Matkat – Cala Galdana

Cala Galdanassa on kaikkea mitä vain lomaltasi voit toivoa – pitkä vaalea hiekkaranta, pieniä kauppoja ja erinomaisia ravintoloita.
Cala Galdana sijaitsee suojaisassa lahdenpoukamassa korkeiden kallioiden välissä. Täällä lomailijaa odottaa pitkä ihana hiekkaranta, jota reunustaa upea rantakatu ravintoloineen ja kahviloineen. Cala Galdanassa olet lähellä kaikkea, sillä kylä on melko pieni, mutta todella viihtyisä ja kaunis. Alueen keskellä virtaa pieni joki, joka rannan toisessa päässä laskee mereen. Joen ympärillä on useita ravintoloita. Kun nostat katseesi, näet upeat pinjapuiden peittämät kukkulat, jotka ympäröivät kylää ja luovat ainutlaatuisen, suojaisan tunnelman.

Tjäreborgilla Cala Galdanaan

Suurin osa Cala Galdanan hotelleista sijaitsee lyhyen matkan päässä rannalta, vehreässä ympäristössä, poissa liikenteen hälinästä. Matkustaessasi Tjäreborgilla Cala Galdanaan voit valita, haluatko asua upean rantakadun varrella vai omassa huoneistossa, mikä on hieman edullisempi vaihtoehto. Jos haluat asua lähellä rantaa sekä keskustaa, hyvä vaihtoehto on viihtyisä Artiem Audax Hotel. Hotellissa on oma spa-osasto sekä houkutteleva uima-allasalue kuudennessa kerroksessa, josta aukeavat upeat näkymät Cala Galdanan lahdelle. Hotellin ikäraja on 18 vuotta.

Tutustu Menorcaan

Menorca on erinomainen kohde retkeilyyn, sillä etäisyydet ovat lyhyitä, liikenneyhteydet hyvät ja tekemistä ja näkemistä on paljon. Kannattaa ehdottomasti vierailla saaren pääkaupungissa Mahónissa, jonne bussimatka Cala Galdanasta kestää alle tunnin. Täällä voit istuskella kaikessa rauhassa satamakahvilassa, käydä Placa del Carmella sijaitsevilla markkinoilla tai kierrellä kaupungin putiikeissa. Ciutadella on myös vierailemisen arvoinen paikka, jossa on upea palatsi ja vaikuttava 1300-luvun katedraali. Voit myös lähteä vaeltamaan Cala Galdanan vehreään ympäristöön tai kajakkiretkelle melomaan rannikkoa pitkin. Cala Galdana ja Menorca ovat monipuolisia lomakohteita, joissa elämyksiä riittää.
Hyvä tietää
  • Upeita rantoja
  • Hyviä ravintoloita
  • Hotelleja aikuisille
  • Eritasoisia hotelleja

Muiden mielipiteet kohteesta Cala Galdana

Asiakkaamme eivät ole vielä kirjoittaneet arvosteluja tästä kohteesta.

Tee matkahaku – Cala Galdana