Retket, Playa de Palma

Tervetuloa lomalle! Lähde mukaan jollekin jännittävistä retkistämme. Henkilökuntamme on yhdessä paikallisten yhteistyökumppaneidemme kanssa koonnut ja testannut retkiohjelmamme, jota seuraamme huolella. Voimme myös tehdä uudistuksia asiakkaidemme avulla ja siksi teemmekin asiakaskyselyitä, joissa sinä ja muut vieraat voitte jättää kommentteja. Sen ansiosta voimme aina tarjota ajankohtaisia ja kiinnostavia kokemuksia.

On monta hyvää syytä varata retket Tjäreborgilta. Voit olla varma siitä, että kaikki vakuutukset ovat kunnossa ja myös kaikki turvallisuusmääräykset on huomioitu. Sen lisäksi retkien muutoksia ja peruutuksia koskevat ehdot ovat selkeät, ja mikäli ongelmia ilmaantuu tai olet tyytymätön retkeen, tiedät aina kenen puoleen voit kääntyä. Kaiken tämän saat kaupan päälle, kun varaat retket Tjäreborgilta.

Ennakkoon varattavat retket tulee varata vähintään 7 vuorokautta ennen matkaa.

Huom! Retkiohjelmaa on jouduttu supistamaan koronaviruksen vuoksi ja aktiviteetteihin saattaa tulla muutoksia lyhyelläkin varoitusajalla. Esim. kasvomaskien käyttö saattaa olla pakollista ja ravintolakäynnit saatetaan korvata ruokapaketeilla, jotka retkelle osallistujat saavat mukaansa. Lue lisää kohteen omilta https://mydestination.tjareborg.fi/.

Valldemossa & Sóller

Valldemossa & Sóller

Lähde kanssamme bussilla tutustumaan pariin Mallorcan tunnelmalliseen kylään - Valldemossaan ja Sólleriin! Kokopäiväretkellä tutustumme luontoon, kulttuuriin ja historiaan. Lounas tai juomat eivät sisälly hintaan.

Lue lisää Pienennä

Serra de Tramuntanan vuoristossa on erittäin hedelmällinen ja rehevä laakso, ja siellä 400 metrin korkeudessa merenpinnan yläpuolella, sijaitsee mallorcalainen Valldemossan kylä. Se tuli tunnetuksi säveltäjä Frédéric Chopinin ja hänen ystävättärensä ansiosta, kun he viettivät kylässä erään kylmän ja sateisen talven 1800-luvulla. Lähestyessämme Valldemossaa etelän suunnalta silmiemme eteen avautuvat mahtavat näköalat yli koko kylän, jonka pienet, perinteiset talot näyttävät suorastaan liimautuneen yhteen. Kun olemme hetken kävelleet mukulakivikatuja pitkin, kauniiden talojen ja vehreän kasvillisuuden keskellä, voit viettää hetken aikaa omin päin. Nauti kuppi kahvia torilla tai tutkaile vanhaa, tunnelmallista keskustaa.

Täältä jatkamme bussilla ikivanhojen oliivilehtojen ohi rannikkoa pitkin. Maisemat rannikolla ovat upeat – toisella puolella komeilevat vuoret, toisella puolella kimaltelee Välimeri sinisenä.
Tämän jälkeen onkin aika suunnata kohti ranskalaisvaikutteista Sóllerin kylää. Perillä nousemme yhteen viehättävistä raitiovaunuista, jonka kyydissä pääsemme Puerto de Sóllerin satakylään. Matkalla ohitamme vehreitä sitrusplantaaseja, jotka ovat tehneet Sóllerista kuuluisan.

Tämä retki sopii vaativallekin Mallorcan-matkaajalle!

Ruoka ja juoma: Lounas tai juomat eivät sisälly hintaan.

Sisäänpääsymaksu: Raitiovaunulippu sisältyy retken hintaan.

Hyvä ottaa mukaan: Hyvät kävelykengät, vesipullo ja kamera. Tiettyinä aikoina voi Valldemossassa olla viileää, joten ylimääräinen lämmin pusero on hyvä olla mukana.

Retken kesto: Kokopäiväretki, n. klo 09.00–17.00

Opastus: Skandinaavinen opastus.

