierros tai useampi saaren kahdella golfkentällä.

Suositellut golfhotellit Mauritiuksella

Constance Belle Mare Plage

Constance Belle Mare Plage

Tervetuloa ylelliseen Constance Belle Mare Plage -hotelliin, joka sijaitsee aivan rannalla, Mauritiuksen itärannikolla. Hotelli on kaikkien golfin ystävien mekka ja Constance Belle Mare Plagen kahta omaa golfkenttää pidetään saaren parhaimpina.

Lisätietoa golfaajille

Vuokraa-autolla golfkentälle

Kätevästi kentälle vuokra-autolla

Kun pelaat lomallasi golfia on ehdottomasti kätevintä ottaa käyttöön vuokra-auto, jolla siirtyminen kentille on kaikista kätevintä ja nopeinta.

Golfbägit

Golfbägit lasketaan lennolla erikoismatkatavaroihin, ja usein niille täytyy myös varata paikka lennolle etukäteen. Golfvarusteet eivät yleensä sisälly normaaliin matkatavaroiden painoon. Lentoyhtiöt veloittavat golfbägin kuljetuksesta erillisen lisämaksun. Golfvarusteiden kuljetuksesta perittävä maksu riippuu lippusi matkatavarakiintiöstä ja muusta matkatavarastasi. Golfbag ei saa painaa enempää kuin 15 kg ja se saa sisältää vain golfmailoja ja golfpalloja.

Golfvarusteiden kuljetus lentokentän ja hotellin välillä ei sisälly hintaan, vaan on kustannettava itse. Golfbägit otetaan lentokenttäbussiin vain, mikäli bussissa on tilaa ja silloin niistä veloitetaan pieni lisämaksu.

Golfkärry

Tilanpuutteen vuoksi kärryjä ei voi ottaa mukaan lennoille. Niitä on vuokrattavissa kaikilla kentillä perillä paikan päällä, mikäli kentillä kärryjen käyttö on sallittu. Hinta n. 6–12 euroa.