Matkat – Son Bou

Son Boussa vietät rauhallisen ja rentouttavan loman yhdellä Menorcan pisimmistä rannoista. Tämä on täydellinen kohde lapsiperheille.
Son Bou on erittäin suosittu kohde lapsiperheiden keskuudessa, jotka haluavat viettää rauhallisen loman hyvätasoisessa hotellissa, lapsiystävällisten rantojen äärellä ja luonnonkauniissa ympäristössä. Monet Son Boussa lomailevat asuvat mielellään huoneistossa, jolloin lomaa on helppo viettää täysin omassa tahdissa. Minijunalla pääset kätevästi hotellilta rannalle, jossa vierähtää helposti vaikka kokonainen päivä. Rannalla on tarjolla erilaisia aktiviteetteja, kuten mahdollisuus vuokrata polkuveneitä sekä snorklata. Ravintoloita ja baareja on täällä useita, ja jos energiaa riittää vielä rantapäivän jälkeen, voit suunnata vielä keilaradalle.

Tjäreborgilla Son Bouhun

Useimmat Son Boun hotellit sijaitsevat lyhyen matkan päässä rannalta, vehreässä ympäristössä, kaukana liikenteen hälystä. Tjäreborgilla matkustaessasi voit valita joko huoneiston tai jonkun perheystävällisistä Family Selection -hotelleistamme. Club Royal Son Bou sijaitsee lähellä rantaa, ja hotellissa on paljon hauskaa tekemistä lapsille, kuten lastenkerho, leikkipaikka ja uima-allasalue, jossa on vesiliukumäkiä ja mainio merirosvolaiva.

Näe enemmän Menorcaa

Menorcalla on helppo liikkua paikasta toiseen ja nähtävää on paljon. Kun kaipaat vaihtelua Son Boun rauhalliseen elämänmenoon, voit lähteä tutustumaan vain vartin matkan päässä sijaitsevaan Alaiorin kylään, jossa voi aistia 1300-luvun tunnelmaa ja jonka ravintola- ja ostostarjonta ovat monipuolinen. Hyvä vierailukohde on myös hieman kauempana sijaitseva saaren pääkaupunki Mahón. Jos taas lähdet toiseen suuntaan, saavut kauniiseen ja vanhaan Ciudatellan kaupunkiin, jossa on muun muassa vauhdikas vesipuisto. Soun Boussa ja Menorcalla on paljon nähtävää kaikenikäisille matkailijoille.
Hyvä tietää
  • Kilometrien pituiset hiekkarannat
  • Lapsiystävällisia rantoja
  • Perhehotelleja
  • Hotelleja lähellä rantaa

Muiden mielipiteet kohteesta Son Bou

Asiakkaamme eivät ole vielä kirjoittaneet arvosteluja tästä kohteesta.

Tee matkahaku – Son Bou