Muuta: Tjäreborg on jo vuosia toiminut ainutlaatuisessa ja arvostetussa yhteistyössä Purowoolin kanssa, joka on yksi johtavista makuuhuonetuotteiden valmistajista Skandinaviassa. Valitessasi tämän retken sinut haetaan ennen varsinaisen retken alkamisaikaa ja pääset mukavaan ja viihdyttävään esittelyyn Purowoolin tiloissa. Esittely kertoo terveydestä, unesta ja heidän tuotteistaan. Aamiainen sisältyy.
Valldemossassa tehdään pieni kävelykierros ja Sóllerissa kävellään hieman enemmän. Mikäli sinulla on liikuntarajoitteita, ota yhteyttä Tjäreborgin oppaaseen ennen retken varaamista.

Retki järjestetään huhti-syyskuussa, ota meihin yhteyttä saadaksesi tarkat ajat.

Manacor ja klassinen luolaretki

Manacor ja klassinen luolaretki

Maanalaista mystiikkaa, Majoricahelmiä ja paikalliset markkinat! Maistelemme myös saaren klassisia liköörejä. Ruoka ja juomat eivät sisälly hintaan.

Lue lisää Pienennä

Heti aamusta suunnistamme vierailulle Manacorin vanhaan käsityökaupunkiin. Kaupunki on kuuluisa kauniista Majorica-helmistään, joita pidetään maailman hienoimpina keinotekoisesti valmistettuina helminä. Niiden edelle kiilaavat vain aidot ja viljellyt helmet. Majorica-helmet valmistetaan lasista ja kalansuomuista. Kaupungin maanantaimarkkinoilla kannattaa ehdottomasti myös käydä, ja täällä voit tehdä todellisia löytöjä käsitöistä, vaatteista ja kengistä aina kukkiin ja matkamuistoihin.

Jatkamme matkaa Cuevas del Hamsin tippukiviluoliin, jotka löydettiin vuonna 1905. Laskeudumme alas pimeyteen, ohitamme mystisiä onkaloita ja valtavia luolia. Vesipisaroiden tipahtaessa alas kiiltävistä stalagmiiteista voit kuulla niiden äänen kaikuvan luolassa. Katossa olevat stalaktiitit muodostavat... niinpä, mitä? Nämä erityiset muodostelmat laittavat mielikuvituksesi liikkeelle!

Maanalainen Venice-järvi sijaitsee luolaston syvimmässä kohdassa ja siellä pysähdymme hetkeksi kuuntelemaan kaunista ja tunnelmallista musiikkia. Valot sammuvat ja näkyviin lipuu valaistuja veneitä, joissa muusikot istuvat soittamassa rauhallista musiikkia.

Lopuksi käymme vielä keramiikka- ja likööritehtaalla, jossa voimme maistella useita erilaisia liköörejä! Nyt sinulla on oivallinen tilaisuus maistella esimerkiksi saaren omaa palolikööriä sekä erikoista hierbasyrttilikööriä.

Retki on ohjelmistossa huhti-syyskuussa.

Ruoka ja juoma: Ateriat ja juomat eivät sisälly hintaan.

Aamiainen/lounas omin päin: Lounaan voit syödä Sa Gruta -ravintolassa. Sa Grutassa pidämme noin tunnin pysähdyksen.

Sisäänpääsymaksu: Sisäänpääsymaksu Cuevas del Hamsin luolaan sisältyy hintaan.

Ota mukaan: Lämmin pusero, kunnolliset kengät, vesipullo ja kamera.

Retken kesto: Kokopäiväretki, n. klo 08.00–17.00.

Opastus: Suomenkielinen opastus.

Muuta: Paljon rappuja ja tasoeroja. Paikoittain liukasta, sillä luolan katosta tippuu vesipisaroita. Mikäli olet liikuntaesteinen, ota yhteyttä oppaaseen ennen retken varaamista.

Son Amar

Son Amar

Juhlava ilta ja maailmanluokan viihdettä legendaarisessa Son Amarissa.

Lue lisää Pienennä

Son Amarin historiallinen kartano on jo vuodesta 1963 ollut monien arvostettujen ja näyttävien iltaesitysten pitopaikka, ja katsojat ovat pääseet nauttimaan kiehtovista kokemuksista. Son Amarissa vierailee artisteja kaikkialta maailmasta, ja yhdessä he tarjoavat katsojilleen mahtavan annoksen viihdettä ja unohtumattomia elämyksiä illan aikana.

Vuoden taianomainen koreografia koostuu taitavasti yhdistetyistä eri tyyleistä ja kulttuureista, idästä länteen. Esitys tunkeutuu syvälle sydämiimme ja sieluumme, ja samalla pääset nauttimaan kansainvälisestä tanssista ja musiikista, henkeäsalpaavista akrobaattiesityksistä, hauskoista koomisista elementeistä, kuumista flamencoshown pyörteistä ja luvassa on myös paljon muuta mukavaa.

