Matkat – Cala'n Bosch

Cala'n Bosch on yksi Menorcan suosituimmista lomakohteista. Täällä voit nauttia rannoista, viihtyisästä satama-alueesta ja rennosta tunnelmasta.
Cala'n Boschissa on monipuolinen kohde, jossa on kaikkea: vilkas satama-alue, upeita rantoja, vauhdikas vesipuisto sekä oma kartingrata. Ja mikä parasta, Cala'n Bosch on juuri sopivan kokoinen – kävellen pääsee kaikkialle tai voit myös hypätä minijunan kyytiin, joka kulkee kylän eri nähtävyyksien välillä. Satamasta on lyhyt kävelymatka rannalle, joka sijaitsee suojaisalla kallioiden ympäröimällä lahdella. Ranta sopii erinomaisesti lapsille, sillä se syvenee loivasti. Kymmenen minuutin kävelymatkan päässä on Son Xoriguerin ranta, joka on sijaintinsa ansiosta hieman tuulisempi ja soveltuu siksi erinomaisesti eri vesiurheilulajien harrastamiseen. Saarella on monia muinaisia raunioita, jotka ovat helpon automatkan päässä Cala'n Boschista, esim. Poblat talaiòtic de Montefi ja Poblat de Son Catlar.

Tjäreborgin hotelleissa asut hyvin

Tjäreborgin valikoimassa on sekä huoneistoja että hotellihuoneita, ja koska Cala'n Boschin kylä on sopivan pieni, olet aina lähelllä rantaa sekä satamaa. Jos kaipaat hieman ylellisempää asumista, mainio vaihtoehto on Top Selection -hotellimme La Quinta Menorca By PortBlue Boutique, joka sijaitsee kävelymatkan päässä satamasta. Hotellin ikäraja on 18 vuotta. Jos matkustat lasten kanssa ja haluat mieluummin asua huoneistossa, hyvä vaihtoehto on Family Selection -hotellimme MarSenses Paradise Club & Spa, jossa All Inclusiven voi ostaa ennen matkaa. Hotellissa on lastenkerho ja allasalueella on vesiliukumäkiä.

Ihania iltoja Cala'n Boschissa

Cala'n Boschin viihtyisällä satama-alueella on mereen johtava kanaali ja paljon erilaisia ravintoloita. Suosittuja ruokia ovat kala ja äyriäiset, mutta ruokalistoilla on myös paljon muuta. Illanvietto aloitetaan ja lopetetaan usein juuri satama-alueella, jossa maukkaan illallisen jälkeen voi siirtyä istuskelemaan baareihin ja katselemaan ihmisvilinää sekä satamassa olevia veneitä. Ostoksia on mahdollista tehdä yömarkkinoilla tai sitten voit vain nauttia elävästä musiikista jossain baarissa.

Tutustu Menorcaan

Cala'n Boschista on helppo lähteä retkille tutustumaan lähemmin Menorcaan. Saaren pääkaupunkiin Mahóniin pääsee kätevästi bussilla. Täällä voit istahtaa lounaalle satamaan, kierrellä ostoksilla tai käydä tutustumassa Xoriguerin tislaamoon, jossa valmistetaan maukasta giniä. Lähempänäkin on useita mielenkiintoisia kohteita. Vain 20 minuutin päässä on kaunis Ciutadellan kaupunki, ja jos olet matkalla lasten kanssa, mainio vierailukohde on Aquarock-vesipuisto, jonne on viiden minuutin kävelymatka satamasta. Voit myös lähteä ratsastusretkelle, jotka kulkevat Menorcaa kiertäviä Cami des Cavalls -vaellusreittejä pitkin.
Hyvä tietää
  • Upeita rantoja
  • Hotelleja aikuisille
  • Perhehotelleja
  • All Inclusive

Muiden mielipiteet kohteesta Cala'n Bosch

Asiakkaamme eivät ole vielä kirjoittaneet arvosteluja tästä kohteesta.

Tee matkahaku – Cala'n Bosch