• pareille ja aikuisille

Hotel Palma Beach

Hotel Palma Beach sijaitsee rannan ja rantakadun varrella, ja se on hyvä vaihtoehto sinulle, joka haluat asua aikuisille suunnatussa hotellissa. Tämä hotelli
, joka aikaisemmin oli nimeltään Sunprime Palma Beach, sijaitsee Playa de Palmassa, vain 10 minuutin ajomatkan päässä Palman kaupungista. Hotelli on hyvä valinta myös siinä tapauksessa
, jos haluat päästä kätevästi ostoksille ja nauttimaan myös suurkaupungin tunnelmista.
Hotel Palma Beach -hotellissa voit valita asutko hienossa huoneessa vai huoneistossa. Hotellin ravintolassa pääset herkuttelmaan hyvästä ruuasta, ja useista pöydistä avautuvat myös näkymät merelle. Muutamana iltana viikossa on luvassa livemusiikkia. Ravintolassa on mukava tunnelma ja ruoka on hyvin valmistettua. Kaikki edellä mainitut seikat sekä erinomainen sijainti ovat tehneet ravintolasta erittäin suositun, ja myös ohikulkijat poikkeavat mielellään sinne syömään.
Vastaanotto ja kuntosali sijaitsevat hotellin päärakennuksessa. Kun haluat treenata ulkona, rantakatua pitkin on hyvä lähteä lenkkeilemään ja pyöräilemään. Golfaamisesta kiinnostuneille lähistollä on neljä golfkenttää.
Hotel Palma Beach -hotellissa on kesällä 2024 uusi, viihtyisä allasalue, jolla on aurinkotuolit. Allasalueelta avautuvat näköalat rannalle ja merelle. Ja kun haluat lähteä mereen uimaan, ranta on heti rantakadun toisella puolella. Kävelymatkan päässä on Ca'n Pastillan vanha kylä, joka muistuttaa vanhaa Mallorcaa, mutta mukana on myös ripaus modernia tuulahdusta. Täällä on myös venesatama sekä useita mukavia ravintoloita, baareja sekä kauppoja.
Hotellissa on ikäraja 16 vuotta.
Rekennustyömaan melua (päivisin, maanantai-perjantai noin klo 7.30-18), sillä hotelliin rakennetaan 12 uutta huonetta. Rakennustöiden oletetaan päättyvän noin 15.5.2024.

Nettiyhteys

WiFi koko hotellissa sisältyy hintaan
WiFi huoneissa sisältyy hintaan

Lisätiedot

Pysäköinti hotellia ympäröivän kadun varrella
Rakennettu 1971
Kunnostettu 2010, 2022–2023 rakennettiin 29 uutta huonetta ja 2023–2024 uusi allasalue ja 12 uutta huonetta
3 rakennus(ta)
10 kerros(ta) päärakennuksessa. Sivurakennuksissa 4 ja 5 kerrosta.
123 huonetta/huoneistoa
Hissi
Vastaanotto
Matkatavarasäilytys
Minimarket

Palvelumme kohteessa

Tjäreborgin sovelluksesta löydät lisätietoa lomakohteestasi ja paljon muuta hyödyllistä tietoa sekä ennen matkaa että matkan aikana. Saat meihin helposti yhteyttä, kun haluat matkasi aikana esimerkiksi varata retkiä, vuokrata auton tai saada hyviä vinkkejä ja neuvoja. Tavoitat meidät ympäri vuorokauden soittamalla palvelupuhelimeemme sekä lähettämällä tekstiviestin tai sähköpostia klo 8–20.

Verot & maksut

Baleaarien saarten viranomaiset perivät saarilla majoittuvilta majoitusveron. Veron suuruus vaihtelee paikallisen hotelliluokituksen ja matkan pituuden mukaan. Vero maksetaan suoraan hotellille sisäänkirjautumisen yhteydessä joko käteisellä tai kortilla.

Alla olevat hinnat ovat per henkilö/yö ensimmäisten kahdeksan yön aikana samassa hotellissa. Vero peritään kaikilta yli 16-vuotiailta matkustajilta.

Hotelli/huoneistohotelli, jonka virallinen luokitus on:
4+ ja 5 tähteä: Toukokuu-lokakuu 4,40 euroa/hlö/yö ja marraskuu-huhtikuu 1,10 euroa/hlö/yö
3+ ja 4 tähteä: Toukokuu-lokakuu 3,30 euroa/hlö/yö ja marraskuu-huhtikuu 0,80 euroa/hlö/yö
1-3 tähteä: Toukokuu-lokakuu 2,20 euroa/hlö/yö ja marraskuu-huhtikuu 0,55 euroa/hlö/yö

Yhdeksännestä ja sitä seuraavista öistä samassa hotellissa myönnetään 50 %:n alennus. Huomioithan, että Tjäreborgin hotelliluokitus saattaa poiketa virallisesta luokituksesta, jonka mukaan vero määräytyy.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Hotellin virallinen luokitus on 2.
 • Ikäraja 16 vuotta
 • Rannalla
 • Ilmainen WiFi koko hotellissa
 • Kuntosali
Hotellitiedot
 • Uima-allas
  On
 • Lastenallas
  Ei
 • Ravintola
  On
 • Baari
  On
 • WiFi
  On
 • Hissi
  Kyllä
 • Ilmastointi kaikissa huoneissa/huoneistoissa
  Kyllä
 • Minimarket
  Kyllä
 • Siivous (krt/vk)
  7
 • Paikallinen keskusta
  400 m
 • Lähin ranta / uintimahdollisuus
  25 m

HINNAT JA VARAAMINEN