Maailmanluokan upea Son Amar -show on ainoa laatuaan – lähde mukaan fantastiseen show-maailmaan!

Useimmista lomakohteissamme on myynnissä GOLD-lippu, johon sisältyy kuljetus.

Ruoka ja juoma:
Kolmen ruokalajin illallinen ruokajuomineen

Kesto:
Lähtö hotelleilta n. klo 17.30-18.30, Son Amarissa n. klo 19.00–24.00

Opastus:
Englanninkielinen opastus

Markkinat, viiniä ja tapaksia - retki etelästä

Markkinat, viiniä ja tapaksia - retki etelästä

Tutustu lähemmin kauniiseen Mallorcaan! Lähde mukaan markkinoille, ylös vuorille ja alas Puerto Pollensaan. Kevyt lounas sisältyy hintaan.

Lue lisää Pienennä

Tällä kokopäiväretkellä suuntaamme pitkin Tramuntanan vuoristoa kohti pohjoista yhdessä skandinaavisen oppaamme kanssa, joka tulee olemaan kanssamme koko päivän. Aloitamme retken vierailemalla Puerto Pollensan kylässä tutustumalla paikallisiin markkinoihin. Paikalliset kokoontuvat markkinoille juttelemaan viikon tapahtumista ja ostamaan tuoreita vihanneksia. Sinulla on myös omaa aikaa, joten ehdit kokea paikallisen tunnelman omassa tahdissasi.

Lounasaikaan teemme pysähdyksen yhteistyökumppanimme Purowoolin tiloissa. Tuotteiden esittelyn lomassa meille tarjoillaan lounasta. Jos kiinnostut ostamaan heidän tuotteitaan, voit tehdä tilauksen huomattavasti normaalia edullisempaan hintaan.

Saaren pohjoisosan vierailun jälkeen palaamme hieman takaisinpäin etelään ja poikkeamme Inca-kylään vierailulle Bodegas Munar -viinitilalle. Tilalla pääsemme kierrokselle viiniviljelmille sekä itse viinikellariin, jossa saamme nähdä viininvalmistuksen vaiheita ennen kuin istahdamme alas maistelemaan eri viinejä tapasten kera. Perhetilaa pyörittävä ystävällinen emäntä kertoo intohimoisesti suuresta kiinnostuksestaan viineihin. Sinulla on myös mahdollisuus ostaa mukaan joitakin maistamistasi viineistä.

Viinitilaan tutustumisen jälkeen palaamme takaisin saaren etelärannikolle.

Ruuat ja juomat:
Purowoolin esittelyn yhteydessä tarjoillaan kevyt lounas sekä juotavaa ja viinitilalla on tarjolla 3:a eri viiniä ja pikku tapaksia välipalana.

Hyvä ottaa mukaan:
Mukavat kengät sekä uimavarusteet, jos haluat pulahtaa uimaan Puerto Pollensassa.

Opastus:
Skandinaavinen opas.

Muuta:
Retki toteutetaan yhteistyössä Purowool-yrityksen kanssa, joka on yksi johtavista makuuhuonetuotteiden valmistajista Skandinaviassa. Tämän vuoksi voimme tarjota retken yli puolet normaalia retkihintaa edullisemmin.

Magic Katamaran

Magic Katamaran

Loma Välimerellä huipentuu päivään meren aalloilla.

Lue lisää Pienennä

Nauti päivästä meren aalloilla Palmasta lähtevällä Magic-katamaraanilla. Pääsemme tutustumaan paikkoihin, joihin pääsee ainoastaan veneellä ja tuulista riippuen suuntaamme joko itään tai saaren länsipuolelle.

Päivän aikana saamme mahdollisuuden vilvoitella meressä ja tutkia merenalaista elämää. Veneellä on lainattavissa snorklausvälineitä. Miehistö valmistelee meille maittavan lounaan, joka nautitaan veneellä.

Ruoka ja juoma:
Kevyt lounas sisältyy hintaan sekä lasillinen vettä/sangriaa. Baarista voi ostaa juomia päivän aikana.

Ota mukaan:
Uimavarusteet, aurinkovoide, rahaa.

Muuta: Retken voi varata ilman kuljetusta tai kuljetuksen kanssa, jolloin hinta on korkeampi.

Reitti saattaa muuttua huonojen sääolosuhteiden vuoksi.